Het werkt goed, ik heb erg veel last van een opgeblazen buik zowel door darmproblemen als hormonale problemen. Door de snoepjes is mijn buik minder dik en opgeblazen. Het lijkt ook dat de hormon... Vis mer

Ideaal voor mensen die moeite hebben met poeders of pillen. 2 gummies per dag die als snoepjes smaken is zeker geen straf. De gummies zitten in een hersluitbaar zakje, beter voor het milieu dan steed... Vis mer

Fuel Your Health, With delicious and effective gummies made with natural ingredients to support your gut health.

4,3

Enestående

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Het werkt wel, niet verwacht.

Door de snoepjes is mijn buik minder dik en opgeblazen.
Het lijkt ook dat de hormonen iets meer in balans komen.
Dus niet alles is weg maar een stuk minder.
Ik gebruik alleen 1 snoepje per dag omdat ik heel veel andere medicijnen ook moet slikken.
En ik reageer soms erg gevoelig op allerlei stoffen.
Maar het werkt wel tot mijn verbazing!

19. mars 2026

Geloof niet altijd reviews

Door de goede reviews heb ik het product ook besteld omdat ik last had van een opgeblazen gevoel. Ik heb het nu een maand genomen maar ik kan niet zeggen dat het geholpen heeft. De snoepjes waren wel lekker. Ik ben niet iemand die snel reviews schrijft maar ze eerder leest. Waarom ik nu deze review schrijf? Omdat ik een mail kreeg om een (goede) review te schrijven en dan mijn geld volledig terug kreeg. Dit maakt mij eigenlijk kwaad, want hoe geloofwaardig zijn dan al die reviews?

16. mars 2026

Ik neem de gummies nu al een paar…

Ik neem de gummies nu al een paar dagen, maar tot nu toe kan ik nog niet echt zeggen of ze werken. De effecten zijn nog niet duidelijk merkbaar, wat misschien te wijten is aan het feit dat het gebruik nog maar kort is.
Ondanks dat heb ik nog steeds last van constipatie. Toch geef ik de moed niet op en blijf ik ze innemen in de hoop dat er binnenkort verbetering optreedt. Het proces vraagt wat geduld, maar ik blijf volhouden.

23. februar 2026

Tevreden

Ik neem ze nu al bijna een week en voel me inderdaad al minder opgeblazen.
Ik wacht nog even verder af, maar verwacht zeker nieuwe te bestellen.

12. mars 2026

Taste is great

Taste is great. It is supereasy to use. I’m just started so can’t say much but seems to be working.

4. mars 2026

Eindelijk een supplement dat echt werkt

1e maal ingenomen vandaag en een halfuur later werkte het ! Zoveel supplementen gebruikt maar niets heeft geholpen. Ben Héél blij dat ik Fuelth ontdekt heb en ik ga meteen mijn volgende bestelling plaatsen. Jarenlang last gehad van constipatie en een opgeblazen gevoel en niets werkte .. tot nu !
Ik ben super tevreden 😊

Bestellen ging makkelijk

Bestellen ging makkelijk, de bezorging was snel.
Van de gummies merk ik na een paar weken nog niet heel veel maar hoop wel dat het gaat werken want ik heb al heel veel geprobeerd.
De gummies zijn zoet en plakken een beetje aan je tanden maar de smaak is lekker.

Heel blij met het resultaat na 1 week

Zeer snelle levering! Ik had de gummies 's avonds besteld en de volgend dag al in huis. Na 2 dagen gebruik merkte ik al echt verbetering. Geen opgeblazen gevoel meer en inmiddels kunnen mijn broeken weer dicht na 1 week. Echt heel blij mee!!!

Top product !@@

Ik heb dit product voor mijn vriendin aangeschaft om dat zij steeds een opgeblazen gevoel had en last van constipatie. Zij had al veel supplementen geprobeerd maar niets heeft geholpen of maar tijdelijk. Dus 2 zakjes besteld om te proberen. Zij neemt Fuelth nu al bijna 2 maand en zij heeft geen last meer van een opgeblazen gevoel en constipatie. Dit product is dus voor ons zijn geld meer dan waard en de volgende zakjes zijn al besteld ! Top product !

5. mars 2026