1. Elektronikkfirma

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Smartwatches til hverdag, træning, børn og ældre

2,9

Middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Uret er ubrugeligt idet det ikke kan…

Uret er ubrugeligt idet det ikke kan indstilles. Medfølgende dokumentation mangelfuld .
Ved returnering kan man ikke forvente at få pengene refunderet

21. september 2021
Logoen til Mysmartwatch

Svar fra Mysmartwatch

Hej Jean,

Vi er kede af at du ikke har formået at sætte uret op som det skal, man er altid velkommen til at tage kontakt til os hvis man har udfordringer med at bruge uret.

Uret er testet med både iOS og Android, og virker upåklageligt med begge systemer.

Vi kan forstå udefra vores telefonsamtale med dig, at du ikke vidste at man skulle bruge den tilhørende app til uret, som det også fremgår i manualen. Du har forsøgt at sætte uret op uden at bruge appen, hvilket er forklaringen på hvorfor du ikke har kunnet få det til at fungere.

Under samtalen siger du, at der ikke står i manualen at man skal bruge en app til uret, hvilket ikke er korrekt.

Du sender uret retur til os i en kinesisk stof pose og med mangler, samtidig forventer du at vi tager uret retur i den tilstand, hvilket ikke er acceptabelt, da det er en betydelig forringelse af urets salgsværdien og ikke vil accepteres som en fortrydelse, da uret ikke er sendt tilbage i samme tilstand som modtaget.

Vi går udefra, du ikke selv vil acceptere at modtage i ur i den tilstand, derfor kan det hellere ikke forventes at vi videresælger uret sådan til andre kunder.

Afslutningsvis, vil vi anbefale dig at bruge en anstændig tone når du taler med kundeservicemedarbejdere på telefon, uanset hvilket firma og hvor det måtte være. Der er ingen grund til at råbe og tale aggressivt til folk, som gør deres bedste for at yde en god kundeservice.

Mvh
mySmartwatch

Ganske fin handelsoplevelse

Nem online bestilling og betaling (iWatch urrem). Fin pris. Fin vare. Fin levering.

8. juli 2021
Logoen til Mysmartwatch

Svar fra Mysmartwatch

Hej Dee Dee,

Tusind tak for din anmeldelse, den er meget værdsat :)

God sommer herfra!
Mvh
mysmartwatch

Vis anmeldelser på alle språk. (684 anmeldelser)