Oplichters! Besteld 06/01, meteen online betaald, maar nooit iets geleverd gekregen. Ze zijn niet te contacteren. Er komt geen antwoord.
Se hva andre synes
Oplichters
Wat een boeven
Wat een boeven, mijn zoon heeft van zijn spaargeld hier besteld, niemand is naderhand te bereiken. Wat een oplichters, ben even aan het bedenken hoe ik hiermee moet omgaan
Pure oplichting
Pure oplichting. Niet laten lokken door een ogenschijnlijk goede website. Inmiddels al meerdere websites die over deze en “partner” websites berichten. Neem dit serieus. Die ene positieve review moet wel een fake zijn. Onderzoek loopt al. Aangifte bij de Politie gedaan.
Betrug
Betrug---
Hier bekommt man keine Ware.
Bestellung am 06.01. Keine Rückmeldung per Email.
Bitte nichts bestellen.
Big SCAM ‼️‼️‼️
I order a Yamaha Lego, because of the small listed. It’s been 14 days now. Unfortunately no response and also no Lego. After more research it seems to be scam. I hope I’m the last naive person who the get.
oplichters
bestelling geplaatst 2jan nog steeds niets ontvangen, doe morgen aangifte bij politie. Oplichters opgepast
O sterren !!
O sterren !!! Op 28 december 2025 Lego besteld . 10 dagen later niets geleverd . contact opgenomen dan een track en trace gekregen , pakket zat in transit ( onderweg ) in Madrid Spain 8 dagen nog altijd hetzelfde . nu vandaag 18-01 blijkbaar website offline en mijn geld kwijt . 55euro ( 3 Lego Speed cars ) . Gelukkig is de site met malafide praktijken niet meer te bekijken . Triestige wereld met zulk soort mensen!!!!!
Betrug
Betrug! Am 5.1. Geld überwiesen, keine Bestätigungsmail erhalten, am 15.1. auch noch keine Ware. Telefonisch niemand erreichbar
Dit is een fake website
Dit is een fake website. Geplaatste bestellingen worden niet geleverd, ondanks bevestiging en track & trace code. Het support nummer is niet bereikbaar.
DUS NIETS BESTELLEN
Vorsicht sieht nach Betrug aus.
Vorsicht sieht nach Betrug aus. Geld wurde nach über einer Woche noch immer nicht gutgeschrieben. Obwohl es am selben Tag noch überwiesen wurde. Demnach bekommt man natürlich auch keine Ware. Support Antwortet auch auf keine Emails, obwohl auf der Homepage steht: Antwort innerhalb von 24 Std.
Anzeige wegen Betrug wird gestellt.
Überlegt euch eine Bestellung 2 mal.
Ergänzung:
20.01.26 Anzeige wegen Betrug wurde gestellt. Rate ich jedem anderen auch. Geht ganz einfach Online.
Boeven zijn het!
3-1 besteld en nog steeds niks ontvangen
Meer dan een week geleden besteld. Nog steeds niks ontvangen.
Nadat ik had besteld keek ik als naar de reviews. Toen schrok ik me rot! Wilde annuleren maa kreeg niet snel een reactie. Heb gelijk aangifte gedaan en prompt kreeg ik een mailtje. Of ik de lego nog wilde ontvangen of dat ik mn geld terug wilde.
Ik wilde eigenlijk toch wel graag die lego. Maar heb nu nog steeds niks gehoord. Kreeg te horen dat het verstuurd is maar ik heb geen track & trace ontvangen en ook op de vraag wie het zou moeten komen bezorgen heb ik geen antwoord gekregen.
Kort verhaal: ik heb nog steeds geen lego en heb al ruim een week slapeloze nachten.
Quelle tristesse de voir autant d'inconséquence !!!
Si seulement les personnes mal intentionnées mettaient autant d’énergie à faire le bien, plutôt qu’à faire ce genre d’arnaques, nous vivrions vraiment dans un monde meilleur... Après plusieurs jours de doutes et de stress, j'ai contacté ma banque, qui m'a conseillé de tout annuler. J'ai dû porter plainte à la gendarmerie pour lancer l'annulation du virement, et cela a fonctionné. Lorsque j'ai décidé d'annuler, je pensais l'argent perdu, je me disais que cela pourrait peut etre en aider d'autres. Mais d'après les gendarmes le site risque de rester encore longtemps en ligne, car l'enquête va malheureusement prendre beaucoup de temps à nos fonctionnaires déjà débordés. Quelle tristesse de voir autant d'inconséquence !!!
Frauduleuze praktijken
Ook wij lieten ons vangen aan de website: ook gemaild met zogezegde firma, bestelling geplaatst op 30 dec en op 5 jan, kregen zelfs track en trace, op 7 januari stelden we vast dat het fake was. Op die dag konden we de website ook niet meer checken, was verdwenen . Dossier opgesteld bij de bank en bij de politie alsook verzekering… gisteren in de namiddag stond het geld opeens terug op de rekening met als mededeling herroeping overschrijving ! Een pak van ons hart, maar toch wel ons lesje geleerd . En ongelofelijk, maar vandaag kan je dus opnieuw de website consulteren 🤬😳… mensen, loop er aub niet in….!
Ik ben al 10 dagen bezig deze site uit…
Ik ben al 10 dagen bezig deze site uit de lucht te krijgen. Het is een totale fake site. Alles is front. De site kwam rond de kerst online. Verschillende abuses gedaan. Finom bank ervan op de hoogte gesteld en het bedrijf met de techniek erachter ook. Zelfs LEGO zelf. Er zijn verschillende onderzoeken bezig momenteel. Het verbaasd me nog wel dat de site nog steeds in de lucht is. Waarschijnlijk om meer te achterhalen. Dat hoop je dan maar.
Oplichters
Er werd gevraagd te betalen via een bankoverschrijving (dus niet via iDeal of andere mogelijkheden). Gelukkig net op tijd even gecheckt of het wel legit is. Zo veel negatieve reviews en een lopende aangifte liegen volgens mij niet. Toch niet besteld dus. Hopelijk pakt karma ze.
Frauduleuze Site met meerdere verwijzingen naar 1 en dezelfde site.
Door een Google aanbevelingen terecht gekomen op de next brick site en een aankoop gedaan. Betaling vond ik al raar maar heb er niet echt bij stil gestaan.
Enkel bij een uitblijven van een orderbevestiging mail verder gaan zoeken.
Heb dan een site gevonden en ben direct naar de bank gestapt en een aangifte gedaan bij de politie.
Fake geld kwijt en geen LEGO 😔
FAKE site!
FAKE! Trap er niet in. De prijzen zijn zo abominobel laag (in vergelijking met de reguliere prijsstelling) dat alarmbellen af gaan.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.