Indiferent de ora la care am trimis solicitarea, echipa Namebox a raspuns imediat, chiar daca nu era o urgenta majora. Multumesc

1. Webhotell

NameBox is a leading Romanian hosting company with over 15 years of experience, providing reliable web hosting, domain registration, and web design services. Our team of experts is dedicated to delivering top-notch customer support and high-performance solutions tailored to your needs. Whether you're looking to build a website or enhance your online presence, NameBox is committed to helping you succeed. We are partners with RIPE and ROTLD, ensuring professionalism and trust in every project

4,6

Enestående

Suport fulger — problemă rezolvată în 3 minute

Pe 3 octombrie am avut erori pe site care au generat facturi greșite (fără încasarea banilor). Am trimis cerere prin formularul lor, marcată urgent: m-au contactat în 1 minut și au rezolvat totul în 3 minute. Rapid, clar și eficient — practic mi-au salvat potențiali clienți. Timp de răspuns și soluționare: impecabil.

3. oktober 2025

Totally recommend

Namebox has always helped me with any domain, hostings, ticket resolving and solutions in such a prompt and efficient way that I have only great feedback towards them!

15. april 2025

Best Partner for Hosting & Marketing

As a law firm, we have been collaborating with Namebox for over two years. They have helped us develop our website from the ground up. Additionally, with their support, our transparency on social media has improved significantly. We are happy to recommend Namebox as one of the best hosting developers on the market.

18. desember 2024

Din experienta proprie

Am avut plăcerea de a colabora cu Namebox și pot spune cu certitudine că sunt cei mai buni în domeniul hosting-ului din Europa. Profesionalismul de care dau dovadă este vizibil în fiecare detaliu, iar implicarea proprietarilor este un exemplu pentru întreaga echipă.

Indiferent de oră, sunt mereu disponibili să ofere ajutor, lucru rar întâlnit la alți furnizori internaționali cu care am colaborat. Suportul tehnic este impecabil, iar răspunsurile rapide și soluțiile eficiente fac ca orice problemă să fie rezolvată fără stres.

Voi continua să aleg Namebox pentru orice nevoie de hosting, datorită dedicării și sprijinului constant pe care mi-l oferă. Mulțumesc pentru tot ajutorul acordat și pentru cel pe care știu că îl voi primi în viitor!

6. november 2024