Heel snelle verzending en mega goede klantendienst. Ik ben binnen de 15 minuten mega goed geholpen toen ik iets klein voorhad en ze zijn super vriendelijk. Heel groot assortiment, voor een heel mooi... Vis mer
Se hva andre synes
Besteld op 26 januari 2026 ’s avonds, de volgende dag(27 januari) stond het al voor de deur. Dat is snel. Ik hoefde zelf niks te vragen, de automatische mails en updates waren precies goed: bevesti... Vis mer
Kruidenthee Moringa-thee, Echinacea purpurea-thee besteld. ondersteuning longen. Ik heb al van een andere leverancier mullein-thee. Deze miste in het assortiment. Zet van deze 3 soorten thee voor mi... Vis mer
Echt mega fijne beugelflessen, snel geleverd! Alle flessen heel aangekomen, Ik had een paar porseleinen doppen defect ontvangen maar dit is echt mega snel en echt super goed opgelost door de klantens... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
De Webwinkel met topkwaliteit natuurproducten tegen de scherpste prijzen. Gedroogde kruiden, thee, noten, vruchten, zaden, granen, groenten bestellen.
Kontaktopplysninger
Nederland
- natuurproduct.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Product van goede kwaliteit en naar…
Product van goede kwaliteit en naar verwachting. Goed verpakt en volgens afspraak geleverd.
Heel goed!
Heel goed, zowel producten als verzenfing
HEEL TEVREDEN
Een vlekkeloze en snelle afhandeling…ondanks 'niet' bezorging door DHL
Een vlekkeloze en snelle afhandeling van mijn eerste bestelling. Ik had graag 5 sterren gegeven, ware het niet dat de aflevering door DHL verzorgd werd. Terwijl ik thuis was werd het pakket 50meter verderop in de tuin bij de buren onder een struik gedeponeerd. Dit was helaas niet de eerste keer. Ik zou er voor willen betalen als ik voor de bezorging voor PostNL zou kunnen kiezen.
Whaaa laatst mijn eerste bestelling…
Whaaa laatst mijn eerste bestelling geplaatst en ben echt super tevreden! Goede kwaliteit en top prijzen. Nieuw lievelings winkel gevonden!
Goede producten, scherpe prijs, top service
Gebruiksvriendelijke website, veel keuze in producten, zeer schappelijke prijs en snelle netjes verpakte levering.
Ik kocht 1 kg Groene thee sencha.
Netjes vacuum verpakt, veel hele blaadjes, weinig gruis.
Alles was in orde met mijn bestelling.
All good
Fast delivery, all matching and good quality piri piri :D
Echt lekkere verse naturel gemengde noten!
Mijn bestelling heb ik in goede orde ontvangen. De naturel gemengde noten waren overheerlijk! Ik heb dan ook een nieuwe bestelling geplaatst die ik inmiddels heb ontvangen. Hartelijk dank daarvoor! :) Graag tot de volgende keer! :)
Mooie producten voor een eerlijke…
Mooie producten voor een eerlijke prijs. En super snelle levering. Ik raad het aan top 👍🏻
Een prachtige winkel
Het is een hele fijne winkel om rond te snuffelen met bijzondere aardige en fijn advies. Niks opdringerig, gewoon super goed. Ik heb een prachtige tonguedrum gekocht. Heel blij mee!
Top producten…
Ik ben zeer tevreden met de producten van Natuurproduct. Ik ben ik zeer tevreden met de kwaliteit, de verpakking en snelle levering van het product.
Mooie producten!
Snelle levering. Mooie producten. Prettige toon!
De producten zijn van goede kwaliteit
De producten zijn van goede kwaliteit! De levering is heel snel! Je krijgt ook daadwerkelijk een mail als het product weer op voorraad is en ik vind de prijs/kwaliteit verhouding goed. Ruim assortiment.
tevreden van het product en levering
Product was zoals beschreven op hun pagina, zeer tevreden over. Levering zoals opgegeven en tijdstip van bezorging ook volledig oke
Netjes ingepakt
Top bedrijf
Top bedrijf , snelle levering , en echt
Heel goede producten
Top.top.top
Mooi aanbod aan een correcte prijs
Alle producten die ik zocht waren op voorraad, correct geprijsd en snel geleverd. Geen idee hoe,dit nog beter kan.
Goede produkten
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.