De klantenservice is zeer vriendelijk. Je wordt als klant gezien en je hebt niet het gevoel met een automatische server te maken hebt. Daarnaast is de bestelling snel en heb ik bij een gebroken po... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb 25/12/25 een bestelling geplaatst en nu snap ik met de feestdagen dat het bij de post wat drukker is, maar had het wel eerder verwacht dus berichtje gedaan en kreeg antwoord terug dat ik nog ee... Vis mer
Selskapet har svart
hele fijne poederfoundation!! op een wat oudere huid (56 jr.) geeft het geen gevoel van dichtgesmeerde huid waarbij porieën en lijntjes niet mooier worden zegmaar, met deze foundation is dit opgelos... Vis mer
Selskapet har svart
Dit bedrijf heeft klantenservice en open en eerlijke communicatie hoog in het vaandel staan. Producten bevallen prima en werken goed bij een gevoelige huid. Heel fijn is dat je echt bijna werkelijk... Vis mer
Selskapet har svart
Mintenz is een cosmeticamerk met uitsluitend natuurlijke producten voor iedereen die er graag mooi en verzorgd uit wil zien. En die daarvoor make-up en huidverzorgingsproducten wil gebruiken die goed zijn voor de huid.
Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Mintenz is een fantastisch merk voor minerale en natuurlijke make-up en huidverzorging. Hun ruime assortiment biedt echt voor ieder wat wils, of je nu kiest voor losse poeders, geperste producten of crème-achtige formules (mijn persoonlijke favorieten!).
Wat Mintenz echt uniek maakt, is niet alleen de kwaliteit van de producten, maar ook de aandacht voor hun klanten. Dit is een bedrijf dat écht luistert naar de wensen van de klant. Of je nu vragen hebt, suggesties doet of ergens tegenaan loopt, Mintenz staat open voor feedback en zorgt dat je je gehoord voelt.
Een ander groot pluspunt is de klantenservice. Mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan wordt dit razendsnel en naar volle tevredenheid opgelost. Het team van Mintenz is vriendelijk, open en betrokken – eigenschappen die niet overal vanzelfsprekend zijn. Na een nare ervaring met een ander merk dat beweerde minerale make-up te leveren, is Mintenz echt een verademing gebleken.
Kortom, Mintenz biedt niet alleen geweldige producten, maar ook een fijne ervaring en community. Ik kan het van harte aanbevelen!

Svar fra Mintenz
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.