Har fået synet biler hos nembilsyn gennem en årrække, og man bliver altid taget imod med godt humør. Bilen bliver gennemgået grundig og man får at vide hvilke forhold ved bilen, man bør fokusere på at... Vis mer
Selskapet har svart
Super oplevelse fra start til slut ved NemBilSyn Odense SØ. Bilinspektøren var frisk og sjov og gjorde hele oplevelsen behagelig og afslappet. Blev dog lidt nervøs, da jeg først modtog en syns... Vis mer
Selskapet har svart
Virkelig god oplevelse hos Nem Bilsyn. Hurtig og professionel service, ingen ventetid og meget venligt personale. Alt blev forklaret på en forståelig måde, og jeg følte mig godt behandlet gennem he... Vis mer
Selskapet har svart
Hos Nembilsyn i Odense og Langeskov giver vi dig en personlig betjening, så du føler dig velkommen. Du må gerne være med når vi syner, og vi giver gerne praktiske råd med på vejen og svarer på tekniske spørgsmål. Ligeledes er der altid frisklavet kaffe eller kakao til fri afbenyttelse!
Nyborgvej 427, 5220, Odense, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Effektiv og hjælpsom.
Kommer bestemt igen.

Svar fra Nembilsyn
Vi havde en god og effektiv oplevelse hos Nembilsyn på Nyborgvej! Vi blev mødt af stor professionalisme og gode tips og tricks! Vi kan kun anbefale andre at få synet bilen hos Nembilsyn!

Svar fra Nembilsyn
Fik synet min bil ved Fadi/Nembilsyn på Nyborgvej. Kompetent, grundig og behagelig. Kan varmt anbefales!

Søde mennesker god Behanling. Gik hele billen igennem fra top til bund 👍

Svar fra Nembilsyn
Rigtig god oplevelse, at få synet sin bil og trailer hos Fadi ved Nembilsyn Nyborgvej. Udover at blive mødt med den forventelige professionalisme, var stemningen afslappet og imødekommende. Jeg føler mig yderligere godt vejledt i, hvordan at jeg fremadrettet kan plejer og sikre mine køretøjer. Alt sammen i en god og behagelig atmosfære. Tak for en god oplevelse. Venligst Stefan

Svar fra Nembilsyn
Professionel service og højt humør. Stor anbefaling herfra.

Svar fra Nembilsyn
Var i dag til syn ved Fadi og han får 10 stjerne her fra, ikke kun fordi min bil gik igenemmen syn, også fordi inden syn har han hjulpet mig med en masse spørgsmål om ting til bilen, jeg pynter min bil og han har været så venlig at sørger for jeg gjorde det var lovligt og så er han bare en tålmodig og behagelig mand

Svar fra Nembilsyn
Hurtigt og professionelt bilsyn.
Kommer helt sikkert igen 😊

Svar fra Nembilsyn
Jeg var i dag til syn hos nembilsyn i Odense, hvor Fadi El-Hassan gav perfekt og professionel service! Det var hurtigt, imødekommende og jeg kan ikke gøre andet end at anbefale ham og nembilsyn. Det var også ham, jeg var til syn hos, sidste gang, og endnu i dag, var det en fornøjelse. Vi ses næste gang min bil skal til syn!

Svar fra Nembilsyn
Dejligt at man igen kan syne sin motorcykel, nu hvor Fadi er tilbage.

Svar fra Nembilsyn
Har i dag været til syn med min bil hos Nembilsyn i Odense. Havde ikke forud bestilt tid, men kom ret hurtigt til. Utrolig god og venlig service. Vil varmt anbefale den til andre, og kører helt sikkert derhen næste gang min bil skal synes.
Vh Lone.

Svar fra Nembilsyn
Meget professionelt, god og venlig service med smile og godt humør. Kan klart anbefales!!!

Svar fra Nembilsyn
Han gennemgik bilen og sagde en enkelt ting, som ikke var kritisk, at det skulle jeg nok få kigget på. Det hele gik meget nemt og hurtigt.

Svar fra Nembilsyn
Det er en ren fornøjelse at komme til syn her, hurtigt og effektiv og glad med sjov humor

Svar fra Nembilsyn
God kundeservice, god betjening - kan godt anbefales.

Svar fra Nembilsyn
Som altid godt at få synet sin bil hos Fadi på Nyborgvej.
Han har styr på tingene, er professionel, og har overskud til at være hyggelig.
Han er pædagogisk, og viser gerne hvis man har lyst til at følge med i synet.

Svar fra Nembilsyn
Nu er det anden gang, jeg får synet en bil hos dem, og der er altid top kundeservice og de er imødekommende og dygtige.

Svar fra Nembilsyn
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.