3,3

Middels

Website and email suspended due to server traffic issue

Our website and business email accounts were suspended without prior notice due to what Hosterion described as unusually high server traffic. Instead of providing technical assistance, we were told the site would not be restored unless we moved to Cloudflare. No clear evidence was provided that our website was the source of the issue, and the situation forced us to migrate to another hosting provider — with the suspension occurring on a Friday afternoon.

27. februar 2026

Cei mai buni, cel mai bun serviciu clienți!

Lucrez cu ei de peste 7 ani, sunt foarte mulțumit și toți clienții pe care i-am recomandat. Mai nou au și pachete WordPress care sunt super rapide! Dar cel mai mult recomand pentru serviciul clienți! Sunt the best! Tratează orice solicitare cu mare atenție și toate s-au rezolvat în cel mai scurt timp!

26. januar 2026

Resurse, uptime si suport de nota 20

Am studiat destul de mult ofertele firmelor de gazduire de la noi din tara cat si din strainatate. Niciuna nu m.a facut ( vorbesc aici si de firmele destul de mari si populare din industrie ) sa aleg altceva decat Hosterion. Suportul este aproape instant, resursele si performantele sunt excelente si preturile sunt ce trebuie!

21. mai 2023

Cea mai buna gazduire web din Romania, ✅ testata si confirmata

Avem cateva site-uri de nisa si am ajuns la Hosterion acum un an, dupa multe testari cu diverse servicii de hosting, romanesti si straine. Diferenta experimentata este uriasa, atat ca performanta cat si in abordarea relatiei cu noi, ca si client. Ati fost contactat vreodata de compania dumneavoastra de hosting pentru a va informa despre servicii ce pot fi folosite in beneficiul dumneavoastra si in consecinta pentru a folosi din plin resursele disponibile pentru care platiti? Noi da! Cu indrumari pas cu pas, ceea ce ne-a scutit de documentari si costuri suplimentare.
Migrarea catre Hosterion a fost facuta in timp record, fara sa existe nici cea mai mica problema.
Downtime la servicii nu am avut si nici variatii in calitatea lor.
Ticketele de support in care am cerut informatii sau solicitari au fost rezolvate profesional si am primit ghiduri punctuale nu doar pentru rezolvarea lor ci si pentru imbunatatirea performantei.

Ce pot sa mai spun... Ne pare rau ca nu i-am descoperit mai devreme. Servicii de pe alta planeta la pret de Romania.

12. mars 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis