Spilnu.dk Anmeldelser 2 993

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

3k anmeldelser

Har svart på 95 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

En hyggelig spille side.

En hyggelig spille side.

10. april 2026

Hej Bettina

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤩

Det er virkelig dejligt at høre, at du hygger dig på siden!

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Perfekt side

God side, giver tit gratis spins eller bingo lodder hvilket jeg elsker derfor jeg spiller god dem🙏🙏
SN101243132

12. september 2025

Hej Matias

Tusind tak for din fine anmeldelse! ✨

Det er dejligt at høre, at du sætter pris på vores bonusser, og at det giver dig ekstra glæde ved at spille. Vi er glade for, at du har en god oplevelse hos os!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Spillene er gode men kontakten tul…

Spillene er gode men kontakten tul support kunne være bedre. Bår man skriver får man intet svar.

18. september 2025

Hej Carina

Tusind tak for din anmeldelse!🌸

Vi er glade for, at du synes om spillene. Samtidig er vi kede af at høre, at du ikke har oplevet den ønsket kontakt med vores support.

Vores supportteam sidder altid klar til at hjælpe, så du er meget velkommen til at række ud igen, hvis du fortsat mangler svar.📞

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Virkelig dårlig gevinster

Virkelig dårlig gevinster, det er lang værre end en spillemaskine i en kiosk.

Maskiner inde på den her side må ligge på max 30% win rate 🤣🤣🤣🤣 har slettet min konto.

25. mars 2025

Hej Ionut,

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse på vores side.
Vi er naturligvis indforstået med, at man som spiller gerne vil vinde når man spiller. Hertil er det dog vigtigt at huske på, at gevinster ikke er en garanti i spil som disse. 💸❌

Det er hertil muligt at se udbetalings procenterne for hver maskine, hvis spille vejledningen åbnes.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores support, hvis du har yderligere spørgsmål. 📞

Med venlig hilsen,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Elsker at spille på spilnu

Elsker at spille på spilnu, har mine "maskiner" jeg spiller på og ja det er bare afslappet og mega nemt og så er det dejligt at man også kan vinde penge selv når man trykker for 16 øre

11. desember 2024

Hej!

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊 Vi er så glade for, at du elsker at spille på Spilnu og har fundet dine favoritmaskiner. Det er fantastisk, at du både har det afslappet og nemt med at spille – og vi er glade for, at du også har haft mulighed for at vinde penge, selv med små indsatser.

Tak fordi du deler din oplevelse med os, og vi håber, du fortsætter med at have det sjovt hos Spilnu!

Med venlig hilsen,

Super

Super sted at spille

28. mai 2019

Tak for anmeldelsen!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Langsomt men meget sikkert mister du…

Langsomt men meget sikkert mister du indsats plus evnt bonus.
Har spillet for 300.- med minimums indsats.
Der var på intet tidspunkt overskud.
Spild af penge og tid.

4. oktober 2018

Hej Jens.
Gevinster er der desværre kun chance for, ikke garanti.
Jeg kan se at du har indsat 100 kr, fået 200 kr i bonus og via smågevinster haft spil for ca. 536 kr. Så noget er der da vundet undervejs. ;)
Selvfølgelig ville et overskud være lækkert, men det er desværre ikke noget vi kan garantere, når man spiller om procentchancer.

Vis anmeldelser på alle språk. (2 993 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv