Informasjon om virksomheten

1. Catering
  2. Restaurant

Skrevet av virksomheten

Vi laver maden i dit køkken, vi anretter, præsenterer, serverer, vi afrydder og rengør dit køkken!

Kontaktopplysninger

4,4

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kunne jeg give Martin 10 stjerner så…

Kunne jeg give Martin 10 stjerner så fik han det! Det er nu anden gang vi har haft besøg af Martin i eget hjem, hvor han har stået for fantastisk mad til os og vores venner. Martin er et helt igennem fantastisk rart menneske og laver mad som alle snakker om dagene efter og gerne vil have mere af. Jeg har til begge fester (begge 40års fødselsdage) givet ham stortest frie tøjler i forhold til valg af mad, og det har været så fantastisk.
Tak Martin, fordi du endnu engang har været med til at sæt prikken over “i’et” med dine evner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg håber inderligt at vi får lov til at opleve dine evner en 3 gang også 🙏🏼

3. oktober 2025

Gourmet oplevelse tilpasset målgruppen

Vores “Roseloge” var så priviligerede at have besøg af Martin som “gæstekok” på vores weekendtur.
Han tog turen helt til Hvide Sande, og i det mindste sommerhuskøkken fremtryllede han den mest fantastiske gourmet oplevelse.
Der var tænkt over den mindste detalje, og maden var fantastisk. Tempoet på retterne passede lige til vores plan og alt var tilberedt til perfektion. Maden blev serveret og anrettet på forskelligt service - alt efter udtryk.
Største anbefaling herfra.

9. november 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig virkelig god oplevelse!

Virkelig god oplevelse! Vi havde bestilt Martin til private dining og det var en fantastisk oplevelse. Maden smagte fantastisk. Det var visuelt smukt og smagende alsidige og perfekt afstemte i de 6 serveringer vi fik. Vi var et alsidigt selskab med forskellige præferencer, hvilket Martin imødekom og fik sammensat en menu som alle kunne lide. Martin var professionel og yderst behagelig. Bedste anbefalinger herfra.

5. januar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi bookede Mhdining til at stå for…

Vi bookede Mhdining til at stå for aftensmaden til vores fars 70års fødselsdag for familien i sommerhuset. Foruden en god menu sammensætning der var mættende var maden både visuelt flot anrettet og smagte helt formidabel. Tak for besøget og tak for mad

6. juli 2024

Fantastisk smagsoplevelse og betjening

Fantastisk smagsoplevelse og betjening. Fik signatûre menu som smagte helt sublimt. Kokken formår på fornemmeste vis, at kombinere årstidens udvalg af fisk og krydderurter med dertilhørende vin. Kan varmt anbefales.

15. januar 2021

Hej Caroline

Tak for din feedback!...og tak fordi jeg måtte komme og lave mad til Jer :)

Jeg glæder mig til at besøge Jer igen, hvis muligheden byder sig.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Lækker lækker mad og vin

Lækker lækker mad og vin. Martin er top professionel og præsenterede maden på en rigtig fin og god måde. Det er bestemt ikke sidste gang vi ringer efter ham.

/Thomas Bagger

21. desember 2020

Kære Thomas

Tak! Rigtigt godt Nytår til dig og dine kollegaer :)

Firmafest

Vi har to gange haft Mhdining ude, i forbindelse med firmafest, det har været tip top begge gange. Både maden og betjeningen har været rigtig god, der er ren ros herfra :-)

14. desember 2020

Hej Jannie

Så lækkert at komme ud til Jer dejlige mennesker. Altid festligt, takker for det!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Private dining i TOP-klasse!

Vi bookede Mh-dining til vores forlovelsesfest for familien. Vi ønskede en gastronomisk madoplevelse ud over det sædvanlige og det var første gang vi forsøgte os med private dining, så vi var meget spændte. Maden og servicen overgik alle forventningerne, vores gæster og os selv var meget importeret over hver enkelte ret og vin-menuen supplerede maden rigtig godt. Martin bidrog også til den gode stemning med godt humør, fremragende service, oprydning og alt i alt en service vi kun kan give de varmeste anbefalinger. Næste gang vi har noget der skal fejres, så ved vi hvor vi skal gå hen ;-)

7. desember 2020

Hej Karoline

Tak for de pæne ord!
"DÆ MHDINING" 😁

Martin / Mhdinng

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde inviteret 4 venner på lidt…

Vi havde inviteret 4 venner på lidt luksus, og vi blev ikke skuffet. Mh leverede en dejlig oplevelse, lige fra krustadehapserne med kammusling til isdessert m skovbær. Han havde sågar fundet lækre rørhatte til hovedretten.
Han var meget professionel og en fornøjelse at have på besøg. Han glemte at vaske et par ting, men det tog vi gerne selv.
Vi vil helt klart anbefale ham og vil ikke selv tøve med at booke ham igen.

13. november 2020

Hej Vibeke

I ringer bare! Fornøjelsen var på vores side :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Effektiv eksekvering, tårnhøjt niveau!

En kæmpe tak til Martin / Mhdining for en klasse middag og service. Vi gik efter en high-end middag i private rammer, hvor vi kunne have fokus på det sociale. Effektiv eksekvering, tårnhøjt niveau, endda med plads til improvisation på stedet. Fuld plade herfra.

31. oktober 2020

Hej Peter

Takker for de pæne ord 👍
Det var kæmpe fornøjelse at give Jer en gastronomisk oplevelse.

Mvh Martin / Mhdining

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv