Snelle levering, en goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Doos met het LEGO pakket was goed verpakt, waardoor deze onbeschadigd is afgeleverd.

Groot assortiment, duidelijk of het wel/niet op voorraad is. Snelle afhandeling en service, netjes verpakt en ontvangen, gewoon top. De bureaulade's van LEGO zijn super, design is erg leuk, ieder gezi... Vis mer

Vlotte levering en keurig verpakt. Het product voldoet aan de verwachting. Een heel leuke draagtas, die verandert in een speelkleed. De 3 gekleurde tassen passen er perfect in. Handig voor vakanties... Vis mer

1. Leketøysbutikk
  2. Barneklesbutikk

BRICKshop Holland B.V. is een organisatie die reeds jarenlange ervaring heeft met het merk LEGO®. Na jaren lang zelf te hebben gebouwd met DUPLO en LEGO, hebben wij nu de keuze gemaakt om LEGO te verkopen. Sinds 2006 verkopen wij LEGO en sinds 2008 zijn wij erkend als officieel LEGO Dealer. Wij verpakken met zorg en bieden een zeer breed assortiment, scherpe aanbiedingen, snelle verzending en gratis producten en de mogelijkheid om jouw levering dag te kiezen. BRICKshop... Meer dan alléén blokjes!

4,5

Enestående

1k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Snelle levering

Snelle levering, en goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

10. april 2026

Oplichters, let op voor je besteld !!

Zolang je koopt (waarvoor je trouwens meer betaald dan bij andere winkels, terwijl ze een lage prijs beloven) en betaald zijn ze poeslief, maar zodra je iets retour stuurt weigeren ze het betaalde bedrag terug te storten en melden zonder bewijs "schade" te hebben.
In mijn ogen zijn dit dus gewoon oplichters, dus wees gewaarschuwd.

13. februar 2026

Vlotte levering en keurig verpakt.

Vlotte levering en keurig verpakt.
Het product voldoet aan de verwachting.
Een heel leuke draagtas, die verandert in een speelkleed. De 3 gekleurde tassen passen er perfect in. Handig voor vakanties of een weekendje weg.

5. februar 2026

BRICKshop is goed volk

Ik had Lego besteld bij BRICKshop. Voor 12.00 uur besteld en daadwerkelijk de volgende dag in huis, waar zie je dat nog tegenwoordig. Veel webshops beloven het, maar de meeste maken het niet waar. Mooie Lego ook. Wel duur, maar dat is het nu eenmaal. Prima kwaliteit en netjes geleverd. P.S. Ook vijf sterren voor PostNL in dit geval ;)

30. januar 2026

Altijd super!!!

Echt een dikke 5 sterren voor wijze van verzending. Altijd met zorg ingepakt in een echt stevige doos van juiste formaat en echt goed opgevuld. Het is altijd een cadeautje om de doos open te maken. Bedankt weer en zeker weer tot ziens

8. januar 2026

Prima webshop

Veel keuze, goede info op site, goede info over bestelling status en levering, artikelen zitten heel goed verpakt. Al meerdere keren naar volle tevredenheid hier besteld.

2. januar 2026

Fijne winkel

Goed verpakt, snelle levering. Altijd leveren ze wat ik van het product verwacht. Meermaals bij brickshop besteld.

22. desember 2025

Laagste prijs en zeer tevreden

Mijn bestelling werd netjes en op tijd geleverd ondanks de drukte van de feestdagen. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Het artikel wat ik had besteld was bij brickshop het laagst geprijsd van alle aanbieders, hierdoor had ik eerst mijn twijfels of het wel klopte allemaal. Maar alles klopte volledig! Ik zou hier een volgende keer weer bestellen.

16. desember 2025

Super service

Super service, netjes verpakt en op tijd binnen. Fijne website en winkel en leuke aanbiedingen

16. november 2025