Munchsuperfood Anmeldelser 196

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik vergat om mijn pakje tijdig op te halen doch het team bood na mijn mail aan om het pakje opnieuw te verzenden, zo kan ik nu genieten van de ‘chill pil’ en ik moet zeggen da’k al na enkele dagen ef... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

100 % functional and natural supplements. No nasties, clean label.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Ik ben nu 2 weken bezig.

Ik ben nu 2 weken bezig.
Ik voelde al snel dat dit het ding was dat me zou helpen. Ik starte met de Happy Belly,wauw…na 3 dagen ging er iets super vlot 🫣
Dat je het ook in zakjes kan kopen dat je gemakkelijk kan meenemen in plaats van een ganse pot is super.
Ik krijg altijd antwoord en ja, soms wacht je wat langer maar hey, dit is haar werk…toveren kan niemand.
Ik ben fan

22. mars 2026

Svar fra Munchsuperfood

Dag Isabelle, super voor je fijne en lieve woorden. We zijn inderdaad allemaal mensen en doen ons best iedere dag opnieuw. Doe zo verder en mocht je nog vragen hebben, aarzel dan zeker niet!

Onder de indruk van de darmkuur en Chill Pillen

Onder de indruk van de darmkuur! Stoelgang is al veel consistenter en veel minder opgeblazen gevoel. Maar ik ben helemaal maar echt helemaal fan van de Chill Pillen. Na enkele dagen zelfs merkte ik al een verschil. En wil je weten: ik word 45 dit jaar en slaap door mijn hormonen en hoge cortisol al meer dan een jaar slecht. Maar ik slaap terug! Helemaal terug mezelf aan het worden. Tip: gewoon doen. De gummies zijn super lekker en ook heel schattig. Win win toch?

20. mars 2026

Svar fra Munchsuperfood

Oh wat leuk om je verhaal te lezen! Dankjewel.

Proteïnepoeder

Ik ben zeer tevreden over het chocolade proteïnepoeder!! Ik heb al heel veel verschillende smaken en merken uitgeprobeerd en botste telkens op de papperige structuur die niet goed leek op te lossen in vloeistoffen. Maar dit poeder is zo fijn, verteert ook heel gemakkelijk en is gewoon oprecht lekker! Ik kijk er al naar uit om de vanille en naturel smaak ook uit te proberen, hopelijk zijn deze snel terug op voorraad! :)

16. mars 2026

Svar fra Munchsuperfood

Wat een fijne review om te lezen, dankjewel 🤍

We horen zo vaak dat proteïnepoeders moeilijk oplossen of zwaar op de maag liggen, dus het betekent echt veel dat je dit zo ervaart met die van ons. Dat zachte, fijne gevoel en de makkelijke vertering is exact waar we op gefocust hebben.

En goed nieuws… de vanille en andere smaken komen er heel snel weer aan 😉✨ Hopelijk kun je die binnenkort ook testen!

Wauw!

Sinds half februari gestart met het gebruik van Happy Belly en de Digest Booster. Om eerlijk te zijn dacht ik niet dat dit ging werken maar, hier kom ik graag op terug.

Mijn buik is minder opgeblazen, beter stoelgangspatroon alsook minder cravings. Munch is top!

Ik bestel binnenkort meer ☺️

2. mars 2026

Svar fra Munchsuperfood

Wat leuk dat je hier nog even op terugkomt, dankjewel 🤍

En eerlijk… we horen dat vaker, dat mensen in het begin wat sceptisch zijn 😉 dus des te fijner dat je het nu zelf ervaart. Minder opgeblazen, betere stoelgang en minder cravings, dat is exact waar we het voor doen.

Zo fijn om te lezen dat je je beter voelt 🫶 bedankt voor je vertrouwen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top product de darmkuur !

Top product de darmkuur !! Geen opgeblazen gevoel meer 👍👍

27. februar 2026

Svar fra Munchsuperfood

Super fijn om te horen, dankjewel 🤍

Geen opgeblazen gevoel meer… dat is echt het verschil dat we willen maken 🙌
Zo blij dat de darmkuur je goed helpt!

Topproduct!

Daarvoor was het heel moeilijk 's avonds mijn rust te vinden, en 's nachts goed door te slapen. Nu neem ik savonds de chill pill en echt een enorm verschil ! Rustiger, slaap beter door en ookal word ik wakker, heb totaal niet meer de neiging te denken, piekeren, ik kan gewoon met rust in mn hoofd verder slapen. Zalig!

23. februar 2026

Svar fra Munchsuperfood

Wat een mooie ervaring om te lezen, dankjewel 🤍

Zo herkenbaar ook… dat blijven malen in je hoofd ’s nachts kan zo vermoeiend zijn. Echt zo fijn dat je nu meer rust ervaart en gewoon weer kan doorslapen.

Dat “rust in je hoofd” gevoel is precies waar de Chill Pill voor bedoeld is ✨
Geniet van die diepe, herstellende nachten 🫶

Darmkuur en digest booster

Hey Jessica,

Ik ben zeer enthousiast over de producten.
Ik vind de happy belly helemaal goed meevallen van smaak zelfs. Smaakt een beetje naar sla soep😊
Ik heb PDS en hoop hiermee verder geholpen te zijn.
Trouwens heb ik ook jouw boek gelezen en deze vond ik ook zeer leerrijk!
Dankuwel voor de tips en om een product op de markt te brengen die wel degelijk mensen helpt.

Lieve groetjes
Sharon

19. februar 2026

Svar fra Munchsuperfood

Wat een lieve review, dankjewel 🤍

Zo fijn om te horen dat de Happy Belly je goed bevalt, en zelfs de smaak meevalt 😉 dat horen we niet altijd haha. En extra mooi dat je ermee aan de slag gaat voor je PDS, dat is echt precies waar we mensen mee willen helpen.

Ook super om te lezen dat je mijn boek zo leerrijk vond, dat betekent echt veel 🫶

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Darmkuur en appelazijnpillen zijn top!

Darmkuur en appelazijnpillen zijn top! Geen opgeblazen en "vol" gevoel meer en een regelmatig stoelgangpatroon, wat een verschil! Ik ben super tevreden en zal binnenkort zeker opnieuw bestellen!

13. februar 2026

Svar fra Munchsuperfood

Wat geweldig om te lezen, dankjewel 🤍

Geen opgeblazen of vol gevoel meer én een regelmatig stoelgangpatroon… dat maakt zo’n verschil in hoe je je elke dag voelt 🙌

Zo blij dat de darmkuur en appelazijncapsules je zo goed helpen! Bedankt voor je vertrouwen 🫶 en we staan klaar voor je volgende bestelling 😉✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

NIET TWIJFELEN, GEWOON DOEN!!

Jessica is een superaangenaam persoon om naar te luisteren op de socials. Ze staat voor alles waar ik dus achtersta met name: HOLISTISCH!!

Ze is ook zo vrij om te mailen en dat is net hetgene dat de zaak volgens mij nog mzzr draaiende doet houden.
De darmkuur hielp en helpt mij zo hard! Heb nu de sea moss besteld en ben heel benieuwd naar de resultaten hiervan!

3. februar 2026

Svar fra Munchsuperfood

Wat een mooie woorden, dankjewel 🤍

Zo fijn dat je je herkent in de holistische visie, dat is echt de basis van alles wat ik doe. En ook heel leuk dat je de mails zo apprecieert, dat persoonlijke contact vind ik zelf ook zo belangrijk 🫶

Super om te horen dat de darmkuur je zo goed helpt! Ben heel benieuwd wat je van de sea moss gaat vinden, hou me zeker op de hoogte ✨

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Wat een slechte zaak niet bereikbaar kunt geen contact mee opnemen en dik uur kunnen wachten op het eten!!

Wat een slechte eten besteld zou om 21:40 bezorgt worden zojuist ontvangen om 22:50 eten stond voor de deur op grond bezorger rent ze auto in had blijkbaar geen zin in een gesprek en echt achterlijk dat je als bedrijf zijde niet bereikbaar bent per mail of telefonisch eerste en laatste keer hier eten besteld!!!

2. februar 2026

Hi Lucas,
Wij herkennen ons niet in deze ervaring. Ons bedrijf biedt geen foodservice en geen bezorgdiensten aan. Het is daarom niet mogelijk dat deze bestelling bij ons is geplaatst.

Het lijkt erop dat deze review niet voor ons bedrijf bedoeld is. Wij verzoeken u vriendelijk dit te controleren en de review eventueel te corrigeren of te verwijderen.

Fantastische producten

Zeer tevreden! Ben de Happy Belly beginnen gebruiken en het doet echt wat beloofd. Ga zeker meer producten aankopen.

1. januar 2026

Svar fra Munchsuperfood

Wat fijn om te horen, dankjewel 🤍

Zo leuk dat je gestart bent met Happy Belly en meteen verschil voelt, dat is precies waar we het voor doen 🙌

Dankjewel voor je vertrouwen 🫶 en heel welkom om nog meer producten te ontdekken 😉✨

De darmkuur

Ik zelf heb Coeliakie en heb continue een opgeblazen gevoel & een luie darm.
Van dagelijks druppels nemen en een opgeblazen gevoel naar zonder opgeblazen gevoel rondlopen en de constipatie onder controle te hebben.

Dit na 2 weken de darmkuur te drinken voelde ik echt al een verschil.

Een echte aanrader!

26. januar 2026

Svar fra Munchsuperfood

Wat fijn om te lezen dat het u zo geholpen heeft! Super!!!

darmkuur

Heb altijd pillen moeten slikken voor mijn darmen onder controle te krijgen. Sinds 2 jaar geleden hoeft dit niet meer aangezien ik de darmkuur ben beginnen nemen. Nu ben ik zelfs vaste klant voor de collageen, sea mos pillen, darmkuur en silicium. Echte aanrader dus :))

20. januar 2026

Bone Broth

Ik heb de Bone Broth besteld omdat ik pure voeding wou toevoegen aan mijn eetpatroon. Ik gebruik deze als soep of zelfs als ontbijt om variatie te hebben. De smaak is super lekker dus ik kan deze alleen maar aanraden !

14. januar 2026

Svar fra Munchsuperfood

Wat leuk om te lezen, dankjewel 🤍

Zo’n mooie manier om extra voeding toe te voegen ook, simpel maar zo krachtig. En heerlijk dat je het zowel als soep als ontbijt gebruikt, dat is precies hoe veelzijdig het bedoeld is 😉

Fijn dat de smaak ook zo goed bevalt! Bedankt voor je vertrouwen 🫶

Mega fan!

Ik heb al enkele jaren last van PDS en 2 weken geleden ben ik gestart met de darmkuur.
Tot op heden ervaar ik zeer positief resultaat! En de smaak is echt superlekker! Ik ben mega fan 🤗

13. januar 2026

Svar fra Munchsuperfood

Wat fijn om dit te lezen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geen ochtend zonder het groene wonderdokter.

Geen ochtend zonder het groene wonderpoeder. Ik had vroeger op het einde van de dag een maatje meer van broeken. Nu ben ik verlost van het opgeblazen gevoel.
Ook fan van digit booster wanneer ik uit eten ga.

12. januar 2026

Svar fra Munchsuperfood

Wat een fijne review, dankjewel 🤍

Geen opgeblazen gevoel meer op het einde van de dag… dat maakt echt zo’n verschil in hoe je je voelt 🙌
En heerlijk dat het groene poeder ondertussen een vaste gewoonte is geworden!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Happy belly is een topproduct en…

Happy belly is een topproduct en gebruik de Irish moss ook en mist zijn effect niet. Geweldige producten en heb ze ook al aangeraden aan vriendinnen

12. januar 2026

Svar fra Munchsuperfood

Wat fijn om te lezen, dankjewel 🤍

Zo leuk dat je zowel Happy Belly als de Irish Moss gebruikt en er echt effect van voelt, dat is precies waar we het voor doen 🙌

Vurdert til 4 av 5 stjerner

tweede potje darmkuur is onderweg

Mijn tweede potje darmkuur is onderweg. Ik merkte vooral ook resultaten in mijn gezicht die plots minder opgeblazen leek ook en voor de darmen nam het wat tijd maar ik zal deze kuur zeker een derde keer herbestellen !

8. januar 2026

Svar fra Munchsuperfood

Hi wat zalig om te horen! Dankjewel voor je reactie :)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Weg met bijna elke dag een opgeblazen buik !

Na veel reviews lezen en reclame op Facebook voorbij zien komen heb ik uiteindelijk de stap gezet om met de darmkuur te starten. Of toch eens te proberen of ik het zou binnen krijgen.
Het is wat wennen maar uiteindelijk valt het wel mee de smaak. Ik kan het gewoon met water drinken:). Maar het belangrijkste is natuurlijk de werking en ik ben zeer blij! Ik vraag mij soms al eens af waar die dikke buik naartoe is als ik een warme maaltijd naar binnen heb ;). Ik hoef geen dagen meer te wachten om naar het toilet te gaan. Ik ga zeker bijbestellen .

12. desember 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv