Modehuis Jansen Anmeldelser

TrustScore 1 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dit is hetzelfde “bedrijf” als Van Rozen Utrecht. Dropshifter cq oplichters. Koop hier alsjeblieft niets, is Chinese slecht passende rotzooi. Helpdesk niet te bereiken en retourneren naar China kost... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestelling geplaatst bij deze webshop omdat het leek op een Nederlandse winkel, maar dit blijkt totaal niet te kloppen. Na ontvangst viel de kwaliteit van de jas erg tegen en de maatvoering klop... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helaas lees ik nu pas eenzelfde soort ervaring als waar ik in terecht ben gekomen. Slecht product geleverd qua gelijkenis foto, kwaliteit en maatvoering. Inmiddels al 3 mailtjes verder aan ze zonder e... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

2 stuks kleding besteld, november 2024. Net voor kerst separaat geleverd door onbekende bezorgdienst. Een artikel te behouden, een artikel niet overeenkomstig het aanbod van het product, materiaal en... Vis mer

Selskapet har svart

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Hier niks bestellen

Uitgebreide review volgt nog maar, bestel hier echt niks! Het komt rechtstreeks van Aliexpress. Bestel gewoon direct daar, scheelt je 3/4 van de prijs en de service is ook nog beter. Echt een fake (nep) slecht bedrijf.

25. oktober 2024

Beste klant,

Het spijt ons dat u niet de service heeft gekregen die u verwachtte. Hoewel onze webshop inmiddels is gesloten, staan we klaar om uw probleem alsnog netjes op te lossen.

📧 Mail ons op modehuisjansen@gmail.com met uw bestelnummer en een korte beschrijving van de klacht. Dan zoeken we direct een passende oplossing en – indien nodig – verzorgen we binnen 14 dagen een terugbetaling.

Spullen besteld

Spullen besteld, zou op voorraad zijn, 4 weken verder, niets. Oh ja, komt uit China. Bahbah.

28. november 2024

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het is gewoon een slecht bedrijf

Het is gewoon een slecht bedrijf, de retour kosten komen voor eigen rekening en is nog duurde dan je eigen parket en ze zijn slecht te bereiken, ik heb op tijd me bestelling proberen te annuleren en hun zeggen dat ik dat niet hebt gedaan
Ik zou hier nooit meer iets bestellen.

28. november 2024

Vreselijk slechte kwaliteit

Vreselijk slechte kwaliteit. 60 euro voor een jas die je voor 19 euro of minder op temu of Aliexpress koopt. Lijkt wel van lap vilt gemaakt. Geen response op vraag hoe retour te sturen.
Koop hier niet! Wil eigenlijk niet eens 1 ster geven.

22. november 2024

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel goed

Producten moeten uit China komen, maar keurig 2 heerlijke truien ontvangen. Verzending duurt iets langer maar prima prijs kwaliteit verhouding!

23. november 2024

Modehuis-Jansen heeft FAKE logo's

Modehuis-Jansen heeft FAKE logo's, TrustScores, sterrenscores, widgets en/of reviews van Trustpilot op hun website staan. Daarmee willen ze u, de consument, de indruk geven dat ze legitiem zijn. Ik kan u verzekeren; dat zal niet hun enige leugen zijn. Er zijn screenshots gemaakt en deze website is gerapporteerd.

23. november 2024

Miskoop

We kochten een groene blouse met een soort geborduurd motief.
Midden oktober besteld, want we hadden 16 november een bruiloft.
De bestelling werd verstuurd op 29 oktober. De track&trace werkte niet, dus een aantal dagen voor de bruiloft toch maar een mailtje gestuurd, zonder reactie.

Vandaag, 20 nov, ontving ik een pakketje vanuit China... niet vanuit Utrecht...
Het is een frutstofje en het motief is er niet op geborduurt maar in de stof geprint.
De binnenkant vd blouse is wit gekleurd, en kan dus ook niet met een knoopje open worden gedragen.
Kortom: heel anders dan de foto en omschrijving.
Echte miskoop... jammer.

20. november 2024

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, komt uit china. Terugsturen kost €20 euro omdat je het naar hongkong moet terug sturen. Haal alsjeblieft niks hier want je gaat er spijt van krijgen

20. november 2024

Vooral niks bestellen

Vooral niks bestellen, oplichters. Ik had een jas besteld, 3 weken moeten wachten en meerdere keren gemaild maar geen reactie. Toen dreigde met aangifte kreeg ik een vaag mailtje dat ze lange levertijd hebben. Jas is chinese meuk, xxl maar een s is nog groter. Wil je retourneren krijg je een vaag mailtje met een Chinees adres ofzo maar naar je geld kan je fluiten oplichters dus niks kopen.

19. november 2024

Oplichters!!!

Oplichters!!! Koop alsjeblieft niks van deze website. De website mag er dan wel goed uit zien en ze mogen alles dan wel beter laten zien dan dat het werkelijk maar ze verkopen gewoon Chineze troep voor een veel te hogen prijs. contact opnemen gaat niet, ze reageren niet op hun mail of telefoon.

15. november 2024

Oplichters

Oplichters! Trap er niet in!

14. november 2024

Schande

Hele slechte kwaliteit kleur ook anders. Retouneren kost meer dan de waarde van de spullen. Kortom een oplichters zijn het.

5. november 2024

1ster is nog te veel,

1ster is nog te veel,

Oplichters zijn het.
Je krijgt niks binnen.
Reageren niet via mail en telefoonnummer doet het niet.

22. oktober 2024

SUPER SLECHTE KWALITEIT!!!!!

Ik moet een ster geven anders kan ik geen text schrijven.Nooit en never bestel ik hier nog.Dikke scam!!!!Shoenen bestellt ,drie weken later vanuit China aangekomen!Kleur helemaal niet zo als op foto en veels te klein.Ik heb in mijn leven nog nooit zo een slechte kwaliteit in mijne handen!!!!!!Niemand te bereiken.Telefoonnummer werkt niet.Van het retourneren wil ik niet over beginnen.

26. oktober 2024

Koop deze website niet

Koop deze website niet, het is een dief, ze hebben mijn geld afgepakt en niets afgeleverd

25. oktober 2024

Klantenservice Modehuis Jansen

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv