Hvis det har vært mulig og gitt 0 stjerner har jeg gjort det. Det er utrolig vanskelig å komme i kontakt med Nav både på telefon og via nett. Via telefon så tilbyr de å ringe opp men kobler deg ut når... Vis mer

Jeg har hatt en veldig god opplevelse med nav ☀️ Da jeg ble sykemeldt fanget nav systemet meg godt opp sammen med legen. De har virkelig hjulpet meg med å komme meg dit jeg er i dag og til å ha det be... Vis mer

En organisasjon skapt for å svikte mennesker. Venter med behandling av aap søknad til man blir friskmeldt. Pluss en hel rekke andre ting som de gjør som ikke er riktig. Nytter ikke å snakke eller... Vis mer

Helt jævelig Fikk en saksbehandler som mente jeg løy og ditt og datt og presset seg inn på legekontoret mitt når jeg sa jeg ikke ville ha dem med fordi jeg hadde fått ny fastlege og sa etterpå at de... Vis mer

1,7

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

1,7

Alle anmeldelser

9 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ventet en måned på utbetaling

Ventet en måned på utbetaling. Aldri vært sykemeldt før nå. I 23års arbeid 100% i samme stilling. Forsatt ikke fått noen penger på konto. Er det sånn det skal være? Regner ikke med at alle som bare får penger ,for å sitte hjemme er i samme situasjon. De har sikkert en fast dato for dette. Heia Norge!

8. mars 2022

Elendig NAV trygd-sosial service ved løslatelse

Når en settes i fengsel, stopper trygden fordi det går automatisk melding at man er innsatt i fengsel - og denne meldingen går og umiddelbart ifra fengselet til NAV, når en løslates, Dette er automatiserte rutiner.

Ved løslatelse 6.1.22 fra Froland fengsel, søkte nødhjelp fra NAV sosial - pga ubemidlet, og NAV reglene gir ikke anledning til å utbetale trygd før den 20nde i måned. En ble ble fortalt da en søkte før jul at NAV sosial skulle gi sosialstønad frem til den 20nde, men det skjedde ikke.
- De krevde å få utlevert komplett utskrift av din bankkonto, til tross å være ett ULOVLIG krav - påklaget av datatilsynet og informert fra sos.helse.dep for mange år siden; Det offentlige har tilgang til så mange registre at de vet hva du har i inntekt - i min sak; trygd i fra samme NAV, og fremviste utskrift av saldo på kr.7,- som er det krav de kan stille om det skulle være ekstra ordinære tilfeller, ved mistanke om å bedrive svart arbeid, osv.

En har sittet i lukket fengsel, og fått 74 kr x 5 dager i uken, til tobakk, og har ikke hatt tilgang til ens bankkonto, under tiden en har sittet i ett høysikkerhetsfengsel. At NAV sosial da tror en har tjent penger, når de i tillegg har sett saldo at det ikke finnes penger, er deres måte å hindre borgere i samfunnet deres legitime krav.

At NAV trygd gjør saken enda verre, ved å ikke klare å sette igang trygde utbetaling i tide, til den 20nde (altså på 14 dager) er jo mer beskrivende av etatens faktiske arbeidsmoral, der deres slette etiske kompass er tydelig i villrøre, og spinner kun rundt deres egen akse... Ansatte lyver for å dekke over egne og andres feil i systemet, i stedenfor å være ærlige og innrømme feil som er blitt gjort.
- Dette hadde de faktisk fått respekt for!!

De hevdet; Saken var ikke sendt til dem - men dette skjer HELT automatisk, der en kan ikke bli løslatt uten at løslatelses meldingen sendes til NAV, så dette var deres første løgn.
- Så sto det plutselig at "første utbetaling skulle skje den 20.1.22" (har screenshot), men den endret seg etter få dager og ble borte når den 20nde kom ... og gikk ... og da sto det ikke at første utbetaling var før den 20.2.22... Så her var deres andre løgn, som de raskt ryddet av banen...
- Så hevdet de at Froland fengsel hadde sendt inn løslatelsen per post - men nei, den kan ikke sendes per post, da dette skjer automatisk når innsatte løslates - som da er den tredje løgnen deres...

Torsdag den 20.1.22 lovet de at trygda skulle bli sendt ut, kanskje skulle jeg "få den neste dag, eller senest på mandag" - Både fredag og mandag kom og gikk, uten noen utbetaling - som ble deres fjerde løgn...
En ringer de på tirsdag den 25.1.22, uten at de kan si noe om saken. Det samme skjer den 26.1.22

Torsdag den 27.1.22 hadde en vært løslatt i 3 uker uten midler til livsopphold ... da sa den NAV ansatte per telefon, etter 35 minutters ventetid, og chatting via deres webside... at "det er gjort ett vedtak tirsdag den 25.1.22 at pengene nå skulle være utbetalt" - den femte løgnen - men trygda kom ikke på konto før sent fredag kveld den 28.1.22 ...
- Altså hele 8 dager etter lovens krav på utbetaling - og hele 22 dager etter løslatelse fra fengsel, der det løslates rundt 12.500 mennesker fra, i Norge pr år...

Det intressante her, er at de hele tiden unskyldte seg med at dette ikke var hendt før, men når jeg nevner dette til ett par venner, så har begge to opplevd akkurat det samme etter deres løslatelser ..
- Så moralen er at NAV sosial og trygd nekter å lære av sine egne feil, og forventer at løslatte skal klare seg på luft og kjærlighet, og holde seg på matta ... men det vet vi jo alle at ikke går i hop, så NAV bidrar heller dermed å sikre Norge en høy tilbakeføringsstatestikk med sine slette holdninger til å klare og utføre ett adekvat og sikret arbeid, slik dette beskrives i lovverket - de er ansatt for å sikre oss borgere!!??
- NAV er m.a.o. lovbrytere, så hvem skal da i fengsel?

Digresjon; Søk opp professor Knut Papendorf`s faglige profil (UiO) som er knyttet til arbeid som befinner seg i skjæringspunktet mellom kriminologi/rettssosiologi og rettspolitikk/kriminalpolitikk.
Papendorfs analyse bygger blant annet på «Rettssikkerhetsprosjektet» til Fylkesmannen i Vestfold (2005). I prosjektet evaluerer fylkesmannen klagebehandlingen mot vedtak på kommunenivå. Evalueringen viser store problemer i kommunenes rettsanvendelse og rettshåndhevelsen av klager fra ulike grupper mennesker. Bare 48 % av de gjennomgåtte vedtakene innen lovområdene sosialtjenesteloven og kommunehelsetjenesten ble klassifisert som «rettsriktige». Det betyr at mer enn halvparten av vedtakene var «noe mangelfullt» eller «svært mangelfulle». I den sistnevnte gruppen var manglene av en slik art at klageretten var «nærmest illusorisk», konkluderer Papendorf.

3. februar 2022

Inkompetanse og arroganse

Har vært pensjonist i tre år, og NAV har klart å gjøre feil med hensyn til min pensjon hvert år, etter klage har de rettet opp, men hadde jeg ikke sjekket tallene deres ville jeg tapt omkring 45.000 kroner. Ved overgang fra 64 til 65 års AFP klarte de å redusere min pensjon fra omlag 30.000,-, som jeg skulle hatt, til 11.000,- Når jeg spør dem om dette sier de at de ikke kan gjøre noe med det og henviser til SPK. Jeg fant så ut hva feilen var: NAV hadde oppgitt feil arbeidsinntekt til SPK. (jeg har ingen arbeidsinntekt). Jeg gjorde NAV oppmerksom på dette, men de henviste da kun til tidligere svar, som kun var at jeg måtte ta kontakt med SPK. Utrolig arrogant. Å sette slike inkompetente og arrogante folk til å forvalte milliarder av kroner er skremmende.

25. mai 2021
Vis anmeldelser på alle språk. (57 anmeldelser)

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis