Informasjon om virksomheten

1. Vinbutikk
  2. Hattebutikk

Skrevet av virksomheten

MyChampagne er et livsnyderkoncept som forhandler caviar, champagne, panama hatte og andre kvalitetsluksus produkter.

Kontaktopplysninger

4,3

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Wauw - bare wauw!

Wauw - bare wauw!
Jeg elsker gode stunder i livet og nyder lidt ekstra godt i hverdagen og champagne passer godt til mine smagsløg.
Jeg har efterhånden prøvet 30+ huse og flere forskellige slags fra hvert hus. For ca. fem år siden smagte jeg første gang en fra Météyer, deres Carte Argent. Skridtet over “entry level” og en fantastisk duft, gode og vedvarende bobler og en smag der er god. Allerede der var jeg imponeret og prøvede derefter deres Prestige. Her kommer ordet wauw! Det er en champagne med en så intens og kompleks smag, masser af dybde, de fineste bobler og en fryd for næsen. Det er nu min all time favorite champagne! Jeg elsker champagne, så søger selvfølgelig stadig videre, men indtil da sørger jeg for at altid have mindst tre flasker på køl 🍾🍾🍾

28. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Unik oplevelse på alle planer!

Unik oplevelse på alle planer!
Vi har udelukkende haft fantastisk gode oplevelser i forhold til MyChampagne.
Her forhandles caviar, champagne og panamahatte af allerhøjeste kvalitet.
My er en ildsjæl, der kan give den bedste rådgivning og agere i alle sammenhænge. Hendes champagnesmagning er en unik oplevelse især i Glamping teltet i Ørbyhage.
At få "besøg" af hendes champagnevogn til reception o. lign er ren luksus og noget af det hyggeligste!
Mys produkter og smagninger er en super god gaveidé både til private og virksomheder.

20. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har ny handlet flere gange hos…

Jeg har ny handlet flere gange hos MyChampagne og jeg giver min største anbefaling. Super hjemmesiden med gode beskrivelser og champagnerne er alle fantastiske 🍾 Jeg nyder at bruge dem til gave også, altid et kæmpe hit🌟🌟🌟🌟🌟

17. desember 2025

MyChampagne en sand fornøjelse

MyChampagne leverer fantastiske champagner, caviar mm. Fra tid til anden er der mulighed for spændende champagne smagningsarrangementer.
Super præsentationer af de forskellige produkter og historien bag. Personlig service og hurtig levering.
En varm anbefaling herfra 🥂

6. februar 2026

MyChampagne er en oplevelse

MyChampagne er med sin passionerede, personlige service og produkter af høj, høj kvalitet garant for en fantastisk oplevelse. Vedlagt forsendelsen findes små flyers med information om de i kassen specifikke produkter, hvilke lader dig gå et spadestik dybere. Kæmpe anbefaling herfra.

15. desember 2025

Fantastisk service og Kvalitet

MyChampagne i Haderslev leverer en unik oplevelse med eksklusive produkter og personlig service. Hurtig levering, flot indpakning og passion for kvalitet gør dem til mit foretrukne valg. Kan varmt anbefales!♥

20. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv