Kundig personeel, goed advies geen opjaag gedoe om wat te “moeten” kopen/verkopen! Gewoon relaxed l, geduldig en vooral echt luisteren wat je wil en zoekt! Gewoon top!
Selskapet har svart
Overzichtelijke winkel, ruim opgezet, veel keuze, prettige sfeer. Kundig personeel, helpen je graag, verkopen geen onzin, zijn reëel in uitingen en mening, vriendelijk, beleefd, gezellig en relaxt.... Vis mer
Selskapet har svart
Probleempje met mn helm. Vizierknopje afgebroken. Ik huppel naar binnen in Vianen. En gewoon binnen 5 minuten gefixt door Levy. Gelijk samen met Batu even gekeken naar een nieuwe helm en handschoenen.... Vis mer
Selskapet har svart
Ik zocht Rev-It motorjeans voor een goede prijs. Ze hebben moeite gedaan een (vrijwel gelijk) model van het jaar daarvoor te organiseren voor een goede prijs. Liep allemaal heel vriendelijk en soepel.... Vis mer
Selskapet har svart
Motorkleding voor iedere motorrijder! Van motorhelm, motorjas of motorbroek tot alle motor accessoires. 10.000 motor artikelen uit voorraad leverbaar.
Spinveld 74, 4815 HT, Breda, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Opnieuw veel keus, goed advies en vriendelijk personeel. Happy met mijn aankoop.

Svar fra Motorkledingstore.nl
Ik wordt goed,vriendelijk en vakkundig geholpen

Svar fra Motorkledingstore.nl
Goede zaak met veel keuzes. Prima hulp geboden tijdens de zoektocht naar een nieuwe helm. Perfecte service. Bij aankoop van mijn helm werd direct een pinlock geïnstaleerd zonder extra kosten.

Svar fra Motorkledingstore.nl
Omdat dit mijn eerste bezoek was maar even rondgekeken in de winkel. Heerlijk om een indruk te krijgen wat er allemaal te koop is. Vervolgens heb ik wat jassen gepast. En op dat moment kwam er iemand van de winkel om mijn vragen te beantwoorden. Heel prettig en professioneel kreeg ik antwoord op mijn vragen. En kon ik mijn afweging maken welk jack en broek het beste bij mijn lange motorritten past. Goede service en prettige medewerker.

Svar fra Motorkledingstore.nl
Vriendelijk en kundig personeel, grote zaak met veel keuze.

Vriendelijk personeel , veel keuze. Leuke verloting op 2e pinksterdag

Svar fra Motorkledingstore.nl
Algemeen aardige verkopers maar je wilt natuurlijk goede informatie/advies. En daar zag ik duidelijke verschillen. Verder veel assortiment.

Svar fra Motorkledingstore.nl
De service ging verder dan normaal. Bedankt voor jullie moeite, met warme handen op vakantie kunnen gaan!

Svar fra Motorkledingstore.nl
mooie winkel. Ruim assortiment. prima behulpzaam personeel

Svar fra Motorkledingstore.nl
Ruim assortiment, vriendelijke eigenaren met kennis. Je krijgt de ruimte om rustig te kijken.

Svar fra Motorkledingstore.nl
Prima geholpen afgelopen zaterdag.
Mooie regenkleding gekocht.

Svar fra Motorkledingstore.nl
Ik had een nieuwe helm nodig ,het was even zoeken voor de goede maat,maar ze hadden alle tijd en ik ben erg goed geholpen

Svar fra Motorkledingstore.nl
Vandaag een jas en broek wezen aanschaffen
De jas was snel gekozen en gepast en was perfect maar toen moest ik een broek hebben en aangezien mijn korte beentjes (😅) zaten mijn knieprotectors op me enkels en de persoon die toen naar me toe kwam om te vragen of hij kon helpen maakte we er samen een grap over en kwam hij met een perfecte broek voor mensen met kortere benen en was de keuze snel gemaakt
Later bij de kassa ook nog een leuk kort gesprekje gehad
Ik ben geholpen door Chris en mijn ervaring is echt een hele dikke 10 💪🏻💪🏻

Svar fra Motorkledingstore.nl
Een ruime opzet met een prettige ontvangst en hulp van de medewerkers. Er hangt een prettige sfeer en er is voldoende keuze. Alle merken zijn er voorhanden, maar ook de juiste uitleg waar aan te denken. Top, professioneel, maar ook alle tijd!

Svar fra Motorkledingstore.nl
Open ontvangst (drink en food bar)
Leuke acties
Mooi en kwalitatief goede diversiteit aan motormode
Vriendelijke en behulpzame medewerkers
Fijne locatie met voldoende parkeergelegenheid
En natuurlijk het feit dat ik er geslaagd ben:)
Ik ga er zeker vaker komen!

Svar fra Motorkledingstore.nl
Goede service en advies . Kom er al jaren en slaag er altijd

Svar fra Motorkledingstore.nl
Mooie winkel, vriendelijk personeel, degelijke producten. Top

Svar fra Motorkledingstore.nl
Op zoek naar een nieuwe helm,
Deze gepast en is goed, vriendelijk personeel en behulpzaam ook goed advies over mn aankoop

Svar fra Motorkledingstore.nl
Goed geholpen, veel aandacht en tijd. Vriendelijk en vakkundige medewerkers, nette prijzen.

Svar fra Motorkledingstore.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.