كانت تجربة ناجحة جدا رغم اني كنت متردد…
كانت تجربة ناجحة جدا رغم اني كنت متردد وخائف لاكن عندما عملت العملية كنت راضي جدا على قراري والطاقم الطبي والدكتور منذر كانو متعاونين جدا ونشكرهم على حسن المعامله والاستقبال انه شي فوق من الرائع صراحة
Need Estetik is an Istanbul-based medical tourism agency dedicated to providing seamless, end-to-end aesthetic experiences for patients traveling to Turkey. Partnering exclusively with expert doctors and specialized medical institutions, we connect our guests with the highest standards of care utilizing the latest medical technologies. Our comprehensive, premium services include advanced hair transplants, body contouring (Liposuction and BBL), breast aesthetics, and cosmetic dentistry.To ensure complete peace of mind, we manage every detail of our guests' healthcare journey. From luxury VIP airport transfers and premium hotel accommodations to personalized treatment planning and clinical consultations, we treat our patients to total comfort and clinical excellence. At Need Estetik, our mission is to help you achieve your aesthetic goals while feeling supported, safe, and valued every single step of the way.
, Istanbul, Tyrkia
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
منذ البرهو
دكتور شاطر وصلت اثق
والنتيجه حلو
وانا زرع شعر عني
مشاء الله عنجد افضل مركز اسطنبول وبل الخص الدكتور منذر الله يعطيكم الف عافيه
أشكر الدكتور منذر و فريق العمل ..كانوا وما زالوا متعاونين ..حظيت باهتمام رائع والنتائج كانت مرضية جدا ...أنصح الجميع بتجربتيي ..أكرر شكري وامتناني
كانت تجربة ممتازة جدة وشكر لكبير للاستازة نور رافقتني بلفترة كلها وبشكر كمان دكتور منزر ع تعاونو الجيد

Svar fra Need Estetik - Dr. Munzer Albarho