Tog en laptop ryggsäck och använder den varje dag. axelremmarna känns bekväma även efter många timmar vilket jag inte var säker på. förvaringen räcker gott.
Se hva andre synes
Köpte en i veganskt läder och den ser ganska minimalistisk ut vilket jag gillar. Har använt den nästan varje dag och den ser fortfarande bra ut. trodde inte den skulle hålla så bra tbh.
Selskapet har svart
Den svarta i konstläder ser bättre ut i verkligheten än på bilder. använder den till jobb och den ser inte billig ut.
Selskapet har svart
Beställde sent på kvällen och glömde bort det. kom fram i bra skick och förpackningen var ordentlig så inget att klaga på.
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
LLL Assets ltd, WeWork 2 Dublin Landings, North Wall, Dublin, Irland
- kontakta@min-ryggsack.se
- min-ryggsack.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jag valde en liten i läder för vardagen…
Jag valde en liten i läder för vardagen och den funkar bara. Känns inte klumpig alls vilket jag gillar.

Svar fra Min Ryggsack
Använder den till både gym och jobb
Använder den till både gym och jobb. funkar för båda utan problem.

höll sig bra på resor
Använde den på en weekendresa och den höll bra. dragkedjorna funkade, platsen räckte och den var bekväm att bära. små saker men viktiga.

Svar fra Min Ryggsack
Använde den i en trång miljö och den…
Använde den i en trång miljö och den kändes säker. inget speciellt men gör sitt jobb.

Svar fra Min Ryggsack
Beställde en enkel svart för…
Beställde en enkel svart för vardagsbruk. Den är lätt och gör inte ont i axlarna ens när den är full. känns som något jag kommer använda länge tbh.

Svar fra Min Ryggsack
Köpte en i veganskt läder och den ser…

Hel fruktansvärt
Hel fruktansvärt, bilderna stämmer inte överens med det man får. Så missvisande. Kvaliteten är under all kritik och deras kundservice är värdelös, min ryggsäck som jag beställde gick sönder direkt i varenda söm, som vägrar skicka en ny eller ge tillbaka pengarna.

Svar fra Min Ryggsack
Otroligt lång leverans för en ryggsäck…
Otroligt lång leverans för en ryggsäck av mycket låg kvalitet. Handla inte från det här företaget!

Reklamation
Produkten jag beställde visade sig tyvärr vara av mycket låg kvalitet, vilket gjorde att jag ville reklamera den. När jag sökte information om hur man gör en reklamation på företagets hemsida fann jag inget som förklarade processen. Därför kontaktade jag Min-ryggsäcks kundtjänst direkt med min fråga. Trots att jag har skickat samma meddelande tre gånger har jag varken fått någon bekräftelse på att de mottagit ärendet eller något svar överhuvudtaget. Företagets totala tystnad känns både respektlös och oprofessionell.

Köps från Aliexpress
Mitt fel att jag inte kollade reviews innan jag köpte härifrån. Det skickas från aliexpress, väskan där ifrån kostade 80 kr. Jag köpte väskan från ryggsack.se för 574 kr.

SCAMSIDA
SCAMSIDA! Verkar bra till en början med jättefina bilder på produkterna men när väskan väl kom hem stämde den inte överens med bilden, även flera detaljer som vi fastnat för fanns inte, kändes plastig. Mejlade adressen de uppgivit som reklamationsmejl TRE (!!!!) gånger men fortfarande inte fått svar. Även fyllt i ett formulär de har på sin hemsida utan att få svar. Riktig scamsida! Beställ inte härifrån!

Svar fra Min Ryggsack
Jösses handla inte här vad ni än gör
Jösses handla inte här vad ni än gör. Köpte en ryggsäck som beskrivs som vattentät. Vårt toapapper är mer vattentätt, läcker som ett såll. Verkar totalt omöjligt o göra en reklamation. Skojare säger jag😡😤

Ryggsäcken kom aldrig
Jag beställde en ryggsäck, pengar drogs från mitt konto men trots flera påminnelser har jag inte sett till någon ryggsäck eller fått något svar. Det kom en onedelbar orderbekräftelse och allt såg seriöst ut men ….nu känner jag mig bedragen.
I never got the backpack that I…
I never got the backpack that I ordered. They took money from my bank account. The email stated on the homepage is not valid. It is not possible to contact the company using the homepage.
Dette er Trustpilot
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.