Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De klantenservice is zeer vriendelijk. Je wordt als klant gezien en je hebt niet het gevoel met een automatische server te maken hebt. Daarnaast is de bestelling snel en heb ik bij een gebroken po... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik heb 25/12/25 een bestelling geplaatst en nu snap ik met de feestdagen dat het bij de post wat drukker is, maar had het wel eerder verwacht dus berichtje gedaan en kreeg antwoord terug dat ik nog ee... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

hele fijne poederfoundation!! op een wat oudere huid (56 jr.) geeft het geen gevoel van dichtgesmeerde huid waarbij porieën en lijntjes niet mooier worden zegmaar, met deze foundation is dit opgelos... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dit bedrijf heeft klantenservice en open en eerlijke communicatie hoog in het vaandel staan. Producten bevallen prima en werken goed bij een gevoelige huid. Heel fijn is dat je echt bijna werkelijk... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kosmetikkbutikk
  2. Kosmetikkgrossist

Skrevet av virksomheten

Mintenz is een cosmeticamerk met uitsluitend natuurlijke producten voor iedereen die er graag mooi en verzorgd uit wil zien. En die daarvoor make-up en huidverzorgingsproducten wil gebruiken die goed zijn voor de huid.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Inmiddels al heel veel producten in…

Inmiddels al heel veel producten in bezit, ik ben zeer dik tevreden over Mintenz.
Mocht je vragen hebben je word altijd vriendelijk geholpen. Ook het ik veel informatie op gepikt uit hun filmpjes en op de fb pagina fans & friends waardoor je een goed idee krijgt wat je wilt.
Ik blijf een trouwe klant

13. april 2025

Svar fra Mintenz

Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en al een mooie collectie hebt opgebouwd. Super dat je zoveel inspiratie haalt uit onze filmpjes en de Fans & Friends pagina, daar doen we het voor!

WAUW

WAUW, Minstenz! Wat een topproducten!

Ik ben écht superblij met alles wat ik tot nu toe van Minstenz heb gebruikt. Je merkt aan alles dat er zorg, kwaliteit en passie in zit — van de verpakking tot aan de werking van de producten zelf.

Wat ik vooral waardeer:
• Altijd snel geleverd
• Super fijne ingrediënten, zonder onnodige troep
• Je voelt gewoon het verschil als je het gebruikt
• En… ik heb altijd het gevoel dat ik écht iets goeds doe voor mijn lichaam.

Als je twijfelt: niet doen. Gewoon kopen. Echt.
Ik raad Minstenz inmiddels aan iedereen aan!

Minstens een 10 voor Minstenz. Ga zo door!
Megan

10. april 2025

Svar fra Mintenz

Bedankt voor jefantastische review! Zo mooi om te lezen dat je onze producten met zoveel plezier gebruikt en dat je de zorg, kwaliteit en puurheid écht voelt. We vinden het geweldig dat je Mintenz met zoveel vertrouwen aanbeveelt!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Heb testers ontvangen die supergoed waren

Heb testers ontvangen die supergoed waren. En super lieve dames die op al je vragen even vriendelijk op antwoorden. En je blijft gewoon naar hun kijken door hun vriendelijkheid en en hun fijne gesprekkenn9nder hun of de gegeven uitleg op onze vragen. Super team en producten.

5. april 2025

Svar fra Mintenz

Dank je wel voor je enthousiaste review! Wat fijn dat de testers zo goed bevallen zijn en dat je de vriendelijkheid en hulp van ons team zo waardeert. Zo fijn dat je met plezier blijft kijken en luisteren naar onze lives. Bedankt voor je vertrouwen!

Mintenz een top merk!

Mintenz is niet alleen een fijne webshop met natuurlijke make up producten, die zorgen voor verbetering en mooie make up. Ook hun service is top! Mijn pakketje was zoekgeraakt en ze komen meteen met een oplossing! Ook hebben ze veel lives en de meiden zijn zo behulpzaam, niets is teveel. Van tips tot producten en verschillende kleuren laten zien. Wat zo fijn is aan hun dat je veel verschillende testers kunt bestellen om te kijken of het product en/of kleur bij je past.
Ik heb een gevoelige huid en deze Mintenz producten zijn zo fijn dat ik ze dagelijks gebruik zonder irritatie.
Dus twijfel niet!

6. april 2025

Svar fra Mintenz

Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat onze producten zo goed werken voor jouw gevoelige huid en dat je er dagelijks plezier van hebt. We vinden het belangrijk om snel te helpen als er iets misgaat, dus fijn dat je onze service zo waardeert. En super dat je ook blij bent met de lives en de testers, we doen het graag! Heel fijn dat je Mintenz hebt gevonden!!

Goede service.

Ik zag in februari 2025
Mintenz voorbij komen op tiktok.
En was gelijk nieuwsgierig naar de producten. Testers besteld en werd lid van de facebookgroep mintenz friends and fans. Leuke en gezellige groep. Alle dames helpen elkaar. Mintenz is echt een leuke verslaving geworden.

2. april 2025

Svar fra Mintenz

Wat leuk dat je Mintenz via TikTok hebt ontdekt! Fijn dat je meteen nieuwsgierig was en dat de testers je zo goed bevallen zijn. De Facebookgroep (Mintenz Fans & Friends) is inderdaad supergezellig, zo mooi om te zien hoe iedereen elkaar helpt!

Mintenz is fantastisch

Mintenz heeft heerlijke producten. Van makeup tot gezichtsverzorging. Het superfijn dat je ook testers kan bestellen!! Het is een superleuk Team met altijd goede adviezen. Een leuke fans and friends groep, waar iedereen alles deelt over de producten van Mintenz!!! In 1 woord CAPEAU voor het hele Team!!! xxx

2. april 2025

Svar fra Mintenz

Dank je wel voor je mooie review, Karin. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de producten als het team achter Mintenz. We doen ons best om iedereen goed te adviseren en vinden het geweldig dat je zo actief bent in de Friends & Fans groep. Jouw waardering betekent veel voor ons!

Twijfel NIET om een bestelling te plaatsen bij Mintenz

Ik plaatste mijn allereerste bestelling bij Mintenz in januari 2023. Ondertussen heb ik al meerdere bestellingen geplaatst en dus de nodige ervaring om een goeie review te schrijven.
Eerst en vooral zijn het allemaal natuurlijke producten die enorm geschikt zijn voor de gevoelige huid (mijn overgevoelig huidje knapte er zelfs van op). Je vindt er zowel huidverzorging als make-up artikelen en zelfs leuke goodies. Wat hun zo uniek maakt is dat ze bijna van alle producten kleine testers hebben die je helpen bij een juiste keuze maken. Je kan advies vragen via de whatsapp en je hebt dagelijks leuke lives van mua's om te kijken en sinds kort zijn er zelfs inpaklive en maandelijkse win shoptegoed momentjes op sociale media. Heel het team van Mintenz is enorm behulpzaam. Als er een probleem is met je bestelling lossen ze ze dit ook direct voor je op. Elke vraag in de lives beantwoorden ze altijd met heel veel enthousiasme. Geen vraag lijkt voor dit bedrijf wel te veel. Ze leggen echt hun oor te luisteren bij hun klanten over wat ze nog missen in het assortiment en gaan hier ook echt mee aan de slag. De laatste lanceringen waren mooie natuurlijk sticks en deze zijn echt geweldig in gebruik. Als klant moet je zeker niet twijfelen om in hun breed assortiment eens te kijken welke producten ze hebben en je dus ook voor een klein prijsje enkele keren kan testen. Aan Mintenz wil ik nog een dikke pluim meegeven om wat jullie bereikt hebben en hoe goed jullie zijn voor jullie klanten. Ik blijf uitkijken naar jullie nieuwe mooie producten. Waar ik ook zeker van ben dat jullie ons zullen blijven verbazen.

20. mars 2025

Svar fra Mintenz

Wat een ontzettend lieve review, dank je wel! Zo fijn om te horen dat je al zo lang bij ons bent en dat je huid echt is opgeknapt van onze producten. We vinden het geweldig dat je de testers, het advies via WhatsApp en de lives zo waardeert, daar doen we het voor! En superleuk dat je zo enthousiast bent over de cream sticks! Jouw vertrouwen en betrokkenheid betekenen heel veel voor ons. We blijven ons best doen om je te blijven verrassen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Begon half november met enige scepsis…

Begon half november met enige scepsis aan minerale make up bij Mintenz. Maar bij de workshop was ik al om. Meteen wat basisspullen meegenomen enten begon de verslaving. Inmiddels ben ik helemaal overgestapt op Mintenz producten en wat ben ik er blij mee. Mijn huid is enorm opgeknapt, ondanks mij 72 jaren. Enorm assortiment en nog steeds ongoing. Leuke lives die ik bijna dagelijks wel aan heb staan en zo pik je dagelijks tips en tricks mee. De dames en heren zijn zeer actief en behulpzaam en iedereen wordt met respect behandeld.
Ga zo door team van Mintenz, dan maken jullie veel mensen gelukkig!

Yolanda Bakkum

1. april 2025

Svar fra Mintenz

Dank je wel, Yolanda, voor je mooie en eerlijke review! Wat bijzonder om te horen dat je met wat twijfel begon, maar al snel overtuigd was. Zo fijn dat je huid is opgeknapt en dat je zo geniet van de producten én de lives. We vinden het geweldig dat je deel uitmaakt van de Mintenz community, jouw enthousiasme en vertrouwen betekenen echt veel voor ons!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastische producten en geweldige service!

Ik heb Mintenz pas ontdekt, maar ben nu al ontzettend enthousiast! Hun producten zijn niet alleen van topkwaliteit, maar werken ook echt goed, zelfs voor een kritische huid. Mijn huid reageert vaak gevoelig op verzorgingsproducten, maar bij Mintenz merk ik direct hoe mild en effectief de formules zijn.

Daarnaast is de klantenservice fantastisch. De dames van de klantenservice en het inpakteam zijn tijdens de live-uitzendingen altijd ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Geen vraag is te gek, en je merkt echt dat ze passie hebben voor hun werk en hun klanten.

Kortom: een geweldig bedrijf met fijne, betrouwbare producten en een super service! Ik blijf hier zeker bestellen.

Svar fra Mintenz

Wat een mooie review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent sinds je Mintenz hebt ontdekt. Fijn dat je huid goed reageert op de producten, daar doen we het voor. En wat leuk dat je ook de klantenservice en lives zo waardeert.

Blij met Mintenz

Zo blij met de producten van Mintenz.
Alles op minerale basis
Van poeder foundation tot velvet cream foundation
Heerlijke basis verzorging voor elk huis type ....en dan de oogschaduws.....er zijn losse minerale oogschaduws en in geperste vorm
Losse Diamonds en Unicorns
En het mooie hiervan is dat je alles samen kan gebruiken
Bv de velvet cream foundation en dan de geperste setting powder erover
En nu zijn er prachtige blush sticks
Zalig als blush en heerlijk op je lippen....en blijft echt goed zitten
Voor mij geen ander merk meer dan Mintenz

Svar fra Mintenz

Dank je wel voor je enthousiaste review! Wat mooi om te lezen hoe blij je bent met het brede assortiment en hoe je de producten combineert. Van foundation tot oogschaduw en blush sticks, zo leuk dat je echt je eigen routine hebt gevonden. We zijn trots dat Mintenz jouw vaste merk is geworden!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben pas heel recent met mintenz…

Ik ben pas heel recent met mintenz bekent. Echt prachtige make-up! super leuke en gezellige lives. Heerlijk om naar te kijken terwijl ik mijn make-up doe!

Svar fra Mintenz

Dank je wel voor je leuke reactie! Wat fijn dat je Mintenz net ontdekt hebt en al zo enthousiast bent. Geweldig dat je geniet van de lives terwijl je je eigen make-up doet, dat maakt het extra gezellig! We hopen dat je nog veel plezier gaat hebben met onze producten!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Superfijne gezichtsverzorging en make up

In januari ging ik op zoek naar natuurlijke cosmetica en tijdens mijn zoektocht op internet stuitte ik op Mintenz. Mijn interesse werd gewekt omdat zij testers foundation aanboden tegen verzendkosten. Zeer fijn om uit te proberen dus de stap gezet. Had ik dit eerder gedaan! Een zeer fijn team staat altijd voor je klaar om je te helpen en adviseren. Van bijna alle producten zijn testers te verkrijgen waardoor je geen onnodige uitgaven diet aan miskopen. Al snel breidde ik uit en mijn huid gaat zienderogen vooruit. Tijdens de lives kun je eventuele vragen stellen en leer je heel veel over de producten, heel leuk ook dat ze je bestelling live inpakken als je dat wilt. Kortom, ik kan de producten en service van Mintenz zeker aanbevelen!
Dank jullie wel Team Mintenz
Ellen Schmidt-Raemaekers

Svar fra Mintenz

Dank je wel voor je mooie review, Ellen! Wat fijn dat je via de testers kennis hebt gemaakt met Mintenz en meteen zo enthousiast bent. Geweldig om te horen dat je huid zo vooruit is gegaan en dat je de lives en service als prettig ervaart. We vinden het heerlijk om je bestelling live in te pakken en je te helpen waar we kunnen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hallo ik ben vrouw van 75 jaar en ik…

Halo ik ben van belgie, ik ben vrouw van 75 jaar en ik vind dat mijn huid vooruit is gegaan met deze merken van mintenz, ook de omgeving vind het dat mijn huid er mooier uit ziet er zijn ook veel leuke filmpjes te zien ,ook de visagisten zijn er om de best passende advis te geven aan de hand van jullie wensen ,van alle producten zijn er terstertje voor dat je fulle size gaat kopen ,mij hebben ze alvast kunnen overtuigen en ben heel blij dat ik heb mogen leren kennen ,bedankt lieve dames om jullie inpak live te mogen kijken bedankt marion alida en marjolein lindsay en iedereen achter de schermen ik ben verliefd niet op de dames maaaaar op mintenz,.

12. september 2024

Svar fra Mintenz

Wat een lieve review, dank je wel! Zo fijn om te horen dat je huid is opgeknapt en dat ook je omgeving het verschil ziet. We zijn blij dat je zoveel plezier hebt van de filmpjes, de persoonlijke adviezen en de testers. En wat leuk dat je de inpaklives volgt, we vinden het geweldig om jou als enthousiaste klant erbij te hebben. Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden, we zijn er trots op dat Mintenz jouw hart heeft veroverd!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Superrrr bedrijf met heel veel liefde

Vind jullie huidverzorgings producten erg fijn mijn huid is er super van op geknapt. Super fijn is dat. De sticks is ook super fijn en de lipgloss ook. Jullie zijn echt toppers en altijd super tijdens de lives. Ff een applausje en een buiging voor Marion ze doet het altijd super leuk tijdens het live inpakken. Alida en de rest van de dames en heren ook jullie zijn toppers

Lieve Groet
Gerlinde de Lange

Svar fra Mintenz

Dank je wel, Gerlinde, voor je ontzettend lieve review! Wat fijn om te horen dat je huid zo is opgeknapt van onze verzorgingsproducten en dat je zo enthousiast bent over de sticks en lipgloss. En wat een mooi compliment voor Marion en het hele team, dat waarderen we enorm! We vinden het geweldig dat je zo met ons meeleeft tijdens de lives. Lieve groet terug van het hele Mintenz team!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zo blij met de mooie producten van Mintenz!!

De minerale foundation en blush gebruik ik al jaren. Ook zat ik al een hele poos in de Fans en Friends groep op FB, maar zonder iets te plaatsen. Sinds vorig jaar heb ik mijn verzameling behoorlijk uitgebreid met de mooie producten en kleurtjes van Mintenz. Sindsdien deel ik dus volop mijn lookjes. Heel blij met Mintenz en de F&F groep op FB. Ik heb zelfs mensen uit de groep al in het echt gezien. Zo leuk!!

29. mars 2025

Svar fra Mintenz

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je enthousiaste review! Fijn dat je al zo lang geniet van de foundation en blush, en dat je inmiddels zo actief bent in de Fans & Friends groep. Geweldig dat Mintenz niet alleen mooie producten brengt, maar ook echte connecties, zelfs in het echt! We zijn blij dat je deel uitmaakt van onze community.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel bezorgd een hele fijne lipgloss

Snel bezorgd een hele fijne lipgloss. Niet van die dikke plak smurrie en hij blijft lang zitten.

28. mars 2025

Svar fra Mintenz

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk dat je zo tevreden bent over de lipgloss én de snelle levering. Fijn dat hij mooi blijft zitten zonder plakkerig te zijn, precies wat we willen! Veel plezier ermee!

Super make up 🤩

Vorig jaar begonnen voor de bruiloft make up uit te zoeken op natuurlijke basis en bij mintenz terecht gekomen. Super fijn advies omtrent de producten door alle medewerkers. Een prettige klantenservice waar iedereen kei hard zijn best doet om je te helpen. Sinds kort hebben ze weer een hoop nieuwe producten ontwikkeld en echt dit zijn zulke fijne producten! Geloof me, als je mintenz koopt wil je echt geen ander merk meer, ik ben volledig om en mijn huid die straalt als nooit van te voren. Hoe onzeker ik altijd was zo zelfverzekerd ben ik nu dankzij mintenz. En weet je wat ook nog leuk is, hun gesloten facebook pagina waar iedereen elkaar helpt en waar iedereen zichzelf mag zijn, daar worden lookjes gedeeld waar je weer een hele hoop mooie inspiratie uit mag halen. Echt dames en iedereen van mintenz dank je wel voor jullie fijne producten 💜

27. mars 2025

Svar fra Mintenz

Wat een prachtige review, dank je wel! Zo bijzonder om te horen dat je Mintenz ontdekte in aanloop naar je bruiloft en dat het sindsdien zo’n verschil voor je heeft gemaakt. We zijn blij dat je je huid ziet stralen én je zelfverzekerder voelt, daar doen we het voor. En wat fijn dat je ook zoveel plezier hebt van de Facebookgroep en de inspiratie die daar gedeeld wordt. Dank je wel voor je lieve woorden en je vertrouwen!

Mintenz GEWELDIG!

Ik volg jullie al een tijdje en kijk heel veel jullie lives! Elke dag leer je weer een beetje meer, ik ben nog een beetje een kluns met oogschaduw maar blijf zeker oefenen, en sinds ik de test potjes heb geprobeerd wil ik steeds meer… want o wat heeft Mintenz toch geweldige kleuren! En wat zijn jullie allemaal mooie vrouwen met mooie looks! Echt een voorbeeld! Ik blijf oefenen! En komen zeker meer kleuren bij!

Mintenz is geweldig nooit meer wat anders!

28. mars 2025

Svar fra Mintenz

Wat een lieve review, dank je wel! Zo fijn om te horen dat je zoveel plezier hebt van de lives en dat je steeds meer leert. Iedereen begint ergens, en juist door te oefenen ontdek je wat het beste bij je past. Geweldig dat de testpotjes je zo enthousiast hebben gemaakt en we kunnen niet wachten om te zien welke kleuren je nog allemaal gaat toevoegen. Dank je voor je vertrouwen, en blijf vooral genieten!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb een besteling gedaan en oow wat…

Ik heb een besteling gedaan en oow wat mooi en de hulp wat je krijg zo goed alles wat je vraag laten ze zien niets is te veel Ben zo blij met me besteling de live zo ook zo leuk ik Ben ven en ga zeker nog veel meer bestellen bij jullie topers zijn jullie allemaal daar van mijn krijgen jullie een dikken 10

22. mars 2025

Svar fra Mintenz

Wat een heerlijke review, dank je wel! Zo fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en dat je de hulp en de lives zo waardeert. We doen het met liefde en vinden het geweldig dat je fan bent geworden. Een dikke 10 terug voor jou!!

Mooie mineralen make up Mintenz

Mintenz heeft hele mooie mineralen make-up. Het is elke keer weer een feestje om een bestelling te ontvangen. Super handig dat je eerst testers kan bestellen voordat je een grote verpakking koopt. Zo weet je zeker dat de kleur goed bij je staat. Dank je wel Mintenz voor jullie mooie producten!

27. mars 2025

Svar fra Mintenz

Dank je wel voor je lieve reactie! Wat fijn dat je zo geniet van onze make-up en dat het elke keer weer een feestje is om je bestelling te ontvangen. De testers zijn inderdaad ideaal om rustig de juiste kleur te vinden. We zijn blij dat je zo tevreden bent en wensen je veel plezier met alles!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv