NeoNurses Anmeldelser

4,8

Wat een fijne ervaring. Momenteel ben ik samen met mijn premature tweeling opgenomen in het Spaarne gasthuis en wij misten nog wat premature attributen. Deze waren zo makkelijk besteld en zonder bezor... Vis mer

Niet geweten dat er in ziekenhuis deze service aanwezig is. Mooie webshop met van alles voor prematuren. Wij hadden andere fles nodig voor onze dochter en de verpleegster zei dat kan je online beste... Vis mer

1. Babyutstyrsbutikk

De webwinkel met een mooi assortiment baby artikelen voor de allerkleinste te vroeg (prematuur) geboren baby, de pasgeborene en hun ouders. Wij begrijpen als geen ander de uitdagingen waar ouders voor komen te staan als ze net bevallen zijn en zeker als je baby prematuur geboren is. Met zorg en expertise is het assortiment van NeoNurses daarom samengesteld door ons 2 neonatologie verpleegkundigen. We verkopen alle artikelen die nodig zijn voor de periode in het ziekenhuis op de neonatologie afdeling en de periode daarna thuis. Wij bieden een breed scala aan producten van zachte warme dekentjes en schattige knuffels tot praktische verzorgingsartikelen. Ga op ontdekkingstocht op onze website en geef jouw kleintje het allerbeste wat er is.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

28 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fast transaction and enough choices of neo products

Most of the important items that a neo baby needs are available. If you’re admitted at Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid some items are deliverable the same day, otherwise the next day. Fast transaction and enough choices of neo products.

8. februar 2025

Svar fra NeoNurses

Thank you so much for your review

Prematuur kleding

De bestelling was snel geleverd en keurig ingepakt.

2. februar 2025

Svar fra NeoNurses

Heel erg bedankt voor de mooie review. Wat kunnen we verbeteren om volgende keer 5 sterren te verdienen?

Enorm blij met dit mooie bedrijf

Enorm blij met dit mooie bedrijf! Een fantastisch initiatief, wij lagen met onze dochter nog in het ziekenhuis en daar hebben de neonurses ons met hele goeie service verleend. Artikelen werden snel geleverd en de kwaliteit is heel erg goed!

29. januar 2025

Svar fra NeoNurses

Heel erg bedankt voor deze mooie review.

Super service

Heel behulpzaam en zelfs een gepersonaliseerd ontwerp was geen enkel probleem 🙂

25. november 2024

Svar fra NeoNurses

Dank je wel Christophe voor de mooie review, het was een hele leuke opdracht! Heb je een tip wat we kunnen verbeteren om de 5e ster te verdienen?

Fijn contact en goede producten

Persoonlijk contact gezocht met een verzoek iets te maken. Na overleg was dit mogelijk. Er werd goed met mij meegedacht. Ik werd op de hoogte gehouden hoe het proces liep. Uiteindelijk nog meerdere dingen erbij besteld. Alles met zorg gemaakt en ingepakt. Al met al warm en fijn contact wat ik zeker zou aanbevelen aan andere.

25. november 2024

Svar fra NeoNurses

Heel erg bedankt Mylène voor deze mooie review. Veel geluk!

Vlotte verzending

Vlotte verzending, produkt is prachtig gehaakt en stevig. Blijft goed rechtopstaan.
Complimenten!

12. november 2024

Svar fra NeoNurses

Dank je wel Tineke voor de mooie review, top dat je weer tevreden bent met de knuffels!

Fijn dat ik zo snel spulletjes kon…

Fijn dat ik zo snel spulletjes kon krijgen na een vroeggeboorte in het Spaarne Gasthuis. Ik was helemaal niet voorbereid en Neonurses heeft me daarbij een beetje verder op weg geholpen.

23. november 2024

Svar fra NeoNurses

Precies de reden waarom we zijn gestart met NeoNurses, goed om te horen dat je het als fijn hebt ervaren.

Het was een super ervaring ik heb een…

Het was een super ervaring ik heb een knuffel laten haken die ze speciaal gemaakt hebben in opdracht een groene specht. De patroon geven zij gevonden voor mij en is geworden wat we hebben afgesproken is overleg geweest was super fijn en met aandacht ik zal ze zeker aanraden en nog wat laten maken

20. august 2024

Svar fra NeoNurses

Dank je wel Mark voor de mooie review.

Eindelijk een verzamelplek voor alles voor prematuren en baby's

Eindelijk een website waar je alles op één plek kunt kopen voor prematuren en andere baby's. Dat scheelt weer zoeken op het internet. Hele leuke kleertjes ook :) Ik had nog een vraag over een product en kreeg hier snel en vriendelijk antwoord op. Je ziet dat er aandacht wordt besteed aan het verpakken ervan, het is daarom ook heel leuk om het cadeau te doen. Nu al een paar keer iets besteld op deze site dus ik kan het zeker ook aan anderen aanraden.

7. august 2024

Svar fra NeoNurses

Dank je wel Hanneke voor deze mooie review!