1. Netthandelstjeneste
  2. Trening og ernæring
  3. Butikk for toalettsaker

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Functional Body Care for Everyday Athletes

4,2

Bra

Har ikke svart på negative anmeldelser

Kjøpte en 3 pk med Moss og Nor…

Kjøpte en 3 pk med Moss og Nor afterwork deo hos Vita. Grapefruktduften forsvinner med en gang og etter noen timer kan man kjenne svettelukr selv om man ikke har vært veldig aktiv. Skuffet over dette kjøpet.

11. november 2024

Svar fra Moss & Noor

Hej Karianne, det var tråkigt höra du inte gillar doften. Vår deodorant finns i fyra dofter, så du kan finna just DIN doft! :)

Lukta svette etter en normal dag på jobb

Jeg må si at jeg er overrasket over hvor skuffa jeg ble over denne deodoranten! Den har blitt kåret til best i test og har fått mange gode tilbakemeldinger, mens jeg opplever den som veldig dårlig. Jeg kjøpte alle duftene, og synes at grapefrukt og mint lukta best, men ingen av dem fungerte slik som deodoranter skal i dag: forhindre svettelukt.

Både jeg og mannen prøvde ut deodoranten. Mannen prøvde den først, siden han sliter mest med svetting og lukt, men etter en halv dag lukta han svette. Jeg tenkte at da kunne jeg prøve deodoranten, men etter en dag på jobb i helt rolig tempo lukta også jeg svette. Vi begge hadde dusja før vi tok på deodoranten, så det hadde ikke ligget gammel svette under.

Jeg kommer nok ikke til å kjøpe produktet igjen, og vil nå gå over til den jeg pleier å bruke fra Vichy.

4. januar 2024

Hei Astrid,
Takk for at du tok deg tid til å skrive din anmeldelse! Beklager å høre at du og mannen din ikke satte pris på deodoranten. Hvor har du kjøpt produktene, kan du ikke se at du har kjøpt fra oss?
Tips: vurder deodoranten i mer enn en halv/hel dag. Det tar vanligvis et par dager for kroppen å venne seg til en ny deodorant.
God fortsettelse på det nye året!

Har enda ikke mottatt forsendelsen 12…

Har enda ikke mottatt forsendelsen 12 dager etter bestilling, har fått 3 påminnelser om å legge inn en anmeldelse av min opplevelse så da blir det foreløpig dårligste karakter.

28. august 2023

Svar fra Moss & Noor

Hej Kristine, så tråkigt att ditt paket fastande hos Postnord i Danmark. Som vi diskuterat på mejl så är detta löst nu.
Hoppas denna leveransupplevelse inte påverkar din syn på våra produkter. Ha en fin vecka!
// Tom

Vis anmeldelser på alle språk. (490 anmeldelser)