Veldig bra opplegg , har skaffet meg hovedenheten med den lille sensoren . Samt vindmåler / regnmåler og en ekstra netatmo smart luftkvalitetsmåler . Alt funker som det skal og er kjempefornøyd . Mee... Vis mer

Supert system. Enkelt å sette opp👌Utendørskameraet gir veldig tydelige og klare bilder/videoer. Vi har hatt det i 4-5 år Holdbarhet og stabilitet på vind og regnmåler er ikke god nok!! Håper på bed... Vis mer

Utendørsmodul som ikke tåler å stå utendørs… Modulen stod under tak og beskyttet mot sollys. Da vi sendte bilder av plassering fikk vi beskjed om at det ikke var mulig å fikse og at garantien hadde gå... Vis mer

Jeg fikk etter ca. 14 dager og en purring, hjelp til å resette 2 stk. utendørs kamera. Det tok sin tid men jeg er meget tilfreds.

3,3

Middels

9k anmeldelser

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Veldig bra opplegg

Alt funker som det skal og er kjempefornøyd . Meeen , klarer ikke å koble opp smart luftkvalitetsmåler inn mot appen som har alle de andre produktene . Noen som har tips på hvordan dette skal gjøres ?

14. desember 2023

Styr unna !!!!!!!!!!!!

Dette var elendige greier. Har nå forsøkt i flere måneder å koble opp værstasjonen på hytta. Ingenting har fungert. Totalt 4 personer har vært med i prosjektet. En av disse svært datakyndig. No er vi lei av alle feilmeldinger og resettinger og oppstarter. Prøver en siste gang nå før både innedel, utedel, vind og medbørsmåler går rett i søpla. Netatmo kan lære mye av Sonos.
Et godt råd til alle som vurderer disse produktene- styr langt unna.

27. juli 2023

Kjære kunde,

Takk for din anmeldelse,

Vi forstår at du allerede har vært i kontakt med oss.

Du skal vite at det viktigste for supportteamet vårt er å hjelpe deg raskt, slik at du kan få full glede av produktet ditt. Hvis du har blitt bedt om å stille spørsmål eller utføre noen tester, er det fordi disse trinnene har hjulpet andre kunder i samme situasjon. Vi ber aldri brukerne våre om å utføre feilsøkingstrinn som ikke har vist seg å være nyttige. Hvis produktet skulle vise seg å være defekt, hjelper vi deg selvfølgelig med å ordne en erstatning under garantien.

Netatmo-teamet

Jeg har en termostat og 5…

Jeg har en termostat og 5 radiator-termostater (smart i flg Netatmo). Temperaturreguleringen er helt elendig. Temperaturen ligger gjerne 2 - 3 grader over set-temeratur og radiatorene står på like herlig. Eneste måten å kjøle ned på er å slå termostaten av da stenger radiatorene. Jeg har forsøkt alt, men det fungerer ikke. Jeg har søkt support og fikk svar etter noen mnd at saken var henlagt siden jeg sikkert hadde funnet ut av det selv. Jeg kommer til å bytte til et annet produkt.

1. mai 2023

God dag Vidar,
Takk for anmeldelsen din,
Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker at du skal ha. Vi har mottatt forespørselen din, og vi ser at du allerede er i kontakt med vårt supportteam, vær trygg på at vi vil hjelpe deg med å løse denne situasjonen slik at du kan nyte produktet ditt fullt ut.

Netatmo-teamet

Produktene er av elendig kvalitet

Produktene er av elendig kvalitet. Jeg har byttet alle enhetene flere ganger da de ikke varer mer enn to år. Nå nekter de å gi meg garanti da de mener det ikke er garanti på deler som er byttet ut.. Styr unna, alt for høy pris i forhold til kvalitet. Kjøp ihvertfall på anerkjente norske nettbutikker som overholder reklamasjonsreglene. Som alle nå kan se av svaret fra Netatmo så bryter de den norske kjøpsloven. Jeg jobber innen kjøp og salg og kjenner loven meget godt. Når produkt blir byttet er det ny reklamasjonstid på produktet. Som sagt hold dere langt unna å handle hos Netatmo

14. juli 2021

Kjære kunde,
Takk for din anmeldelse,
Dette er ikke opplevelsen vi vil at du skal ha, og det er vår prioritet å gi deg den beste brukeropplevelsen, og vi sørger for å levere holdbare produkter av høy kvalitet, vær trygg på at situasjonen du har vært eksepsjonell.
Om garantien, hvis du mottar et erstatningsprodukt, varer garantien til slutten av det originale produktets garanti.
Vi står fortsatt til din disposisjon for spørsmål på helpcenter.netatmo.com

Kate
Netatmo kundeservice

Vis anmeldelser på alle språk. (8 977 anmeldelser)