Loistava kokemus ja nopea toimitus! Olin aluksi hieman epäileväinen, mutta olen iloinen, että tein tilauksen. Tilauksen tekeminen oli helppoa, ja sain säännöllisesti päivityksiä toimituksesta. Ti... Vis mer
Selskapet har svart
I had a great experience shopping on Mokky! The website is easy to navigate, with clear product descriptions and plenty of options to choose from. My order was processed quickly, and the delivery wa... Vis mer
Selskapet har svart
Tilasin monsteri 3kpl taskulamppuja jotka piti valaista koko tehtaan ja jne. Piti olla alumiinisia ja kestäviä…sain muovisia leluja. Valoteho on tai oli kokoisekseen yllättävä. Valitin laadusta ja sai... Vis mer
Selskapet har svart
Tuote ei todellakaan vastannut kuvausta. Oli kooltaan huomattavasti pienempi kuin esittelyvideolla ja laadultaan erittäin heikko. Kannattaa ostaa mieluummin tavarat esim temusta, sillä laatu on sama k... Vis mer
Selskapet har svart
Mokky on pieni mutta kehittyvä yritys, joka on sitoutunut toimittamaan innovatiivisia ja hienoja uusia tuotteita, jotka löytyvät yhdestä paikasta. Yhdistämme innovatiivisen teknologian ja modernin muotoilun. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parhaat tuotteet, paras laatu ja paras palvelu.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Sain virheellisen tuotteen ( housuissa pitkä langan purkauma edessä). Minulle sanottiin että tuote voidaan vaihtaa uuteen mutta minun pitää huolehtia postimaksuista!!!!!! Törkeää, en enää ikinä tilaa tuolta mitään!!

Svar fra Mokky
tilasin jotain tuotteita mokkystä mutta ei halunnutkaa niitä,otettiin mokkyyn yhteyttä ja sieltä sanottiin että jätä paketti hakematta,mutta kohta alkoi tulla klarnalta laskuu,saatiin klarnaa yhteys että se on jossain välitilas lasku,mutta pitäisi saada mokkylta tieto että paketttia ei noudettu.Nyt kun on yrittänyt laittaa monet sähköpostit ei mitään vastausta !!!!juu ei mun tilaus vaan vaimon onneksi klarna alkoi hoitamaan nii johan alko tapahtuu !kyllä täällä huudellaan että vastaamme 72 tunnin sisään.no jos kolmeen viikkoon ei vastata useamman sähköpostin lähettämisen jälkeen.Ei ikinä tästä firmasta mitään

Svar fra Mokky
sen tuli tuote, joka on täysin paskaa - ei toimi ollenkaan, kuten heidän sivullaan näkyy. ei ollut edes halpa, mutta palauttaminen - joutuu maksamaan aika paljon ja myös paketin pitäisi olla avaamaton - mistä tietää ettei se toimi jos ei avaa? ei suosittele ketään ollenkaan

Svar fra Mokky
Total scam. The product is thin aluminum (not stainless steel) and does not stay in the shape of a stick.

Svar fra Mokky
Sain lopulta hyvityksen tuotteesta. Muutin arvostelun kolmeen tähteen.
---
Silmälasien päälle tarkoitettuja aurinkolaseja ei kannata ostaa, koska ne heijastelevat kummallisesti valoa ja haittaavat näkemistä. Asiakaspalvelu ei vastaa reklamaatioon.
Ei ole kuulunut mitään vaikka pyydetyt lisätiedot annettiin, eikä mihinkään sähköposteihin ole vastattu. Ihan mahdoton reklamoida

Svar fra Mokky
Kissan- tai koirankarvojen puhdistaja todella toimii!
Todella kaunis. Juuri kuvauksen mukainen, kauniisti tehty ja erinomainen laatu. En voisi pyytää enempää ja todella rakastan sitä.

Svar fra Mokky
Mekon ostaminen äidilleni ja tädilleni, koska he tekevät liikaa minulle. Luojan kiitos, ne olivat kauniita ja vähemmän vanhempia kuin ennen. Minulle elämä riittää, kun näen heidän hymynsä, kuulen heidän naurunsa!
Se on ihanaa! Upea juttu! Kaunis ja erittäin on tuote tyytyväisyys on tiukasti! Oli hyvä ostaa merkki.
Toimituksen nopea yhteydenotto on kohteliasta. Laatu on korkea ja mekko itsessään on erittäin kaunis mekko. Kiitos.
Mekkoni saapui muutama päivä sitten, ja kuten kuvassa, se on yksinkertaisesti upea, siinä on erittäin täyteläinen hame ja sopii jopa korkeaan kurvikkaan runkooni. Suosittelen
Upea mekko ja rakastan sitä todella paljon. Ostan sen juhliin, erittäin kaunis ja sopii täydellisesti makean mekon kanssa.
Heidän mekkonsa ovat kauniita ja uskomattoman imartelevia. Suosikkimekkoni ja loistava asiakaspalvelu!
Pidin kahdesta tilaamastani tuotteesta, ja ne ovat laadukkaita kankaan ja rakenteen suhteen. Rakastan tätä verkkosivustoa ja tulen varmasti tilaamaan uudelleen tulevaisuudessa.
Toimitus oli niin nopea ja villapaitojen laatu oli upea. Tulee ehdottomasti tilaamaan uudelleen
Kaikki näyttää olevan erittäin laadukasta ja heillä on niin suuri valikoima söpöjä vaatteita. Tilaan ehdottomasti uudelleen!
Toimitus oli melko nopea. Ainoa asia mitä toivoisin ostamassani mekossa oli sisäänrakennettu slip tai hieman paksumpi materiaali, mutta muuten olen rakastunut!
Tyttärelleni tilaamani mekko oli paljon laadukkaampi kuin odotin maksamaani suureen hintaan. Ja hän rakastaa sitä!
Kaupat sujuivat supernopeasti, erittäin laadukas tuote! Erittäin mukautuva.
Ostin joululahjaksi Mokkystä pienispolkupyörän. Paketti ei ollut kunnolla pakattu ja tuli rikkinäisenä perille. Neljä kuukautta yritin olla Mokkyyn yhtedydessä. Lopulta sain puolet rahasta takaisin. Ei kauheasti auttanut kun rikkinäistä pakettia en kehdannut antaa kenelle lahjaksi. Jos Mokky haluaa tarkistaa tämän palautteen aitouden niin pistetään nyt kaikille nähtäväksi tilausnumero: MOKKY-54982.
I bought a miniature bicycle as a gift for Christmas. The toy was not properly packaged and arrived damaged. For four months I tried to contact their customer support before they answered, I got 50% of my money back. Doesn't help much as a damage toy can't be given as a gift. To prove the authenticity of this review I'll provide the order number here for everybody to see: MOKKY-54982.

Svar fra Mokky
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.