2,3

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

⭐ 1/5
Bohat hi disappointing product hai. Ittar ki quality bilkul expected nahi thi. Khushboo bohat weak aur cheap lagti hai, aur lasting to almost na ke barabar hai. Itne paise de kar aisa product milna bilkul worth it nahi. Packaging bhi koi khaas nahi lagi. Mujhe honestly is product se bohat zyada disappointment hui. Main dobara Musk Mahal se order nahi karunga aur kisi ko bhi recommend nahi karunga. Paisay bilkul waste lage

2. august 2026

⭐ 1/5
Honestly, bohat hi disappointing purchase thi. Jitni zyada is product ki tareef aur hype ki gayi thi, uske muqable mein product bilkul bakwaas laga. Fragrance mujhe bilkul pasand nahi aayi aur lasting bhi bohat hi poor hai. Itni expectations ke baad jab product receive hua to honestly paisay waste hone jaisa feel hua. Advertising aur actual product mein mujhe bohat zyada difference laga. Mere experience mein ye product bilkul worth it nahi hai aur main dobara yahan se order nahi karunga. Agar aap sirf hype dekh kar order karne ka soch rahe hain, to pehle achi tarah soch lena.

6. september 2026

Fake Atar on the name of Hajr-E-Aswad and Ghulaf-E-Kaba

On the left-hand side is the Ghilaf-e-Kaaba I used to order from Saudi Arabia. On the right-hand side is the one I ordered online and received today, along with Hajr-e-Aswad.

The problem is, these items should have been sold to people who have never used the original before — they might have been convinced. But I have the original attar from Saudi Arabia, and I’ve used it many times. I am absolutely certain that what they sent me is completely different — and fake.

I also wasted four days waiting for delivery within the same city due to stock issues, and no one informed me on time. Sending a fake attar is extremely disappointing.

A big NO to Musk Al Mahal — I do not recommend them at all. Please do not purchase from them. Instead, buy from a trusted source in Pakistan or, even better, have your loved ones bring it directly from Haramain Sharifain.

15. juni 2025

I paid for the below fragrances but…

I paid for the below fragrances but they deliver to me by their Mother's choice. This is my Order# 58524.

Pack Of 8 Deal
Choose 6th Attar: White Musk Our Impression Of Musk
Choose 7th Attar: Savage Our Impression Of Sauvage Dior
Choose 8th Attar: Jawedan Our Impression Of Eternity

9. januar 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis