MimosaReizen Anmeldelser 2 049

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik belde voor informatie ,staat op de website zaterdag tot 23:00 uur bereikbaar.die meneer schreeuwt tegen mij zegt je moet bij Corendon zijn,waarop ik antwoord ik heb bij u geboekt zegd hij versta je... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Omdat ze ook gekoppeld zijn aan niet standaard Nederlandse reisorganisaties kunnen ze en dan komt het: zijn ze veelal gewoon goedkoper met pakketreizen. Mocht je specifieke vragen of hulp willen...ik... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Reis uitzoeken, daarna prijscheck, vervolgens boeken, bevestiging reis en boeking. Alles is soepel verlopen. Ook de aanbetaling ging vlot en veilig. Wat ik als extra prettig heb ervaren, bagage makk... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hadden een bepaald hotelnop het oog in Lesbos en vergeleken de aanbieders met elkaar. Voorwaarde was een auto te huren vanaf de luchthaven via Sunny cars (allrisk verzekering all incl.) Eerder ger... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Turoperatør
  2. Ferieovernatting
  3. Fritids- og ferieleir
  4. Skiferier
  5. Reisebyrå
  6. Reiseforsikringsselskap

Skrevet av virksomheten

MimosaReizen stelt pakketten samen door diverse accommodaties en lowcost vluchten zoals Easyjet en Ryanair te combineren. Door deze unieke werkwijze kunnen veel reizen voor de laagste prijzen worden aangeboden. Daarbij komt ook dat u gegarandeerd veilig boekt want Mimosareizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Mimosareizen biedt veel opties in vertrekdata en vertreklocaties, wat ook nog eens geld kan schelen. De voordelen van MimosaReizen op een rij: •Veel opties in vertrekdata en vertreklocaties. •Extra exclusieve kortingen. •Eigen hotels en vluchten inkoop, incl. lowcost. •Een compleet aanbod, met meer dan 8.000 accommodaties. •Direct veilig betalen met IDEAL en creditcard. •Vandaag boeken en morgen vertrekken. •Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds!

Mimosa Reizen

Skrevet av virksomheten

Meer vakantie voor weinig geld
MimosaReizen door Zoover uitgeroepen tot nummer 3 Beste Online Reisbureau van Nederland!

Geen administratie kosten!

Bij ons betaal je geen administratie kosten

Bij ons betaal je geen administratie kosten
Bij ons betaal je geen administratie kosten en je transfer naar je hotel is bijna altijd inbegrepen! Gegarandeerd veilig boeken want Mimosa is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Kamer van Koophandel Den Haag nr: 59971940

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 81 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2 049)

93 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Eerste keer geboekt bij Mimosa

Wij hebben voor het eerst geboekt mimosa reizen. In het begin had ik wel een beetje schrik omdat het de eerste keer is dat we via internet een vakantie boeken en omdat ik mimosa reizen niet kende. We zijn net terug van onze vakantie in Alanya en moet zeggen dat het TOP geregeld was. Na het boeken hadden we wat vragen en altijd onmiddellijk antwoord gekregen via mail een antwoord ontvangen.
We gaan zeker nog gebruik maken van jullie diensten.
We hadden gekozen voor Eftalia Village maar toen we aankwamen daar konden we kiezen voor een upgrade naar Eftalia Blue voor 150 euro (4 personen 6 nachten)
Ben blij dat we het hebben gedaan. Zo een mooi hotel Eftalia Blue nieuw goede bedden mooi propere kamers. Eten was goed zwembaden, glijbanen Top. Enigste nadeel is dat je wel wat moet wandelen om een mooie strand. Maar dat vonden we echt niet erg. Mochten ook gebruik maken van al de andere Eftalia’s met de upgrade.
Wij hebben in ieder geval een Topvakantie achter de rug.

5. juli 2025

Meer dan tevreden

Op zoek naar een vakantie op Rhodos kwam ik bij Mimosa Reizen uit, een geweldige deal popte op op mijn scherm - 'een offer you can't refuse' inclusief huurauto! Binnen no-time was alles geregeld en werd ik keurig op de hoogte gehouden van de hele gang van zaken. Via de app werd alles inzichtelijk gehouden. en tot mijn verbazing kreeg ik ook 's avonds nog antwoord op een mail.
kortom; meer dan tevreden en kijk er dan ook naar uit om de volgende keer weer bij Mimosa te kunnen slagen.

10. juni 2025

TOPSERVICE, SUPER!!!

Schrijf normaal nooit reviews. 1 enkele keer over een onlineverkoop toen ik echt misnoegd was. Maar nu het tegenovergestelde. Ben SUPERTEVREDEN over de service van mimosareizen. Ik had per ongeluk de verkeerde vluchten aangeduid bij het boeken. Mail naar mimosa gestuurd en binnen het uur bevestiging gekregen dat ze mijn boeking hadden aangepast. En dat om 21u ‘s avonds. Top!!!

24. juni 2025

Beste,
Wat een fijne verrassing om jouw review te lezen – en dan van iemand die bijna nooit reviews schrijft! 😊
We zijn superblij dat we je konden helpen en dat alles snel geregeld was. Dankjewel voor je lieve woorden en vertrouwen in ons.

Alvast een fijne vakantie!

Groetjes van het Mimosa-team 🌸

Boekingsproces verliep erg soepel

Boekingsproces verliep erg overzichtelijk. De aanbieding was zeer scherp. Tevens een overzichtelijke en gebruiksvriendelijk app!

24. juni 2025

Beste Marloes,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het boekingsproces en onze app! 😊
We doen ons best om alles zo overzichtelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, dus het is heel leuk om te lezen dat dat gewaardeerd wordt.
Bedankt voor je mooie feedback en hopelijk tot een volgende boeking!

Groetjes,

Voordelig reis organizatie

Mimosa kwam altijd als de voordeelgiste uit de bus . Vorr hetzelfde vakanties biedt Mimosa de laagste projs in vergeliging met andere reis organizaties Als je naar de klant service belt , neemen zij direct op zonder hed gedoe van alle computer texten and AI assitent

21. juni 2025

Beste Hisham,

Wat een mooie woorden, dank je wel! 😊
We zijn blij dat je onze prijzen en service zo weet te waarderen. We doen ons uiterste best om onze reizen betaalbaar te houden én onze klanten persoonlijk en snel te helpen – zonder keuzemenu’s of AI-stemmen 😉
Fijn dat je dat zo positief hebt ervaren. Hopelijk tot snel bij een volgende Mimosa-reis!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Reis geboekt voor de eerste keer bij…

Reis geboekt voor de eerste keer bij mimosa en wat ben ik hiervan onder de indruk! Daar kunnen andere reisorganisatie nog iets van leren. Betaling ging verkeerd doordat ik een daglimiet had . Terwijl mijn betaling afgekeurd werd , werd ik meteen gebeld door mimosa en kwam ze bij oplossing in twee dagen te betalen en stuurde ze een betalingslink. Echt super dat persoonlijke contact . Ook scheelde de prijs bij andere reisaanbieders . Nu nog op vakantie en hopelijk gaat dat ook allemaal goed, maar daar ga ik zeker vanuit! Dus dank je wel mimosa voor de service .

18. juni 2025

Beste Femke,

Wat een prachtige eerste indruk, dank je wel voor je enthousiaste woorden! 😊
We vinden het belangrijk dat er bij ons altijd iemand klaarstaat om mee te denken – fijn dat je dat zo hebt ervaren bij de betaling. Persoonlijk contact en snelle oplossingen maken voor ons echt het verschil.
We wensen je alvast een heerlijke vakantie toe en hopen dat je net zo tevreden terugkomt als je nu al bent!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Boeking ging makkelijk,en goed geholpen…

Boeking ging makkelijk,en goed geholpen via de chat,alles duidelijk toppie

19. juni 2025

Beste Karel,

Wat leuk om te horen dat alles zo vlot is verlopen! 😊
Fijn dat je tevreden bent over het boekingsproces en de hulp via de chat. We doen ons best om alles duidelijk en makkelijk te houden – super dat dat voor jou ook zo voelde.
Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De site is erg eenvoudig

De site is erg eenvoudig, je kan in 1x zien wat alle bijkomende kosten zijn, zonder dat je eerst al je gegevens in moet voeren. Het was ook allemaal snel geregeld en duidelijk. Geen verrassingen.
Vooral zo blijven.

17. juni 2025

Beste ,

Wat fijn om te horen dat je onze site zo duidelijk en transparant vindt! 😊
We geloven dat helderheid vooraf – zonder verborgen kosten of verrassingen – het begin is van een ontspannen vakantie. Super dat je dat zo hebt ervaren!
Dankjewel voor je feedback én je aanmoediging. We blijven het zeker zo doen!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mimosa neemt geen verantwoording voor gedupeerden

Vorig jaar een reis geboekt bij Mimosa, waarbij wij ervan uitgingen dat dit onder ANVR en SGR voorwaarden was. Tijdens onze vakantie in Bali bleek de reisoperator FTI failliet te zijn. Wij hebben ter plekke het hotel moeten betalen om hier te mogen blijven. Na thuiskomst beek dat wij onze reis dus geboekt hadden onder Duitse voorwaarden. Mimosa neemt geen enkele verantwoordelijkheid hierin en zegt haar klanten "vervelend dat het zo lang duurt"
Verder ondernemen zij geen enkele actie om gedupeerden die bij Mimosa hebben geboekt te steunen en schadeloos te stellen.

18. juni 2024

Beste,

Tijdens het boeken wordt duidelijk aangegeven onder welke voorwaarden je reis valt. Klanten die zich correct hebben aangemeld bij het garantiefonds zijn inmiddels schadeloos gesteld.

Als je nog niets hebt gehoord, kun je contact opnemen via: https://registrierung.drsf.reise/start.

Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen als je hulp nodig hebt – we helpen je graag.

Team Mimosareizen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel makkelijk te boeken en zelfs op…

Heel makkelijk te boeken en zelfs op zaterdag te bereiken

14. juni 2025

Beste Hans,

Wat fijn om te horen dat het boeken zo makkelijk ging! 😊
We vinden het belangrijk om ook in het weekend goed bereikbaar te zijn, dus super dat je dat hebt gemerkt en gewaardeerd.
Dankjewel voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne overzichtelijke website en…

Fijne overzichtelijke website en boeking3

15. juni 2025

Beste Bart,

Bedankt voor je mooie woorden! 😊
Fijn om te horen dat je onze website en het boekingsproces overzichtelijk vond. We doen ons best om het zo makkelijk mogelijk te maken!
Hopelijk tot snel bij Mimosa Reizen!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het is makkelijk te boeken.

Het is makkelijk te boeken.
Heel overzichtelijk.
Betaalbaar en vriendelijk personeel.

15. juni 2025

Beste Marina,

Wat fijn om te horen dat je het boeken makkelijk en overzichtelijk vond! 😊
En extra leuk om te lezen dat je ook onze betaalbaarheid en ons vriendelijke team waardeert.
Bedankt voor je mooie feedback en graag tot ziens bij Mimosa Reizen!

Boeking Marsa Alam Egypte

Na aanbieders vergelijken kwam Mimosa het voordeligst uit de bus.
Het uitkiezen van alternatieve vluchttijden vond ik zeer prettig.
Ik had wat onduidelijkheid in mijn boeken over ruimbagage maar na een telefoontje ( buiten openingstijden) is het voor me uitgezocht en op de mail van de boeking stond alles zeer duidelijk vermeld.
De App van Mimosa is ook een aanrader t.o.v. andere aanbieders. Erg duidelijke info.
Dit is mijn eerste ervaring met Mimosa maar als de verdere afhandeling even goed verloopt als de boeking ben ik een zeer tevreden klant.

14. juni 2025

Beste Fokko,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve feedback! 😊
Wat fijn om te horen dat Mimosa als voordeligste uit de bus kwam en dat je het prettig vond om alternatieve vluchttijden te kunnen kiezen.
We doen ons best om ook buiten openingstijden klaar te staan, dus fijn dat ons telefoontje je heeft geholpen en dat alles daarna duidelijk op je mail stond.
Ook blij dat je onze app waardeert — we vinden het belangrijk om alle informatie zo helder mogelijk te presenteren.
We hopen dat de rest van je reis net zo soepel verloopt als het boeken en kijken ernaar uit je als tevreden klant te blijven verwelkomen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles perfect geregeld geen klachten

5. juni 2025

Beste Jan,

Wat fijn om te horen dat alles perfect geregeld was! 😊
Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te mogen helpen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

In eerste instantie lukte het mij niet…

In eerste instantie lukte het mij niet om een reis met mijn wensen te boeken. Via chat contact ben ik uitstekend begeleid zodat ik een reis geboekt heb wat aan mijn wensen voldeed!

13. juni 2025

Beste heer Kwakman,

Wat fijn om te horen dat ons team je zo goed heeft kunnen helpen via de chat! 😊
We vinden het belangrijk dat elke reis precies aansluit bij jouw wensen, dus super dat we samen tot de perfecte boeking zijn gekomen.
Heel veel plezier met je reis en we staan altijd klaar als je ons nodig hebt!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tot nu toe alles vlekkeloos verlopen…

Tot nu toe alles vlekkeloos verlopen met de boeking. Nog even afwachten hoe de vakantie gaat.

10. juni 2025

Beste Peter,

Wat fijn om te horen dat de boeking tot nu toe vlekkeloos is verlopen! 😊
We hopen natuurlijk dat je vakantie net zo soepel en geweldig zal zijn. Geniet ervan en als we iets voor je kunnen betekenen, weet je ons te vinden!

Onbetrouwbaar en onprofessioneel

Direct na de boeking heb ik telefonisch contact opgenomen met de klantenserviceomdat ik enkele vragen had. Het was 20.30 uur en de klantenservice was open tot 23.00 uur. Ik kreeg een meneer aan de lijn die bijna onverstaanbaar was ivm de herrie (geschreeuw, muziek). Hij vond mijn vragen duidelijk lastig en zei er één of twee dagen later op terug te zullen komen. Toen ik toch (vriendelijk) doorvroeg zei hij dat ze eigenlijk al gesloten waren, terwijl dat niet klopte. Meneer was nogal bot en kortaf. Ik heb het er maar bij gelaten, raar verhaal. Een paar uur later ontving ik een mail van Mimosa dat mijn boeking geannuleerd was!? Geen verdere uitleg of een alternatief. Zeer onprofessioneel, ik zou er nooit meer boeken!!

19. mai 2025

Beste Monique,

Door een technische storing bij de touroperator was je reis niet geboekt. Onze excuses voor het ongemak en de vervelende ervaring.

Team Mimosareizen

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv