Maden fejlede ikke noget MEN
Maden fejlede ikke noget, men havde præcis samme oplevelse som familie Nielsen i januar og Dorthe Ø tilbage i september sidste år. Ærgerligt, men vi gider ikke komme igen eller anbefale andre til mydining
Marianne havde lavet en lækker brunch, hvor der er alt, hvad man kan ønske sig. Vi blev alle meget mætte.
Det føles dejlig hjemligt med så lille et sted, og vi bliver budt velkommen og serviceret af værtinden/kokken selv. Man får lyst til at komme til alle arrangementer.
Vi havde en fantastisk aften, sad med hyggelige mennesker, værten var god og informativ omkring madens ( fransk middag) historie. Maden var god. Kommer helt sikkert igen.
Vi kom og stod i kø uden foran restauranten d. 9 januar 2026, døren var lukket og alle stod og frøs, da de så endelig åbnede op var de ikke klar der var rod i bordplanen de havde lavet fair nok, vi for endelig sat os og vi ventede og ventede så skulle vi bestille drikkevare men ikke alle måtte bestille kun cocktail og der gik næsten en time før vi fik dem. Der skulle gå en halv time mere før andre kunne bestille øl og sodavand. 2 timer efter vi havde sat os blev forretten serveret. En kold suppe og ingen brød der gik en time mere før mellemretten bliv serverede og vi spøger hende der servere hvorfor, hun blev ved med og sige at det var bordplanen. Men der skulle gå en time mere før hovedretten blev serveret og vi kunne se kaffen blev lavet før hovedretten blev serverede. Skulle vi til desserten og vi nåede en enkel lille kop kaffe inden vi rejste os og gik klokken ente med og blive 11. Hende der servede var ikke engang smilende eller kom og spurte om vi ville have flere drikkevare, der var ikke noget man kunne nippe til i mens man ventede. Det var første og sidste gang vi kom
Fremragende til prisen og superhyggeligt
Har været der to gange og begge gange har betjening været meget fint og serviceminded.
Maden er rigtig god og tro mod aftenens tema og supergod til prisen.
Vi har været glade for ideen om social dining hvor det både er muligt at hyggesnakke med andre ved bordet eller bare hygge selv/med venner.
Til prisen er stedet fremragende.
Indledning
At besøge en restaurant bør være en fornøjelig oplevelse, der byder på god mad, hyggelig atmosfære og imødekommende service. Desværre var mit besøg på MY DINING ROOM alt andet end tilfredsstillende. Samlet vurdering: 1 ud af 5 stjerner.
Ankomst – Første indtryk
Da jeg ankom, onsdag d. 3. september kl. 18:30, sammen med mit selskab, blev vi budt velkommen af stedets værtinde. Det tegnede godt, men det skulle snart vise sig, at det var det eneste positive vi oplevede under besøget!
Ved reservationen havde vi bedt om at sidde sammen, hvilket kun delvist blev opfyldt.
Ventetid og manglende komfort
Efter at være blevet placeret ved bordet gik der 1 time før vi fik serveret de bestilte drikkevarer, herunder 1 kande vand. I løbet af denne time var vi blevet meget tørstige, på grund af en ulidelig varme i de 2 sammenhængende lokaler, fordelt med ca. 30 + 8 personer. Akustikken i det store lokale, hvor mit selskab befandt sig, gjorde det umuligt at føre en samtale her.
Under ventetiden præsenterede værtinden den italienske menu. Til hovedretten var der indkøbt 8 kg Porchetta, der var skrumpet meget under stegningen, at der derfor sikkert ikke var nok, hvorfor der før forretten Bruschetta, ville blive serveret en yderligere forret med pølse og oliven.
Serveringen
Serveringen blev udført af en enkelt person, der sikkert på grund af et voldsomt pres, opførte sig uforskammet. Vi måtte således rykke for servering af en kande vand 3 gange.
Serveringen af første forret startede halvanden time efter vi satte os til bords.
Efter indtagelse af hovedretten kunne vi ikke klare mere og forlod MY DINING ROOM uden indtagelse af dessert.
Konklusion
Min oplevelse på restaurant MY DINING ROOM var desværre præget af et overfyldt lokale, dårlig akustik, ulideligt varmt, lang ventetid og manglende ansvarsfølelse for den oplevelse der var stillet i udsigt.
Ny glimrende spisested ved rundkørslen i Ørholm. Meget rimelige priser for rigtig god mad.
Venlig betjenig og det at man sidder ved et langt bord, bringer folk sammen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.