MR onderdelen Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top service de beste van allemaal! ik zocht al lang en vruchteloos naar een onderdeel voor een motor (Floorboard) waarvan ik zeker wilde weten dat dit past. Na veel teleurstelling bij andere levera... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top service! Alle vragen beantwoord door middel van app contact! Zelf tips and tricks! Mijn volgende bestelling gaat zeker hier zijn!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

The packaging was not good. The original box of the clutch plates was semiopened and the clutch plates were not properly secured so they were moving around (often they vacuum seal these plates).

Informasjon om virksomheten

1. Forhandler av motorsykkeldeler

Skrevet av virksomheten

MR onderdelen de webshop voor motorfiets onderdelen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

25 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering en perfecte onderdelen.

Snelle levering en perfecte onderdelen.

12. mars 2026

Svar fra MR onderdelen

Top om te horen, bedankt voor je positieve feedback! 👍
Fijn dat alles snel geleverd is en goed past. Veel plezier ermee en je bent altijd welkom voor een volgende bestelling!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top service de beste van allemaal!

Top service de beste van allemaal!

ik zocht al lang en vruchteloos naar een onderdeel voor een motor (Floorboard) waarvan ik zeker wilde weten dat dit past. Na veel teleurstelling bij andere leveranciers en hun reacties en reactiesnelheid, ben ik gestuit op MR onderdelen. Direct antwoord, direct zekerheid en direct contact en bestellen. Dit is echt 110% beter dan alle andere websites / leveranciers. Mijn keuze is gemaakt op service. De prijs is scherp marktconform maar de service is veeeel beter!

25. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra MR onderdelen

Wat een geweldige review, dank je wel!

Super om te horen dat we je wel hebben kunnen helpen waar andere leveranciers dat niet konden. We vinden het belangrijk dat je snel duidelijkheid krijgt, dus fijn dat je dat zo hebt ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden over onze service – daar doen we het voor! Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar. 👍

Top service

6. mars 2026

Svar fra MR onderdelen

Bedankt voor je mooie review.

Fijn om te horen dat je onze service en het contact via WhatsApp zo positief hebt ervaren. We helpen je graag, ook met tips en tricks zodat je het maximale uit je aankoop haalt.

We kijken uit naar je volgende bestelling.

Veel veilige kilometers gewenst en graag tot de volgende keer.

Vriendelijke motorgroet MR onderdelen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering, vriendelijk contact en zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs.

4. mars 2026

Svar fra MR onderdelen

Bedankt voor de review en wij hopen u snel weer te zien in onze webshop. Vriendelijke motorgroet MR onderdelen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nadat mijn bestelling zoek geraakt was…

Nadat mijn bestelling zoek geraakt was bij DHL heeft hij gelijk een nieuwe bestelling geplaatst en paar dagen later heb ik het alsnog ontvangen en steeds contact hierover gehad!👌

12. februar 2026

Prima levering

Prima levering. Snel en goed!

5. februar 2026

Goede prijs

Goede prijs. Snelle afhandeling!

21. januar 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel geleverd, super verpakt!

Duidelijke omschrijving op de website, snel verzonden en keurig ingepakt.

20. desember 2025

goede prijs kwaliteit verhouding

goede prijs kwaliteit verhouding. Goede verpakking bij verzending. Netjes binnen de gestelde termijn bezorgd.

18. november 2025

Prettige service

Ik had een onderdeel besteld, maar dat bleek net te groot waardoor het niet op mijn motor pastte. Contact opgenomen via de info@ mail en aangegeven wat het probleem was, met het verzoek het om te ruilen voor het onderdeel wat wel zou passen. Dat idee was akkoord. Vervolgens het verkeerde onderdeel retour gestuurd, waarna het vervangende onderdeel weer werd opgestuurd. Het past nu wel! Fijne service. In de toekomst zou ik hier weer bestellen.

13. oktober 2025

Bestel graag bij MR onderdelen

Bestel graag bij MR onderdelen
Snel en zeer klantvriendelijk.
Echte toppers

J R Motoren Kollum

8. oktober 2025

Vurdert til 2 av 5 stjerner

The packaging was not good

12. september 2025

Hallo,

Wij vinden het jammer om te lezen dat de koppelingsplaten niet goed in de doos zaten. De platen worden verzonden in de originele doos en worden zo aan ons verstrekt. Vanuit de leverancier worden ze niet vacuüm verpakt.

Wij hopen dat u verder wel tevreden bent met uw bestelling en hopen u in de toekomst weer te zien in onze webshop.

Vriendelijke motorgroet MR onderdelen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ze staan jezelf in het weekend te word…

Ze staan jezelf in het weekend te word en ze gingen gelijk opzoek naar het juiste onderdeel en 2 dagen later lag het bij mij thuis

28. september 2025

Top!!

Top. Snel, netjes en keurig geleverd

30. september 2025

Svar fra MR onderdelen

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv