Fuldstendig vanvittig god support Kæmpe hjælp de kom med, og virkelig hurtig til at få løst problemet. Har været kunde længe og alt har bare altid virket. Kan 100% anbefales Stor ros til sup... Vis mer
Fungerede meget godt og betaling skete nemt og hurtigt over mobile pay abonnement. Min server laggede til tider trods de 3gb ram og få spillere. Dette skyltes dog nok fordi jeg kørte vanilla og ikke e... Vis mer
Ethyria servers er rent ud sagt fantastisk! Alt ved dette host er smukt, genialt, fantastisk og simpelthen bare dejligt! Hjemmesiden er let at finde rundt i, du kan selv vælge hvordan din server skal... Vis mer
Denne host har en venlig ejer, en godt omdømme og en stabil server oplevelse, den ser sig ud fra andre hosts på dens imødekommende staffs og dens lige til at komme i gang med kontrol panel, de bruge... Vis mer
Nethernode er en dansk minecraft host som startede i 2015, og frem til nu har vi tilbudt servere til mere end 7000 kunder
Danmark
- nethernode.dk
Surper support og gode priser
Fordi jeg købte inde på Ethyria Servers var at de havde nogle surper priser til hvad man får jeg foretrækker nu Ethyria end nogle andre :)
God Support/host
De giver god support og hjælper en med alt og jeg har ikke haft noget lag problem
Bedste host
God suppport , jeg fik hjælp med det samme
Ethyria slår alle hosting firmare!
Har aldrig oplevet en host der kan det hele, har aldrig oplevet en host der har en Discord server hvor de hjælper en efter 2 minutters ventetid.
Min server kører som den skal, uden nogle lag spikes, og hvis jeg har brug for hjælp så får jeg det gratis med det samme!
Fantasktisk
De gør alting rigtigt. De svarer hurtigt, de er søde mod deres kunder, og deres server er i top!
Super respons tid
Der går ikke mere end højst 5 min før du får respons på din support ticket! :)
DET KØRE BARE
det er mega god og hurdig DEt er det beste jeg har haft af en hoster
Bedste Hosting nogeninde
Jeg kan varmt anbefale EthyriaServers supporten er helt i toppen og når man skriver en support svare det hurtigt tilbage super god hosting vil aldrig fra den igen
Fantastisk Support!
Jeg havde et problem med en didicated IP. Der gik 5 - 10 min så fik jeg svar. Vi fik hurtig klaret problemet sammen. Jeg vil 110% anbefale denne host. Billige priser og god support!
-Daniel Hougaard

Svar fra NetherNode
Super service
Jeg syntes det er en super service der bliver ydet.
Det er i hvertfald ikke noget at komme efter der.
Keep up the good work

Svar fra NetherNode
Love it <3
Jeg synes personligt selv at Ethyria er en rigtig god server host. De har hurtig support og venligt staff. Serverne er billige og rigtig gode jeg kan ikke andet en at forslå det. Og jeg vil stadig sige alt dette selvom jeg ikke var sponsoreret af dem :P
ethyria er en rigtig god host
ethyria er en rigtig god host og kan varmt anbefale dem
Super host!
Super support og rigtig venlige! Kan kun anbefales.
Har aldrig haft problemer med min server, hverken med lag eller andet.
Super god Host
Jeg gir´ denne host 5 stjerne fordi jeg syntes de har den bedste support de har gode priser på servere jeg har selv købt en server inde på ethyria den køre super godt inde på multicraft er det hurtigt og nemt at finde din console og nemt at tage plugins på.
Super god Kunne aldrig have en bedre host :D