Elendig kundeservice
Jeg har hatt en svært dårlig opplevelse med Moreshop i forbindelse med en reklamasjon på et par hodetelefoner som gikk i stykker. Håndteringen av saken har vært både rotete og uprofesjonell. Til tross for at jeg har sendt inn nødvendig dokumentasjon flere ganger, har saken stadig blitt sendt mellom ulike kundebehandlere. Dette har ført til at både korrespondanse og bilder har blitt borte flere ganger, noe som har forsinket prosessen betydelig.
Jeg har fulgt reklamasjonsprosedyren deres nøye, men opplever at Moreshop nekter å ta ansvar for produktet. Etter gjentatte runder med ny dokumentasjon og purringer, fikk jeg til slutt beskjed om at reklamasjonen ikke vil bli godkjent, uten en tilfredsstillende begrunnelse.
I henhold til Forbrukerkjøpsloven har jeg reklamasjonsrett i fem år (§ 27) og krav på reparasjon, omlevering eller prisavslag dersom produktet har mangler (§ 30). Jeg har også rett til å få dekket porto ved retur av produktet i reklamasjonssaker, noe jeg ikke opplever at Moreshop har forholdt seg til.
Denne opplevelsen har vært både irriterende og tidkrevende, og jeg kan dessverre ikke anbefale Moreshop basert på denne erfaringen.

Svar fra MoreShop