Se hva andre synes
Selskapet har svart
Fijne tandenborstel! Net voor het eerst gebruikt, hij moest even wennen maar vond het interessant! Hopelijk vanaf nu minder strijd met tandenpoetsen. Misschien was een klein muziekje erin ofzo nog le... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Als er een kleintje komt gaat een wereld voor je open. Bij team Loby streven we er naar ouders een aangename tijd te bezorgen in deze bijzondere periode. Wij van team Loby staan klaar om je in deze tijd te begeleiden en ondersteunen met onze producten. Onze medewerkers beschikken over deskundig advies en staan klaar om jou persoonlijk te helpen. Liefs team Loby
Kontaktopplysninger
9711GA, Groningen, Nederland
- 085 303 1259
- info@lobyshop.nl
- loby.be
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
I ordered an electric toothbrush for my…
I ordered an electric toothbrush for my toddler, shipping was super fast however the courier company failed to deliver. I contacted customer service and they resent another one super quick and changed the delivery company. The service was spectacular. The toothbrush works great. My toddler loves it. I will definitely purchase again
Tandenborstel werd steeds niet geleverd…
Tandenborstel werd steeds niet geleverd door PostNL. Verkoper reageerde snel en keek mee. Uiteindelijk geleverd en het is een fijn product!
I saw one article in this website and I…
I saw one article in this website and I liked at the first view and trusted to order. The service was good and fast to come home.
Top service!!
Mijn kleintje had de tandenborstel perongeluk laten vallen waardoor het brak. Mailtje gestuurd en ik kreeg meteen een nieuwe. Wat een top service zeg! En een geweldige tandenborstel voor mijn kleine lieve man! Heel erg bedankt!
Gezellige tandenpoetstijd!
Goeie producten. Kinderen super blij. Was voor dochter van drie, maar nu een tweede bestel, want zoontje van twee wil het liefst de hele dag tandenpoetsen met de borstel van zijn zus. Het is nu echt gezellig bij het poetsen
Nog niets ontvangen en moet het al…
Nog niets ontvangen en moet het al beoordelen.. beetje vreemd
Hele fijne tandenborstel
Hele fijne tandenborstel voor ons zoontje. Normaal was tandenpoetsen een enorme strijd en nu is het gewoon een feestje!
Tandenpoetsen met een peuter is niet…
Tandenpoetsen met een peuter is niet altijd gemakkelijk, maar deze tandenborstel vindt zij geweldig. Alleen onze kleine meid , gaat er soms wat hardhandig mee om het laatste stuk brak af toen , deze ongelukkig op de houten vloer viel. Meteen een vriendelijke reactie op mijn mail en de nieuwe tandenborstel is alweer onderweg. Kan onze kleine meid weer lekker door met poetsen :-).

Topservice!
Topservice!
Tandenpoetsen is geen probleem meer sinds we deze borstel gebruiken. Wij zijn fan!

Goede ervaring
Bestelling kwam in 2 keer, maar top! Fijne tandenborstel voor de kleinsten. Alle neefjes en nichtjes hebben er een

Plezier!
Mijn dochter heeft er vooral veel plezier van en wil eindelijk weer tandenpoetsen.

Weg gevecht!
Kleine compacte verzending, handig formaat voor reizen ook! Mijn zoontje van 1,5 is er gek van en poetst nu met gemak zijn tanden! Daarvoor, met een manuele tandenborstel, was het altijd met het nodige gevecht!

Svar fra Loby
Mijn zoontje vindt deze tandenborstel…
Mijn zoontje vindt deze tandenborstel geweldig! Hij wil nu zelf zijn tandjes poetsen en vindt het nog leuk ook. Met een normale tandenborstel was dat wel even een ander verhaal. :-)

Compliment
Snelle reactie en levering, fijne service en meedenkend.
Kortom een mooi product voor een goede prijs.

Geweldig leuk!
Al 4 tandenborstels gekocht. Voor mijn eigen kinderen twee en als cadeau ook twee gedaan. Ze zijn er allemaal dolblij mee, het tandenpoetsen is een leuk onderdeel van de dag geworden.
1 had wat mankementen, maar daar is enorm snel heel positief op gereageerd, we hadden dezelfde week nog een nieuwe tandenborstel thuis gestuurd gekregen! Enorm bedankt!!

Snelle en goede levering
Snelle en goede levering! Goede tandenborstel, m’n zoon vindt hem geweldig.

Super blije klant hier
Super blije klant hier! Snelle verzending en product voldoet aan de verwachtingen!

SUPER SUPER TEVREDEN
Super tevreden. Mijn dochter vraagt nu zelf om haar tanden te poetsen.
Top product en kwaliteitsvol

Svar fra Loby
Snelle levering en precies gekregen wat…
Snelle levering en precies gekregen wat k heb besteld

Svar fra Loby
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.