Onlangs 2 x hengelsteunen besteld voor in de boot. Een paar dagen later werden ze al bezorgd! De bestelde producten waren netjes en goed ingepakt en hebben zeker een goede prijs/kwaliteit verhouding... Vis mer
Snel geleverd en de kompas is zeer mooi. Als vervanging van de oude kompas op mijn Bayliner 245. Dit was de enige geschikte welke dezelfde vorm had. Ook met verlichting maar ook zeer mooi. Glas is wee... Vis mer
De fase van orderopname is goed. Op de website wordt geen product-informatie (zoals kwaliteitsgegevens) getoond. Op mijn vraag werd snel de gewenste info verstrekt. De fase van productie en levering... Vis mer
Product was helaas al verkocht maar ze hebben een een zelfde merk geleverd voor dezelfde prijs. Super geregeld!
Montagne Watersport is een vader-dochter bedrijf dat zich specialiseert in tweedehands bootonderdelen. Onze watersportwinkel is gevestigd te Leimuiden in de gemeente Kaag en Braassem. Onze watersportwebwinkel ligt tussen de Westeinde plassen, Westeinderplassen, Braassemmemeer en Kagerplassen. Bent u op zoek naar watersport onderdelen, laat het ons weten en wie weet kunnen we u helpen! Wij hebben onder meer goede 2dehands bootartikelen soms zelfs in nieuw staat! Veel onderdelen zijn niet meer leverbaar maar doordat wij al enkele jaren werkzaam zijn, hebben wij de meest ondenkbare watersport artikelen. Naast nieuw- en tweedehands watersport artikelen maken wij ook bootzeilen, naast de bootzeilen kunnen wij ook aanhangwagenzeilen, gaasdoeken en verandazeilen op wens maken! Hopelijk tot gauw !
Noordeinde 62, 2451 AH, Leimuiden, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
snel het juiste geleverd.
Mooi prijsje voor een 2e kans onderdeel
Thank you, very serious services. Happy end 2025 and good business 2026.
Francis
Artikel hulpstuk om een tankdop open te draaien past niet .
Verzendkosten erg duur 8€ voor een brievenbus pasje van 7x7 cm

Svar fra Montagne-Watersport.nl
Het gewenste product was niet op voorraad. Montagne Watersport heeft goed meegedacht in een oplossing. Dit resulteerde in een prima vervangend product.

Svar fra Montagne-Watersport.nl
Het juiste product opsturen kan beter, ik had koord van 6mm besteld en er werd koord van 5mm geleverd waar ik iets mee kan!!

Svar fra Montagne-Watersport.nl
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.