2x kupilem kody rabatowe zalando i…
2x kupilem kody rabatowe zalando i dzialaja :D

Svar fra muve.pl
GRY I DOŁADOWANIA ✅ Muve.pl to nowoczesny sklep internetowy dla wszystkich entuzjastów cyfrowej rozrywki. Znajdziesz u nas bogatą ofertę cyfrowych gier PC na różne platformy (Steam, GoG, Epic Games Store) 🕹 oraz produkty DIGITAL, w tym doładowania i karty pre-paid (Netflix, Google Play, Spotify, Tinder itd.) 📺. Działamy od 2011 r., a nasz sklep ciągle się rozwija. To wszystko dzięki Wam. Dziękujemy! 😁
Krakowiaków 36, 02-255, Warszawa, Polen
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
2x kupilem kody rabatowe zalando i dzialaja :D

Svar fra muve.pl
Nie polecam. Zrobiłem zamówienie na kod do karty podarunkowej Zalando. Czekałem 1h na jego otrzymywanie i nic, zrobiłem więc zamówienie na kolejny sądząc że jest problem po stronie banku. Jak tylko drugi kod został opłacony pierwszy również przyszedł. Złożyłem reklamacje o zwrot pieniędzy za pierwsze zamówienie. Bez szans. Po prostu nie ma takiej możliwości. Omijać szerokim łukiem.

Svar fra muve.pl
Kupiłem kod w sobotę. Jest poniedziałek a kodu nadal nie ma. To powinno trwać max minuty, a nie dni! Unikać
Wyczyścili historię wszystkich moich zamówień i nie mogę teraz nic odnaleźć. Ktoś bez umiejętności i pojęcia technicznego modernizuje ten portal.

Svar fra muve.pl
Niedziałający kod uber. Żenujące. Nie polecam.

Svar fra muve.pl
Zamówiłem karte podarunkową GooglePLAY (jest napisane że natychmiastowa dostawa) po 30 minutach po zralizowaniu płatności BLIK cisza, ani kodu ani pomocy technicznej.

Svar fra muve.pl
Nie polecam, kupiłem gre w pre orderze i pomimo, że już po premierze kodu nadal nie mam.. Nie kupować... SCAM!!!

Svar fra muve.pl
Zwykle działa okej, mieli ostatnio fajną akcję z kartami Lula. Niestety już kolejny raz zdarzył mi się u nich niedziałający kod na Steam. Kasę oddają, ale przychodzi przychodzi na konto po jakimś miesiącu od złożenia zamówienia.

Svar fra muve.pl
Po miesiącu od zakupu brak odpowiedzi w sprawie wykorzystanych wcześniej kluczy.

Svar fra muve.pl
PŁATNOŚĆ 42 PLN POBRANA A KODÓW BRAK (minęło kilka godzin), NIE ODPOWIADAJĄ NA WIADOMOŚCI
PRZESTRZEGAM !!!!
zostałam oszukana

Svar fra muve.pl
Zakupiłem voucher tidal 40 zł. Na ich stronie powołują się na to, że plany premium nie potrzebują podpięcia karty bankowej, a wystarczy tylko kod z vouchera. Okazuje się, że jest inaczej. Wprowadzają ludzi w błąd. Zwykle oszustwo. Szkoda, że mimo przyznania się do błędnego wpisu, reklamacja została odrzucona.

Svar fra muve.pl
Niestety nie mogę polecić tego sklepu.
Złożyłem zamówienie preorderowe aby otrzymać grę przed premierą, a sklep w dniu premiery po zapytaniu co z zamówieniem odpisuje że niestety nie zdążyli jej wysłać bo było tyle zamówień. Przecież logiczne, że jeżeli wychodzi duża gra to jest dużo zamówień. Mogli się dużo wcześniej przygotować. Jest to dla mnie śmieszne zachowanie ze strony sklepu. Zapłacone z góry za przedmiot a oni mają klienta głęboko w d####.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.