My Nametags Anmeldelser

4,4

Goede levering en goed contact. Ze nemen contact op bij vragen, wat ik apprecieerde. Ze wilde weten of de dubbele bestelling een vergissing was alvorens de productie in gang te zetten. De producten z... Vis mer

Het siliconepapiertje nodig om de strijklabels aan te brengen zat in mijn zending. Gewoon even gemaild om dit te melden en de vraag welke alternatieven ik had. Nieuwe siliconenpapiertjes werden opgest... Vis mer

De enige stickers die blijven kleven vind je enkel en alleen bij my nametags. Ondertussen al stickers in huis die al een jaar of 5 aan brooddozen en drinkflessen kleven.. op sommigen zit wel al sl... Vis mer

Les étiquettes correspondent à ce qu’on a dessiné. J’avais pensé recevoir des étiquettes à coller, mais elles étaient à repasser. L’une d’elles s’est détachée au lavage. Espérons que les autres tienne... Vis mer

1. Utskrift av egendefinerte etiketter
  2. Barneklesbutikk
  3. Barnebutikk
  4. Papirvareprodusent
  5. Papirhandel
  6. Uniformbutikk

My Nametags helpt u op een leuke en kleurrijke manier bij het identificeren van schrijfgerei, speelgoed en kleding. Ontwerp uw eigen instrijk labels, stickers, maxistickers, ministickers of kies uit onze huisdecoratie selectie. Het labelen van alle kinderkleding en items is ongelooflijk belangrijk. Het enige bedrijf dat een wasgarantie van 10 jaar biedt. We zijn ervan overtuigd dat onze labels jaren zullen blijven zitten. . Mes Nametags vous aident à identifier les fournitures scolaires, les jouets, les vêtements de manière amusante et colorée. Créez vos propres étiquettes thermocollantes, autocollantes, maxistickers, ministickers ou choisissez parmi notre sélection de décoration d'intérieur. L'étiquetage de tous les vêtements et articles pour enfants est extrêmement important. La seule entreprise offrant une garantie de lavage de 10 ans. Nous sommes convaincus que nos étiquettes resteront en place et dureront des années.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

220 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Graag een aanbod voor echt kleine etiketten om te kleven in de kleding.

Ik had het misschien niet goed gezien maar ik had graag nog een iets kleiner etiketje gewild. Hoe dan ook de bestelling is in orde.

10. juni 2026

Beste klant,

Hartelijk bedankt voor uw review.

Onze label afmeting staat vermeld op onze website. U hebt de standaard labels besteld met daarop 3 regels tekst. Op nog kleinere labels wordt de tekst onleesbaar en verminderd de plak-kracht helaas.

My Nametags Team

Alle labels bleven 3-4 wasbeurten…

Alle labels bleven 3-4 wasbeurten hangen, nu komen ze allemaal los…

11. juni 2026

Beste klant,

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat de labels loskomen wat ze niet mogen doen. Onze klantenservice zal contact opnemen om te onderzoeken wat er mis gegaan kan zijn en tot een passende oplossing komen.

My Nametags Team

Goede levering en goed contact

De producten zijn zo goed, dat ik er meer van wilde bestellen...

7. juni 2026

Les étiquettes ne collent pas

Les étiquettes ne collent pas. Ni au vêtements ni aux objets. 😢😢

15. mai 2026

Bonjour,
Vous avez commandé des étiquettes thermocollantes. Pour coller l’étiquette, placez la sur le vêtement, recouvrez avec le papier de silicone et repassez avec un fer chaud, sans vapeur, pendant 10 à 20 secondes.
Ces étiquettes ne se collent pas sur les objets.
Pour plus d’informations, vous pouvez nous envoyer un e-mail à contact@mynametags.be

Cordialement,
My Nametags

Très jolie étiquette

Déjà coll6 sur plusieurs objets, pour l instant ; ça tient. Mais ce ne sont pas des objets que l ont doit mettre dans l eau. Donc je peux dire que si sur ,par exemple un gobelet , s ils tiennent.
Très belles couleurs, belle ecriture.

8. mai 2026