nettotrailer Anmeldelser

3 872

4,8

Lett å finne den aktuelle delen (baklys eldre modell) og fine bilder som viser detaljer nok til å se at det er riktig del. Kort tid på levering, god informasjon under veis. Ved oppakking finner jeg pa... Vis mer

Bestilte en del deler til min tilhenger, bla.a ny påløpsbrems som kom veldig raskt. Det viste seg at jeg hadde bestilt en del som jeg ikke trengte pga. ny utførelse på på bremsen. Sendte mail ang. det... Vis mer

God nettbutikk med greie priser. Snar til å sende varer. Største trekket er at PostNord er distributør av varene. Da blir hjemlevering endret av PostNord, til henting på utleveringssted. For ikke... Vis mer

Før jeg bestilte deler hos dere, hadde jeg kontakt på Mail med deres kundebehandler Henrik, som prøvde å hjelpe, han fant ut att traileren jeg hadde ikke var i produksjon lenger. Vi hadde veldig god k... Vis mer

1. Forhandler av tilhengerutstyr

I 30 år har vi solgt deler til tilhengere, og vi kan aller mest sannsynlig hjelpe deg å finne nettopp den tilhengerdelen du trenger. Hvis du har problem med å finne ut hvilken del som passer din henger så ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Med Nettotrailer.no er det enklere, raskere og billigere å reparere din tilhenger med kvalitetdeler. Vi lagerfører det meste tilbehør og reservedeler til tilhengere og kan oftest sende samme eller neste virkedag. Alle reservedelene og tilbehør til tilhengere er fra de beste og mest kjente produsentene, og vi er stolte over å kun tilby skikkelige kvalitetsprodukter. Her finner du alt fra påløpsbremser, bremsedeler, komplette tilhengerdekk, støttebein og mye mer. I tillegg får du godt tilbehør til din tilhenger: alt fra presenninger, bunnplater, tilhengerlåser til verktøykasser. Du får deler til planhenger, skaphenger, båthenger, bilhenger og til og med ATV henger. Mange av delene som brukes til blant annet til Gaupen, Tredal, Al-Ko, Tysse, Brenderup med flere er originalt fra en av de største deleprodusentene i verden, og dermed er det i stor grad originaldeler du kan få her. Alle priser er inkl norske avgifter, og vi sender varer daglig.

Enestående

4k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(3 872)

749 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Logoen til nettotrailer

Svar fra nettotrailer

Hej Roger.

Vi skriver at der er fri fragt for køb over 4000 NOK. Og dette skal være i produkt værdi. Det gælder ikke hvis du f.eks. køber for 3850 NOK og fragten er 200 NOK så man kommer over 4000 NOK. Selve værdien af det du køber skal altså derfor være over 4000 NOK. Det vises også i indkøbskurven hvor meget man mangler af værdi i sin kurv før man få fri fragt :)

Håber det gav lidt afklaring

God nettbutikk med greie priser, men PostNord trekker ned.

God nettbutikk med greie priser. Snar til å sende varer.
Største trekket er at PostNord er distributør av varene. Da blir hjemlevering endret av PostNord, til henting på utleveringssted. For ikke å snakke om at det går over ei uke for å få frem varene.

Ser nå at dem har fått et alternativ der Bring kan levere varene, å det er et stort pluss.

22. desember 2025