Kundig personeel, goed advies geen opjaag gedoe om wat te “moeten” kopen/verkopen! Gewoon relaxed l, geduldig en vooral echt luisteren wat je wil en zoekt! Gewoon top!
Selskapet har svart
Overzichtelijke winkel, ruim opgezet, veel keuze, prettige sfeer. Kundig personeel, helpen je graag, verkopen geen onzin, zijn reëel in uitingen en mening, vriendelijk, beleefd, gezellig en relaxt.... Vis mer
Selskapet har svart
Probleempje met mn helm. Vizierknopje afgebroken. Ik huppel naar binnen in Vianen. En gewoon binnen 5 minuten gefixt door Levy. Gelijk samen met Batu even gekeken naar een nieuwe helm en handschoenen.... Vis mer
Selskapet har svart
Ik zocht Rev-It motorjeans voor een goede prijs. Ze hebben moeite gedaan een (vrijwel gelijk) model van het jaar daarvoor te organiseren voor een goede prijs. Liep allemaal heel vriendelijk en soepel.... Vis mer
Selskapet har svart
Motorkleding voor iedere motorrijder! Van motorhelm, motorjas of motorbroek tot alle motor accessoires. 10.000 motor artikelen uit voorraad leverbaar.
Spinveld 74, 4815 HT, Breda, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
In het assortiment voldoende keuze. De service was super goed: fijne hulp bij keuze in kleding en com.systeem. Laatstgenoemde werd ter plekke geïnstalleerd.

Svar fra Motorkledingstore.nl
Aardige medewerker die wist waar alles lag en ook de juiste producten kon aanbevelen. Enorme toko met giga assortiment. Grote aanrader!

Svar fra Motorkledingstore.nl
Goed en deskundig geholpen bij het kopen van een nieuwe jas. Goede keuze mogelijkheden voorgesteld en niet gelijk de beste of de duurste gepromoot.

Svar fra Motorkledingstore.nl
Goed geholpen mooie grote zaak. Aardige gasten.

Svar fra Motorkledingstore.nl
Vandaag bij vestiging Breda geweest leuke winkel en genoeg op voorraad ook zijn we goed geholpen daar, vriendelijk personeel

Svar fra Motorkledingstore.nl
Vandaag 05-05-2026 hier geweest.
Van te voren gebeld en dan wordt je al netjes geholpen via de telefoon!
Daarna erheen gereden en erg goed ontvangen door het personeel, vooral de vrolijke en aardige vrouw!
Ben hier weggegaan met een mooi Alpine 2 delig motorpak.
Bedankt!

Svar fra Motorkledingstore.nl
Goeie service en veel verstand van de producten die ze aanbieden. Nemen de tijd voor je.

Svar fra Motorkledingstore.nl
We werden goed geholpen, de man die ons hielp was ook heel eerlijk als het niet zijn ding was, en vroeg zijn collega verder te helpen, wat zeer begrijpelijk is, je kunt immers niet overal verstand van hebben.
We zijn super goed geholpen!!!
Zeer blij met onze aankoop!

Top geholpen
Geweldig personeel!
Erg fijne zaak,
Mijn zoontje moest handschoenen maar heeft brede handen dus lastig zoeken.
De dame achter de toonbank heeft ons geholpen nog beter passende handschoenen te vinden dan dat we al hadden echt super !

Svar fra Motorkledingstore.nl
Erg goed geholpen, mijn helm zit als gegoten!

Svar fra Motorkledingstore.nl
Erg behulpzaam. Meedenken, maar niet pushen. Goed advies.

Svar fra Motorkledingstore.nl
Fijne winkel, goede service, scherp geprijsd

Svar fra Motorkledingstore.nl
Onwijs goed geholpen nemen de tijd weten waar ze over praten en kijken wat er bij jou past en proberen niet het duurste aan je te verkopen geef goed advies

Svar fra Motorkledingstore.nl
Mooie ruime store, veel (misschien zelfs wel te veel) keuze! Super vriendelijke gasten.
Aanrader als je goede service fijn vind en niet te veel wil betalen.

Svar fra Motorkledingstore.nl
De dame die ons hielp was super behulpzaam, wist het goed uit te leggen van de verschillen. Zijn erg blij met aankoop. Volgende keer komen we met de auto, das makkelijker om je spullen mee te krijgen. 1 min punt heb ik wel, de verlichting binnen in de winkel is slecht. Leek wel of ik mijn zonnebril op had zo donker.

Svar fra Motorkledingstore.nl
Ik ga zelf starten met motorrijlessen dus naar de winkel. Ondanks de drukte werden wij gastvrij, vriendelijk en met veel geduld geholpen.
Zeer tevreden nieuwe klant, CHAPEAU!

Svar fra Motorkledingstore.nl
Ik ben iemand die niet makkelijk kan kiezen en als vrouw er ook een beetje leuk uit wilt zien en ik ben hier heel fijn, vriendelijk en met veel geduld geholpen!
Zeker een aanrader. (En goede prijzen!)

Svar fra Motorkledingstore.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.