Se hva andre synes
Detta är en BLUFFSIDA. Jag har polisanmält stölden från företaget. Polisen kan inte göra något förrän flera har gjort samma sak. Polisanmäl ärendet och kräv skadegörelse, ( du får bra hjälp hos po... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Total scam site - shocked
As everybody here says, this site is a scam. I started to suspect soon after placing the order. I should have trusted my intuition. Additionally though, the company CORINAROSALIN appears on my bank entry. I looked them up. They have a web site selling shoes. There is contact information and even a mobile phone number. They are in the states it seems. But - don't call that number. I suspect it is one of those numbers where you end up paying a huge amount of money for making the call. So that piece is likely a scam too. Totally shocked at all this.
Detta är en BLUFFSIDA.
Detta är en BLUFFSIDA.
Polisanmäl ärendet och kräv skadegörelse, ( du får bra hjälp hos polisen, lätt att göra anmälan)
först när ett visst antal polisanmält, kan bluffsida stängas, dvs. förebygga att fler blir lurade.
Action! Låt oss hjälpas åt så de ej kan lura fler.
Mucksbootsverige.com fejk…
Mucksbootsverige.com måste vara fejk sida. Beställde 2 par skor. Betalade direkt. Blev omdirigerad fr svenska sidan och såg sedan att det drogs ca150 kr mer fr mitt konto än ordersumman. Fick ett e-post fr nån Mia att skorna skulle skickas inom 36 timmar. Har gått 3 v - inte fått nån ordentlig order bekräftelse och inga svar när jag kommunicerar via e-posten på hemsidan.
Fejk sida.
Fejk sida.
Beställde två par skor, betalade direkt. Sidan gick från svensk till tysk. Står att det skickas från Kina enligt spårning - en månad senare ”levererat” trots att jag inte mottagit något. Får inga svar via mail heller.
Beställde 2 par Muckboots
Beställde 2 par Muckboots - förstod ganska direkt efter köpet att neeej, detta är scam. (men dock försent). Man får trackinguppgifter som man kan följa men tillslut står det att det är "delivered" men det är det inte. Har anmält till Klarna så att dom i sin tur inte ska låta köp gå igenom - men säljaren heter inte Mucksbootsverige utan Viorelbre.com
Kommer förmodligen inte få tillbaka dessa pengar.
Får varken orderbekräftelse eller svar.
Jag har inte fått någon orderbekräftelse. Tror/trodde inte att beställningen gått igenom så beställde igen, dumt nog. Skrivit till dem tre gånger utan att få svar. Undrar hur mkt pengar det kommer dras, hjälp.
Känns inte som att någon i Sverige kollar meddelandena de får.
Jättetråkigt då jag verkligen vill ha stövlarna.
Samma här tyvärr...trodde aldrig att…
Samma här tyvärr...trodde aldrig att jag skulle gå på något sånt här.
Bluff
Bluff.
Beställer från svensk sida, som blir tysk, varan ska då plötsligt skickas från Kina inom senast 15 dagar.
Efter 26 transportdagar så är "package delivered" enligt Parcelapp.
Men det finns inga boots, och ingen svarar på mail.
Precis som andra skriver är det här…
Precis som andra skriver är det här fake. Har inte heller fått en vara precis som de andra.
Bluff
Bluff, tar dina pengar levererar inget, Polisanmäl sidan.
Fejk-sida
Fejk-sida. Får ingen vara och det går inte att få kontakt med företaget. Har fått info från ett fraktbolag att de levererat varan hos mig men det är lögn.
Bedragare
Bedragare. Blev debiterad ett högre belopp än jag hade godkänt och fick ingen vara.
Fake hemsida
Fake hemsida, Jag rekommenderar starkt att undvika att göra affärer med den här sidan för att undvika att bli lurad. Dela gärna detta med dina vänner och familj för att sprida medvetenheten. Blev lurad på 1300kr ! Gjorde polisanmälan och spärrade mitt kort.
Mvh
BLUFF FÖRETAG
VARNING!
VARNING!
Beställningen av ett par Muckboots kom aldrig fram. Dom svarar ej på mejl och går ej att få kontakt med. Skulle givetvis ha kollat omdömen här först. Helt klart en fejksida.
FAKE!
Beställt för 2 mån sen men inte fått någon vara. Betalade med kort och betydligt mer än vad varan skulle kosta enligt deras sida. Fick ingen orderbekräftelse. Skickat meddelande via deras sida flera gånger men inget svar. Nu blir det bara Error.
Precis som folk skriver FAKE SIDA
Precis som folk skriver FAKE SIDA. Inte fått det jag beställde och ingen som svarar på mina mail. UNDVIK!
Verkar vara en fakesida:(
Verkar vara en fakesida:(
Anmäler till konsumentombudsman och kanske måste man anmäla till någon mer myndighet?
Har betalt med kort , så dumt !
Fejksida!
Beställde stövlar 13 november och betalat. Ingen stövlar kommit och de svarar inte på mail.
Tydligen fejksida!
Har ej fått skorna jag beställde och…
Har ej fått skorna jag beställde och inte heller några svar från kundsupport!
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.