STYR UNNA!!! Verste kunde service jeg har vært borti noen gang, meldte inn en feil med sofa i november 2023 og snart er vi februar 2024 + ringt 13 ganger for å få svar men ingen saksbehandler å få ta... Vis mer

NB! De oppgir at de har prismatch, men det gjelder UTEN frakt - i tillegg tar de 799,- for frakt, mens flere andre har fri frakt på akkurat samme møbel! Jeg betalte inn til de etter skriftlig avtale o... Vis mer

Kjøpte en sofa og under 1 år så ble sitteputter nedsittet Amøbler bestilte nye trekk og samme skjedde kort tid etter. Ræva kvalitet selv om sofaen var på halv pris .Gå heller en annen sted og hand... Vis mer

1. Møbelbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Din møbelfabrikk på nett! Vi selger nyproduserte møbler, tilpasset dine behov. Du kan også få tilpasninger som skreddersøm på både madrasser og sengerammer. Ikke mange kan tilby tilpassning av seng, så benytt sjangsen. Møblene.no leverer rett fra produsent, til din dør, så du sparer tid på spesialbestillinger. Våre rådgivere og kundebehandlere vil gjøre sitt beste for å gi deg en god opplevelse. Jeg håper vi kan hjelpe deg. :)

1,4

Dårlig

Har ikke svart på negative anmeldelser

Smartbord

Rask leveranse. Har ikke åpne pakken ennå dermed kan ikke si så mye om produktet

25. desember 2018

alt gikk på skinner

Enkel bestilling, levering som lovet, lett å følge bruksanvisningen for å sette den sammen. Og fantastisk at vi kunne velge farge helt fritt mot et lite tillegg! Nå har vi en turkis familiekøye, klar til julens innrykk av barnebarn.

11. desember 2018

Solide

Solide, fine familiekøyer som også gikk veldig greit å montere. I tillegg: god service da det i første omgang ble feil med leveransen (fra Bring). Anbefales :)

12. november 2018

Aldri har jeg opplevd en mer crazy og…

Aldri har jeg opplevd en mer crazy og frustrende handel i mitt liv. Kjøpte en dobbel veggmontert seng i november 2017. Den kom uten montasjeveiledning, med feil deler - og med deler som ikke hørte hjemme i settet.

For å få montert sengene måtte jeg handle kompatible deler på byen, sage og borre nye tilpasninger.

Etter en himla masse mas og krangel fikk jeg 5%!!! avslag.

Nå 7 måneder senere kom den siste manglende sengespilen.

ALDRI MER MØBLER FRA MØBLENE.NO!

18. juni 2018
Logoen til Møblene.no

Svar fra Møblene.no

Hei Tom Erik,
Vi beklager på det sterkeste alt du har opplevd i denne saken. Vi ser i ettertid at den skulle vært løst på en helt annen måte, men det får være vår læring i saken.
Håper at dere tross alle utfordringene får en seng som dere får mye glede av i årene som kommer.
Hvis det er ønskelig sender vi gjerne en av våre montører innom når sengen har vært brukt en periode for en kontroll. Skulle det da være noe dere lurer på eller ting som må endres/justeres gjør vi dette uten kostnader for dere.
Ta eventuelt kontakt med oss hvis/når du skulle ønske ett besøk.

Mvh

Nils Erik Henriksen