Te opdringerig
Te opdringerig, mooie verkoop praatjes, waarvan uiteindelijk niets klopte. Van a tot z regelen? Nee hoor je moet wanneer je betaald hebt zelf subsidie aanvragen. 3 huizen in de straat mensen 80+. Rekening uploaden hoe dan
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zeer tevreden over onze dak isolatie en met het hulp van zain ook met betrekking tot de subsidies
Allereerst moet ik zeggen dat ik in het begin behoorlijk opkeek tegen het verduurzamen van de woning, vervolgens verschillende bedrijven voor allerlei werkzaamheden laten komen. En toen kwam ik nexa tegen hun gaven aan dat ze alles voor mij uit handen konden nemen (vloerisolatie, dakisolatie zonnepanelen, thuisbatterij, warmtepomp en vloerverwarming). In het begin was ik natuurlijk vrij sceptisch hierover omdat het mij behoorlijk veel werk leek om uit te laten voeren door een enkele partij.
Achteraf gezien ben ik blij dat ik voor nexa heb gekozen het was nog een behoorlijk gedoe met plannen maar dankzij de goede ondersteuning van adviseur Zain en de constante geruststelling van hem gedurende het hele proces is het allemaal goed gekomen, in totaal meer dan 8000 euro aan subsidie gehad zoals beloofd is door de adviseur.
Normaal ben ik niet van een review schrijven maar aangezien Nexa van A tot Z hun woord is nagekomen ben ik van mening dat dit bedrijf wel even in het zonnetje gezet mag worden.
Onze benedenverdieping laten vervangen door HR++ glas. Wij willen onze waardering uitspreken voor de jongens die dit hebben geplaatst. Keurig netjes en snel gedaan. Top. Het waren hele vriendelijke en behulpzame jongens. Groetjes Kees en Atie.
Erg goed geïnformeerd en geholpen door medewerker Pasha! Onwijs fijn dat we ook met de subsidie aanvraag er zo doorheen zijn gefietst. Top gedaan 👍🏻
1 woord: fantastisch! Mijn complimenten.
Ze denken echt met je mee en helpen je graag met al je vragen. Inmiddels heb ik alle subsidies ontvangen en kan ik de winter goed tegemoet met mijn warmtepomp en dak- en vloerisolatie.
Goed werk, jongens 👍🏼
Agressieve verkoop aan de deur. Ze zetten je onder druk door een kwartier later weer bij je aan de deur te staan voor een handtekening. Niet op ingaan. Oplichters !!
Vervelende mensen aan de deur!
Zijn niet wie ze zeggen dat ze zijn!
Niet opendoen, of in zee mee gaan!
Sunsidiekosten en EPS-parels
Er zijn 2 dingen aan de hand:
1. De contactpersoon heeft ons toegezegd dat het aanvragen van de subsidie kosteloos zou zijn. Dit is niet het geval, de gekoppelde partij, SimpelSubsidie rekent ons 85 euro voor de behandeling, die ik voor 95% zelf heb gedaan.
2. De gebruikte EPS parels (isolatie in vloer en spouwmuur) zijn werkelijk de hel. Ik kom ze nu nog steeds (na 5 maanden) overal in mijn tuin en balkon tegen. Wordt er ook regelmatig door buren op aangesproken.
(Direct na de werkzaamheden heb ik met mijn eigen stofzuiger de stoep, mijn balkon en de tuin van de buren leeg moeten halen)
Enexa is zeer slecht - zeg maar niet - telefonisch te bereiken. Ook de 'verkoper' van de subsidie laat niets van zich horen.
Schande
Bedrijf bestaat volgens KVK 98792067 sinds nov.2025. Op de website staan diverse nepfoto's van personen en zogenaamde reviews. Op website staan duizenden tevreden gebruikers vermeld, thuisbatterij 6k, isolatie 9,2k etc.. Dat zou knap (onmogelijk) zijn om te realiseren in zo'n korte tijd. Deur-aan-deur verkoop, echter reviews alleen (gekocht) op google aanwezig.
Op indeed worden hoge salarissen en beloningen aangeboden aan telefonische verkopers en deur aan deur afsprakenplanners (4k...10k per maand). Volgens website STEK gecertificeerd, echter niet bekend bij stek.nl als gecertificeerd bedrijf.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.