Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Op aanraden van een vriend van mij ben ik bij Mr. WHEELSON terecht gekomen. Vanaf het eerste gesprek een goed gevoel bij dit bedrijf gekregen. Han Post heeft mij volledig transparant en no-nonsens doo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nadat ik veel reviews had gelezen, besloten om met mrWheelson in zee te gaan en een auto uit Duitsland te laten importeren. Al mijn verwachtingen zijn waar gemaakt. De communicatie verliep heel soepel... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben een goede ervaring op gedaan bij MrWheelson. Je wordt prettig te woord gestaan aan de telefoon en je spreekt met een vaste medewerker. Hierdoor heb je geen miscommunicatie. Geen vraag was t... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel prettig persoonlijk contact gehad met de werknemers van MrWheelson. Er was ruim gelegenheid om al onze vragen te stellen en daardoor met vertrouwen dit proces in te stappen. Vertrouwen is belangr... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilmegler
  2. Bilforhandler
  3. Billeasing
  4. Forhandler av kjøretøy
  5. Bruktbilforhandler

Om MrWheelson

Skrevet av virksomheten

Makkelijk online een auto importeren
Jij kiest je auto, wij regelen de rest!

Geen zorgen, gewoon alles goed geregeld. Daar staan wij voor.

• Geen verborgen kosten
  • Behoud van dealer- en fabrieksgarantie
  • Bovag service en garantie
  • Uitgebreide controle voertuig(data)
  • All risk verzekerd transport

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Top aankoop dankzij MrWheelson. Zo voor de deur afgeleverd

MrWheelson heeft mij heel goed, zorgvuldig en klantgericht geholpen met een tweedehands import auto uit Duitsland. Het heeft wel een aantal pogingen gekost voordat de definitieve keuze was gemaakt. Maar ze hebben me duidelijk en transparant geadviseerd. Ze laten je heel sterk je eigen keuze maken waardoor je je vrij voelt in het uitzoeken van je eigen auto.
    De import service is fantastisch en ze nemen je alle papierwerk uit handen. Het enige wat ik moest doen was een verzekering afsluiten en gaan!

24. januar 2025

Hoi Tim,

Bedankt voor je beoordeling van onze online importservice! Wij zijn blij met je feedback! We wensen je veel rijplezier met je nieuwe auto.

Groeten,

Goede service en begeleiding

Een nieuwe import auto kopen vond ik spannend, het is niet een kabeltje wat je online koopt, zonder deze te zien.

Ik werd in alle stappen goed begeleid en alle medewerkers stonden paraat voor alle vragen die ik had en deze werden ook netjes beantwoordt.

Alles werd heel goed doorgenomen, waardoor ik MrWheelson iedereen kan aanraden bij het helpen en vooral begeleiden bij het importeren van een auto.

31. desember 2024

Svar fra MrWheelson

Bedankt voor deze beoordeling van, en het getoonde vertrouwen in, onze import dienstverlening. Wij begrijpen heel goed dat het enorm spannend is om een auto ongezien aan te schaffen via internet. Daarom doen we er alles aan om er zeker van te zijn dat de auto alles is wat er van verwacht mag worden. Wat fijn dat je onze begeleiding als zo positief ervaren hebt. Dat vinden wij belangrijk! Veel veilige kilometers gewenst in de nieuwe auto!

Goede snelle communicatie

Goede snelle communicatie. Er werd snel geschakeld en de auto is ook dik in orde. Dankjulliewel voor de goede service!

24. desember 2024

Svar fra MrWheelson

Fijn om te horen dat je onze online import dienst als positief ervaren hebt. Dat vinden wij belangrijk! Geniet van je nieuwe auto.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het persoonlijke en behulpzame contact…

Het persoonlijke en behulpzame contact was erg fijn. Het was de eerste keer om een auto uit het buitenland te halen en de verschillende personen stelden mij gerust. Binnen 5 weken stond mijn nieuwe auto voor de deur!

16. desember 2024

Beste Kevin,

Bedankt voor je vertrouwen en het gebruik van onze import dienst. We hebben je met plezier bijgestaan. Veel veilige kilometers gewenst in je nieuwe auto.

Doen wat ze moeten doen

Doen wat ze moeten doen, heldere communicatie

21. november 2024

Svar fra MrWheelson

Kort en krachtig Cees. Houden wij van! Bedankt voor je positieve feedback.

Perfecte service van A tot Z

Perfecte service van A tot Z. Open communicatie, geen verborgen kosten, je wordt volledig ontzorgd. Ik heb nu de auto die ik wilde voor de prijs die ik wilde voor de deur staan.

15. november 2024

Svar fra MrWheelson

Zo zien we het graag! Bedankt voor het delen van je ervaringen Guus. Veel veilige kilometers gewenst in je nieuwe auto.

Prima ervaring met 1e keer import van een auto

Snelle opvolging nadat ik zelf een auto gevonden had, goed op de hoogte gehouden over en tijdens het proces en uitleg waar nodig. Tussen aankoop en aflevering aan huis zat ca 5 weken, wat gevoelsmatig altijd te lang is, maar gewoon prima is.

Na aflevering nog een paar kleine puntjes maar prima verholpen. Een aanrader.

30. august 2024

Svar fra MrWheelson

Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service bij jouw eerste importervaring. Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met je nieuwe auto!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een top bedrijf en vriendelijke mensen

top , je wordt van begin tot eind geweldig op de hoogte gehouden van hoe en wat gaande is
    Vandaag de auto geleverd gekregen door een vriendelijke jongen man en op tijd zoals afgesproken top
    Door dat je op de hoogte gehouden wordt, dat schep ook vertrouwen in deze firma, volgende auto toch weer bij Mr.wheelson

6. november 2024

Hi André,

Dankjewel voor je vertrouwen en voor het delen van je ervaringen met onze online import dienst. We hebben je met plezier bijgestaan. Geniet van je nieuwe auto. Veel veilige kilometers gewenst.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Als ik 10 sterren zou kunnen geven had…

Als ik 10 sterren zou kunnen geven had ik dit zeker gedaan! Wat een vriendelijke mensen van team MrWheelson, altijd goed bereikbaar en kundig advies.
    Mannen, bedankt voor de fijne samenwerking.

28. oktober 2024

Hoi John,

Van deze feedback worden wij heel blij! Bedankt voor het delen en het leuker maken van onze dag! Geniet van je nieuwe auto.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed communicatie, netjes thuis afgeleverd.

Goed communicatie zodat je weet hoe het ervoor staat met het import proces. Alles wordt je uit handen genomen. Transport naar Nederland snel geregeld. MrWheelson communiceerd met de verkoper. Netjes thuis afgeleverd op de afgesporken datum. Zal weer terug keren naar MrWheelson als ik weer een auto wil importeren. Is zeker een aanrader omdat ze hem ook thuis bezorgen.

25. oktober 2024

Hi Erwin,

Dankjewel voor het delen van je goede ervaringen met onze online import dienst. Altijd fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Geniet van je nieuwe auto en graag tot ziens.

Top service

Wij hebben Mr Wheelson de opdracht gegeven een auto voor ons te kopen in Duitsland.
    Dat hebben ze gedaan en alle afspraken zijn ze nagekomen.
    Wij vinden het een betrouwbare partner.
    Zéker aan te bevelen!

10. september 2024

Svar fra MrWheelson

Bedankt voor deze review. Wij zijn blij met deze positieve beoordeling en aanbeveling. Veel fijne en veilige kilometers gewenst!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ongetwijfeld de beste

Ongetwijfeld de beste

Mr. Wheelson heeft het importeren van onze EQA 250 +op zeer grondige en transparante wijze verzorgd. Het importeren van de auto met alle daarbij behorende handelingen wordt door het team van Mr. Wheelson tegen een redelijke prijs afgewikkeld. Het contact met hen is uiterst plezierig, correct en de heren beschikken over een prettige en duidelijke telefoonstem. De auto had ik zelf op een website (na een tip van Mr. Wheelson) in Duitsland gevonden en de link van de auto naar Mr. Wheelson doorgestuurd. Dan begint het werk pas écht. Je moet zelf natuurlijk de nodige papieren invullen en mailen. Het is wel een aparte ervaring om dingen uit handen te geven, want er is immers een behoorlijk geldbedrag mee gemoeid. Dus je moet de ander wel vertrouwen! Klein minpuntje vind ik dat je wel veel wisselende (bellen en mailen) contacten hebt. Maar het team van Mr. Wheelson bestaat louter uit profs, mijn complimenten!

Gerard van Jaarsveld, Breda

26. september 2024

Hoi Gerard,

Bedankt voor het delen van je ervaring met onze online import dienst. Wij zijn blij met je complimenten en feedback. Dit helpt ons om het proces nog beter te maken. Geniet van je nieuwe auto!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Importeren van auto’s doen ze erg goed

Importeren van auto’s doen ze erg goed. Afspraken worden nagekomen, informatie is goed. Mijn BMW werd keurig afgeleverd bij mijn huis.
    Assistentie bij verkoop van mijn oude auto was niet goed: de taxatiewaarde uit het systeem was veel te hoog en omdat ik op hun expertise leunde kwamen er geen biedingen. Toen ik bij ANWB en Wijkopenautos ging informeren was e.e.a. duidelijk en heb ik buiten MrWheelson om verkocht.
    Een vraag inzake verzekeren (en meer specifiek of een alarm nodig zou zijn) werd verkeerd behandeld. De catalogusprijs zou onder de grens liggen. Nee dus en dat heeft me hoofdbrekens gekost. MrWheelson heeft me wel een gecertificeerd monteur aanbevolen die me enerzijds snel kon helpen, maar anderzijds me in de kou liet staan met het activeren van het systeem.
    Kortom: importeren prima, andere diensten moeten beter (volgens mij dan).

10. september 2024

Beste Thomas,

Bedankt voor je eerlijke review van onze dienstverlening. Ondanks dat je niet alles als heel positief hebt ervaren, zijn wij blij met je feedback. Wij zullen jouw ervaringen goed evalueren en meenemen in de verbetering van onze dienstverlening, want klanttevredenheid vinden wij heel belangrijk. Onze welgemeende excuses voor de zaken die niet helemaal goed gegaan zijn. Wij hopen dat je ondanks je minder goede ervaringen, wel veel plezier zult beleven van je nieuwe BMW. Veel veilige kilometers toegewenst!

Top dienstverlening van Mr Wheelson

Leon van Mr Wheelson heeft de import, transport en aflevering van mijn nieuwe auto uitstekend verzorgd. Ik kan hen zeker aanraden als je een auto wilt importeren!

9. september 2024

Hi Peter,

Namens Leon en de rest van het team, bedankt voor deze positieve feedback op onze dienstverlening. We zijn blij met je aanbeveling! Veel plezier met je nieuwe auto.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het snelle schakelen van MrWheelson en…

Het snelle schakelen van MrWheelson en nauw betrokkenheid heeft mij aangenaam verrast. Uiteindelijk was de auto mooier dan verwacht.

6. september 2024

Hi Gillio,

Bedankt voor je positieve feedback op onze online autoimport service. Als we verwachtingen kunnen overstijgen dan zijn wij blij! Veel plezier met je nieuwe auto.

Mr Wheelson services

Vorige week werd mijn in Duitsland gekochte occasion na zeven weken keurig door Mr Wheelson afgeleverd. Wat misschien logisch, maar voor mij verrassend was: 50% van de bedongen korting op de vraagprijs werd door Mr Wheelson automatisch ingehouden. Daarnaast is zeven weken wachten best lang, als je eenmaal definitief besloten en gekocht hebt. Door niet iteratief, maar anticiperend te plannen had de doorlooptijd zeker korter gekund. Maar dat vergeet je snel, als de auto keurig gekeurd en op naam, eenmaal voor de deur staat.

22. august 2024

Beste Huub,

Bedankt voor je goede beoordeling en je opbouwende feedback. Wij nemen je ervaringen zeker mee in de evaluatie en verbetering van onze dienstverlening. Heel veel fijne kilometers gewenst in je nieuwe auto.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service, duidelijke afspraken, scherpe prijzen

Toen ik via het internet in aanraking kwam had ik enige twijfels over de betrouwbaarheid van Mr Wheelson. Dat kwam met name omdat het een ander business concept is dan dat ik gewend ben. Nadat ik van verschillende kanten reviews had bekeken, groeide mijn vertrouwen. Na een telefonisch gesprek met iemand binnen Mr Wheelson, waar het veelal ging over het business concept, was mijn vertrouwen voldoende om daadwerkelijk te kijken naar auto's.

Vanaf toen is het hele proces soepel verlopen. De prijsafspraken die zij vooraf aangaven is ook gehandhaafd, wat naar mijn mening ook scherpe prijzen zijn. Door dit concept heb ik een auto vanuit Duitsland kunnen importeren voor een aanzienlijk minder bedrag.

Mr Wheelson was telkens goed te bereiken en kon telkens antwoorden geven op mijn vragen. Ze hielden mij goed op de hoogte van de stand van zaken.

Al met al dus een topervaring gehad met dit bedrijf en zou hier zeker weer een nieuwe auto willen kopen!

21. august 2024

Beste Michiel,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn dat je zo veel moeite hebt gedaan om vertrouwen te krijgen in onze online import dienst. Wij kunnen ons die eerste twijfels goed voorstellen. Fijn dat je je goed hebt laten informeren en daardoor hebt kunnen profiteren van het voordeel. Beoordelingen zoals deze zijn voor ons een belangrijke bevestiging dat onze dienst van toegevoegde waarde is en stimuleert ons om elke dag een beetje beter te worden. We hebben je met veel plezier bijgestaan! Geniet van je nieuwe auto!

Quick and professional service

What can I say, my experience was faultless, right from the beginning, I was given good advice and guidance all the way through. The car was ready within 10 days of arrival into the Netherlands, May I also add you get the €150 down payment deposit deducted from their final payment/invoice. I will definitely recommend and use them in future. My special thanks to Harald..

2. august 2024

Hi Tayo,

Thank you so much for sharing your experiences with our online occasion import service. Happy customers make us proud! Enjoy your new ride!

Best,

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Mr.Wheelson besteed overduidelijk meer…

Mr.Wheelson besteed overduidelijk meer energie en aandacht aan het binnen halen van de opdracht. Daarna verloopt de communicatie namelijk meteen een stuk stroever en eerder afgesproken doorlooptijd (4-5 weken) wordt niet gehaald (bijna het dubbele).
    De aftersale service kan ik niet benoemen want niet lijkt niet te bestaan.
    Would not recommend.

12. juli 2024

Beste mevrouw Kleine,

Wat jammer dat je geen positief gevoel overgehouden hebt aan onze online import dienst. MrWheelson levert geen auto’s uit eigen voorraad maar zorgt ervoor dat een auto die in het buitenland verkocht wordt bij jou voor de deur wordt afgeleverd, inclusief de afhandeling van de import en het op kenteken zetten. Hiermee willen we het makkelijk maken om veilig en gemakkelijk een auto uit het buitenland te kopen. De gemiddelde doorlooptijd die wij daarvoor doorgeven is ter indicatie. Voor de levering zijn we mede afhankelijk van externe partijen voor een vlotte levering. Zo kan de levering door de verkopende dealer vertraagd worden. Ook het RDW kan soms een steekproef doen waardoor de levering vertraagd kan worden. We vinden het vervelend dat de levering van jouw auto langer heeft geduurd dan gemiddeld. Onze excuses voor het op de proef stellen van je geduld. Wij hopen dat je ondanks dat toch nog veel plezier kunt beleven aan je nieuwe auto. Veel veilige kilometers gewenst!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer goed begeleid met de aankoop van mij Skoda

Zeer goed begeleid met de aankoop van een occasion in duitsland.
    Alles tot in de puntjes verzorgd. Goed communicatie met het team.
    Alles was heel duidelijk. Auto voor de deur afgeleverd.
    Door onderhandeling over de BPM bijtelling bij invoer werd het achteraf nog wat voordeliger ook !
    Ik wil MrWheelson ten zeerste aanbevelen !

19. juli 2024

Beste Paul,

Bedankt voor het delen van je ervaring met onze online import dienst. We zijn blij dat je er een tevreden gevoel aan hebt overgehouden. Dat vinden wij belangrijk. Veel veilige kilometers gewenst met je nieuwe auto!

MrWheelson

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv