Syddanskautogenbrug

Hos Syddansk Autogenbrug er vi stolte af at være en central aktør inden for autogenbrug i Odense C. Vores adresse på Kildemosvej 12 gør os let tilgængelige for alle, der har brug for reservedele eller ønsker at skille sig af med deres bil på en bæredygtig måde. Vi har et stort udvalg af mere end 700 biler og over 100.000 reservedele på lager. Uanset om du leder efter en specifik reservedel til din bil eller ønsker at få hjælp til at finde den rigtige løsning, er vores erfarne team klar til at assistere dig. Vi prioriterer kvalitet og kundeservice, så du kan føle dig tryg ved dit køb. Vi arbejder aktivt for at fremme bæredygtighed i bilbranchen ved at genanvende dele og reducere affald. Besøg os på Kildemosvej 12, og oplev den forskel, vi kan gøre for dig og miljøet! Vi ser frem til at betjene dig!

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Bestilte en motor og betalte faktura

Bestilte en motor og betalte faktura. Dagen efter blev de begæret tvangsopløst. Selvfølgelig har jeg ikke modtaget motoren. Ejeren har skrevet motoren er på vej men kan ikke fremsende dokumentation herfor.

Opdatering.

Så fik jeg endelig mine penge retur og kan trække politianmeldelsen tilbage.
Hold jer langt væk. Løgn på løgn.
Tjek CVR:

12. august 2025

Rigtig god service!

Rigtig god service!! Og nogle søde medarbejder. Kan klart anbefale stedet. 👍 Hvis i skal vælge en autogenbrug, så vælg syddansk autogenbrug!!

10. april 2025

God service, fik en pris på 500 for at selv hive et rudehejs ud af en golf 5 men efter en times/45 mins arbejde med min kammerat blev vi enige om at vi ik kunne gøre det, syddansk auto greb selvfølig ind og gav en fornuftig pris på ar de river det ud for os samt at give en lille guide på hvordan jeg skulle afmontere mit gamle og montere det nye.

8. januar 2025