Topp kundeservice! Raskt svar på chat, til og med på 2.juldag. Hadde klart og ikke legge ved ett av tre produkter ved min bestilling, og tilbudet gikk ut ved midnatt. Dette løste de enkelt, og produkt... Vis mer

1. Helse- og velværebutikk
  2. Engrossalg av skjønnhetsprodukter
  3. Skjønnhetssalong
  4. Kosmetikkforretning
  5. Kosmetikkbutikk
  6. Netthandelstjeneste

Skincity is an online skin care clinic that offers a finely tuned selection of professional skin care products and makeup. Our unique concept shines through in the small details. Always having the most advanced skin care products on the market, unique tests with skin care analysis, carefully wrapped parcels, and free samples with each order gives you on-par service with a regular in-store visit. We are also extremely proud of our competent customer support, consisting entirely of certified skin care therapists.

2,4

Under middels

Lang leveringstid og lite inf.

Har handlet med Skincity og vært fornøyd tidligere, men de siste to gangene jeg har bestilt, og etter at de er slått sammen med Kicks, er jeg ikke fornøyd. Svært lang leveringstid, og lite til ingen informasjon. Kommer ikke til å handle herfra igjen!

22. april 2025

Stort sett fornøyd

Gode produkter, god service og raskt svar på mail. Skulle ønske de fortsatte hadde chat og det virker som de har blitt kjøpt opp av Kicks og forandret litt på diverse, blant annet hudpleieanalysen var MYE bedre og nøyaktigere tidligere, nå er den forenklet veldig.

10. januar 2025

Svindel og bedrag. Kopier fra Kina

Svindel og bedrag. Ser ut som en skandinavisk webshop, men det du mottar er billige varer fra Kina.

4. desember 2024

Hej,
Tack för din feedback!

Det stämmer inte att vi säljer kopior eller att våra produkter skulle komma från Kina.

Samtliga märken och produkter kommer från ursprungsmärkets godkända generalagentur. För vidare diskussion kontakta oss gärna kontakta så att vi kan reda ut din misstanke och ditt missnöje. Vi nås på telefonnummer: +46 8 684 001 00 eller mail: info@skincity.se

Väl mött!

Med vänlig hälsning,
Skincity

Noe har skjedd med Skincity den siste…

Noe har skjedd med Skincity den siste tiden. Har handlet der i mange år, og nå er det uendelig lang svartid på henvendelser (gjelder ikke produktveiledning), og det er frustrerende å måtte purre gjentatte ganger. Sendte en retur som kom frem til de 14/10, og per i dag er denne fortsatt ikke behandlet. Ble bedt om å ta kontakt denne uken om returen fortsatt er ubehandlet, og venter på nytt på tilbakemelding. Faktura har nå forfalt hos Klarna og jeg har da i tillegg måttet bruke tid på å kontakte de for å forlenge pausen. Servicen og svartiden hos Skincity er ikke slik den en gang var

30. oktober 2024

Hej!

Beklagar verkligen att du haft en negativ upplevelse kring din retur.

Vi tar all din feedback vidare med berörda avdelningar och tillsammans kommer vi se över våra rutiner och vad vi kan förbättra.

Tack för att du tog dig tiden att delge din feedback till oss!

Bestilte THEMPORARY FACE TIGHTENER

Bestilte THEMPORARY FACE TIGHTENER. Den virker ikke på meg. Sendte mail til kundeservice, ingen svar. Sa at dette var å stjele penger av folk!!!

9. september 2024

Hej!

Beklagar att du är missnöjd med en av de produkter du köpt.

Vi svarar självfallet på samtliga mail som skickas till oss. Maila på nytt till info@skincity.no för vad vi kan se så har vi inte mottagit ditt mail.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig så snart vi har fått kontakt med dig!

Useriøs nettside

Useriøs nettside. Har bestilt varer for 2 uker siden. Ser på post appen min at skincity har fortsatt ikke levert varene mine til posten!!! Hva er det som har skjedd i det siste med dere? Dere var ikke sånn før! Som kunde mister man tilliten…

27. september 2024

Hej!

Beklagar att du haft en negativ upplevelse kring din leverans. Om du inte redan kontaktat vår kundservice så hjälper vid dig via info@skincity.no

Tack för att du tog dig tiden att delge din feedback till oss!

Håpløs kundeservice

Skincity har blitt helt ubrukelig etter de flyttet alt til Sverige. Jeg meldte inn reklamasjon om en pumpe som sluttet å fungere kort tid etter jeg fikk produktet og sendte videobevis. Det er også kjent sak at dette produktet sliter med pumpene. Måtte sende produktet i retur: det tok mer enn 8 uker før jeg fikk pengene tilbake, og jeg fikk bare beskjed fra kundeservice underveis når jeg etterlyste at det er min risiko å sende inn. Sporingen min på posten.no viste at skincity mottok produktet etter en uke, deretter tok det mer enn 6 uker før jeg fikk noe tilbakemelding. Utrolig dårlig kundeservice underveis i prosessen. Har handlet mye fra skincity tidligere og alltid vært fornøyd, men nå som de har lagt ned i Norge og flyttet alt til Sverige og Kicks er det bare å styre unna.

12. juli 2024

Hej!

Beklagar att återbetalningen dröjt så länge. Vi ser till att granska ditt ärende för att se vad vi kan göra annorlunda till en annan gång. Nytt lager och nya processer har helt klart utmanat oss.

Du som kund naturligtvis fortsatt mycket viktig för oss så vi tar verkligen till oss av denna feedback. Hoppas att du är villig att ge oss en ny chans.

SKINCITY

Aldri opplevde verre kundeservice, anbefaler INGEN å bestille fra denne nettsiden

Aldri opplevde verre kundeservice enn på denne nettsiden. Jeg prøvde å kansellere bestillingen mens den fortsatt var under behandling, fikk beskjed om at jeg ikke kunne det, men retur er enkelt og tar 7-14 dager. OVER 3 MÅNEDER senere og jeg har fortsatt IKKE mottatt refusjonen min (ca. 2000NOK) - til tross for at jeg har bevis for at den har ankommet deres lokaler. Jeg har blitt løyet for, kommet med unnskyldninger for å inkludere inntil lageret har det, jeg kan ikke få refusjon - forferdelig oppførsel. Anbefaler INGEN å bestille fra denne nettsiden; kommer aldri til å gjøre det igjen.

7. juli 2024

Hej!

Vi har tittat på ditt ärende och återkopplat till dig. En retur ska naturligtvis inte ta så lång tid. Olyckligtvis så följde ditt paket inte den sedvanliga väg och rutin som det bör, likväl har vi ett ansvar jämte dig som kund där vi inte levt upp till vad som är rimligt

Vi beklagar och ber än en gång om ursäkt för detta!

Ubrukelig kundeservice

De reklamerer for rask svar, denne saken har tatt nesten en mnd!! . Kundeservice hjelper ikke til noe som helst. Anbefaler INGEN å bestille fra denne nettsiden; kommer aldri til å gjøre det igjen. Da kundeservice er helt ubrukelige. Finnes samme produkter på andre nettsider, oppfordrer å benytte de i stede. Aldri opplevd verre kundeservice enn på denne nettsiden.

7. juni 2024

Hej!

Vi beklagar att det uppstått problem med din order. I vanliga fall är våra leveranser både snabba och felfria. Din kritik har tagits vidare.

Anbefales

Rask levering, bærekraftig innpakning og jeg fikk tilbud om å velge en søt liten gave. Anbefales.

22. mai 2024

Leveringstid

Bestilt fra nettbutikken flere ganger, og opplever at levering går sååå tregt. Må beregne 2 uker fra bestilling til man mottar varen, og da er det fristende å bruke andre nettbutikker.

2. mai 2024

Feil produkt levert

Feil produkt levert. mye frem og tilbake,frem og tilbake. Enda ikke mottat produkt. Bestilt 21.4 i dag 9.5

9. mai 2024

Hej!

Tack för din feedback. Vi ser över vad som inträffat och varför leverans av rätt produkt har tagit sådan tid.

VI ber verkligen om ursäkt, hoppas att du är villig att ge oss en till chans.

Mer enn elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Jeg mottok bla. et dyrt gavesett som hadde gått ut på dato for flere år siden. Jeg fikk heller ikke kokeshi gaven som skulle ha fulgt med. Nå er det over en uke siden jeg tok kontakt første gang vedrørende å få returnert produktene og få pengene tilbake, reklamasjon. Det eneste de skrev innledningsvis var at de måtte sjekke med lageret. Jeg har purret, men ikke fått noe svar eller hørt fra de siden. Ønsker ikke å handle herfra igjen!

Oppdatering: Fikk i dag svar om at jeg kunne få tilgodeseddel og ikke pengene tilbake når jeg reklamerer på et produkt som har gått ut på dato for flere år siden. Dette var siste produkt på lager, så de kunne derfor ikke sende meg ny vare! Hadde gitt 0 stjerner om jeg kunne og ønsker definitivt ikke å handle herfra igjen!

23. februar 2024

Elendig kundeservice

Jeg bestilte en pakke fra skincity for ca 1 mnd siden. I det jeg har trykket på bestilling, kommer jeg på at jeg har glemt å bytte adresse (som lå automatisk fordi jeg har brukerkonto). Jeg sender melding til kundeservice og spør om de kan bytte adresse for meg.
Det kan de ikke.
Men de kan avbestille pakken. MEN pakken må først sendes, så skal de melde til helthjem at de må sende den tilbake🙄
Jeg må da betale for frakt..
Det går en uke. Så får jeg beskjed om at pakken sendes fra deres lager.
Jeg ringer igjen, og de sier at dette er den opprinnelige pakken. De melder da til helthjem om å sende den tilbake.
Nå tror jo jeg at problemet er ute av verden..
Neida, så får jeg beskjed av klarna om å betale for den jævla pakken.
Jeg ringer til skincity, og ber de rydde opp. Nei, de kan ikke gjøre noe. De har ikke fått pakken tilbake fra helthjem.
Jeg sier som sannheten er, at det ikke er mitt problem, og spør de hvordan de tenker å rydde opp i det her.
Skincity sier at jeg må enten betale, eller så går regningen til inkasso, og at jeg har ingen sak mot dem, fordi jeg oppga feil adresse.
Jeg ringte klarna, og de har opprettet en sak.
Så.. der står jeg i dag🙄

16. februar 2024

Hej,

Vi kan bara instämma med att leveransen av din beställning inte har varit smidig. Det blir lätt en utmaning när man som kund råkat ange fel adress och man har behov att ändra den till en annan. Det kan verka enkelt att "bara ändra" men så är inte fallet. Vi tar ditt ärende på stort allvar och ser självklart över så att vi agerar så snabbt som möjligt i våra rutiner.

Vi på Skincity beklagar den långa väntetiden. Sanningen är den att vi inte har möjlighet att ändra fel angiven adress hos alla transportörer. Ser i all fall att paketet och återbetalning är åtgärdad nu under februari.

Tack för värdefull delad feedback. VI önskar dig en fortsatt fin dag!

Sikkert Europas dårligste kundeservice

Sikkert Europas dårligste kundeservice. Tok 3 veke fra eg bestilte ett produkt til eg fikk endelig beskjed om at det ikkje kom til å bli levert til meg. Istedenfor og sende nytt så kunne dei slette faktura å ba meg bestille nytt når det var blitt 150kr dyrere! Bruka lang tid på og svare på epost og har ingen forståelse på at Norge e meir enn berre Oslo.

Styr unna!

30. november 2023

Hej!

Under den vecka du lagt din beställning så stod vi under utmaningar med några av våra norska leveranser. Detta är mycket beklagligt och det är förståeligt att du är missnöjd. Kort därefter så var dilemmat löst och sedan dessa rullar ordrar på fint till Norge.

Vi ber om ursäkt och hoppas att du är villig att ge oss en ny chans. Beställer man idag tidigt på morgon eller tidig förmiddagen så är chansen stor att din leverans lämnar Sverige redan samma dag.

Forferdelig kundeservice

Forferdelig kundeservice.
Opplevde at varen jeg mottok var dårlig og ikke det som de reklamerer for i det heletatt. Kontaktet kundeservice og fikk egentlig bare beskjed om at det er helt normalt at varen skal gi deg kviser i opptil 8 uker. Står ingenting om dette på nettsiden og fikk bare "sånn er det bare" svar fra kundeservice.

20. september 2023

Hej!

Beklagar att du upplevt vår service som dålig.
Vi har tagit del av den mailkorrespondens som du haft med våra hudterapeuter och ser att det är en lång och trevlig sådan med utförliga svar och förklaringar. Information om hur huden i värsta fall kan svara är korrekt och eftersom huden är ett levande organ så kan den likt vid intagande av medicin svara både positivt och negativt. Man kan aldrig lova ett resultat även om förhoppningen är stor och produkten fungerar för andra.

Med en försiktig invänjning och speciellt om huden svarar med en utrensning, så brukar man kunna fortsätta med produkten med gott resultat över tid. Dessvärre kan man inte reklamera en produkt om man upplever att huden inte svarat som förväntat. Eftersom det inte är fel på produkten så är det tyvärr ingen reklamation. Behöver du mer guidning så kan det vara enklare att ta råd av oss via telefon. Skulle ta kontakt för att prata igenom exakt hur din hudvårdsrutin ser ut under ett muntligt samtal. Lätt att ge upp när huden inte svarar som förväntat. Vad vi vet med vår erfarenhet är att det går att komma till bukt med hud-dilemman.

Vi anser att produkten kan fungera fint för dig vid en långsam invänjning där övrig hudvård stöttar huden med det som den behöver därtill så som fukt och skydd.
Välkommet att kontakta oss igen för råd kring din hud. En reklamation kan vi dock inte klassa ärendet som.

Hälsningar,

Ros ros ros!!!

Ros ros ros!!!

En herlig side hvor du faktisk er ivaretatt og sett så langt det rekker over nett. De virker genuint interessert i hudpleie og går langt for å forstå huden din. Du får gratis manuelle hudanalyser med mange spørsmål men også med mulighet til å legge ved bilder av huden din slik at de kan analysere den med egne øyne. Jeg tror de er de eneste i Norge som selger produkter fra Paula's Choice så jeg hadde ikke annet valg enn å kjøpe fra Skincity og det er jeg veldig glad for. Når det kommer til generell kundeservice er de også fantastiske, de svarer raskt og jeg fikk igjen penger etter å ha bestilt et produktet som ble satt ned et par dager etter bestillingen. De bruker Helthjem så varene kommer rett på døren. Varene er pakket i en boks som er fin både på utsiden og innsiden, det følger også med en søt liten gratis glassdukke i hver bestilling. (Du blir spurt om du vil ha dukken før du gjennomfører bestillingen). Du får også tilbud om å motta et gratis svart nett og valgfrie vareprøver.
5 stjerner er absolutt ikke nok.

22. mai 2023