Ik belde voor informatie ,staat op de website zaterdag tot 23:00 uur bereikbaar.die meneer schreeuwt tegen mij zegt je moet bij Corendon zijn,waarop ik antwoord ik heb bij u geboekt zegd hij versta je... Vis mer
Selskapet har svart
Omdat ze ook gekoppeld zijn aan niet standaard Nederlandse reisorganisaties kunnen ze en dan komt het: zijn ze veelal gewoon goedkoper met pakketreizen. Mocht je specifieke vragen of hulp willen...ik... Vis mer
Selskapet har svart
Reis uitzoeken, daarna prijscheck, vervolgens boeken, bevestiging reis en boeking. Alles is soepel verlopen. Ook de aanbetaling ging vlot en veilig. Wat ik als extra prettig heb ervaren, bagage makk... Vis mer
Selskapet har svart
Wij hadden een bepaald hotelnop het oog in Lesbos en vergeleken de aanbieders met elkaar. Voorwaarde was een auto te huren vanaf de luchthaven via Sunny cars (allrisk verzekering all incl.) Eerder ger... Vis mer
Selskapet har svart
MimosaReizen stelt pakketten samen door diverse accommodaties en lowcost vluchten zoals Easyjet en Ryanair te combineren. Door deze unieke werkwijze kunnen veel reizen voor de laagste prijzen worden aangeboden. Daarbij komt ook dat u gegarandeerd veilig boekt want Mimosareizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Mimosareizen biedt veel opties in vertrekdata en vertreklocaties, wat ook nog eens geld kan schelen. De voordelen van MimosaReizen op een rij: •Veel opties in vertrekdata en vertreklocaties. •Extra exclusieve kortingen. •Eigen hotels en vluchten inkoop, incl. lowcost. •Een compleet aanbod, met meer dan 8.000 accommodaties. •Direct veilig betalen met IDEAL en creditcard. •Vandaag boeken en morgen vertrekken. •Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds!
Skrevet av virksomheten

Bij ons betaal je geen administratie kosten

Corkstraat 46, 3047AC, Rotterdam, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Gebruik gemaakt van een goede prijs/aanbieding bij Mimosa, snel en goed geregeld. Top!!

Svar fra MimosaReizen
Mimosa toont hele goedkope vanaf prijzen waarna de uiteindelijke prijs 40-50% duurder wordt dan in eerste instantie getoond. Hierop besloten te bellen en te vragen waar dit in zit. Er werd meermaals om mijn vraag heen gepraat en kreeg hierna met name antwoorden als: "het kan zijn dat de vanaf prijs gebasseerd is op een groepsreis met bijvoorbeeld 4 personen" - dit terwijl ik middels de filters op de website zelf 2 personen heb aangegeven - en "het kan zijn dat het bij de operator duurder is geworden". Hierop nogmaals de vraag gesteld of zij de vakantie konden leveren voor de vanaf prijs zoals vermeld, waarna de verbinding werd verbroken alvorens ik antwoord kreeg. Jammer & misleidend in mijn ogen.
-----------------------------------------------------------
Edit: ik zie dat er beweert wordt dat het opgelost is. Helaas zie ik, bij meerdere hotels, nog steeds hetzelfde.

Svar fra MimosaReizen
Onze boeking verliep vlot maar toen mijn partner belde met een vraag was de medewerker niet echt vriendelijk te noemen. Verder fijn dat je meteen alle gegevens op de mail hebt al krijg je wel iets van vijf à zes mailtjes achter elkaar. Ik had dat liever iets compacter gehad met een mail met allemaal bijlagen.

Svar fra MimosaReizen
Pakketreis Egypte geboekt, maar helaas bij Mimosa niet mogelijk om transfer Luchthaven - Hotel bij te boeken. Dus toch nét niet compleet ontzorgt...
Inmiddels door Mimosa al snel een reactie gekregen dat een storing op hun site de oorzaak was dat voor deze trip transfer boeken niet mogelijk was. Nu in afwachting op aanbod.

Fijne website
Veel duidelijke mailtjes gehad na boeking

Svar fra MimosaReizen
Ideaal voor een weekje zonnen, zwemmen en luieren! Mooi gelegen op een rots; dus rustig met prachtig uitzicht. Door vele trappen en steile paadjes minder geschikt voor mensen slecht ter been of jonge ouders met buggies ed. Hoofdgebouw met receptie, lounge, bar, kleine eetzaal en aangrenzend zwembad voelt gezellig en kleinschalig en daardoor als een echt familiehotel. Het hotel heeft een bescheiden zwembad en trappen naar de zee (met diverse zonneplateau's en voldoende ligstoelen.) Heerlijk; geen hotel-animatie!! Kamers zijn zelfs voor een Grieks 3* hotel te klein en te eenvoudig. Familiekamers zijn wel prettig. Buffet is lekker maar bescheiden qua keuze: vooral geschikt voor liefhebbers van de Griekse keuken, van vlees en Griekse salade. Er is niets op loopafstand (zelfs geen mini-market); dus wil je ergens heen dan moet je gebruik maken van de incidentele shuttle/bus of een auto huren. Kortom; zeer geschikt voor mensen die een weekje helemaal niets willen doen.

Svar fra MimosaReizen
Gebruiksvriendelijk website met duidelijke informatie.
Minder klantvriendelijke telefonist

Svar fra MimosaReizen
Goede site en prijs , vriendelijk en goed overzicht met alles

Svar fra MimosaReizen
Mimosa de goedkoopste! Mimosa was voor mij niet bekend.. Bij een andere reisorganisatie ging iets mis bij het boeken. Als ik daar de boeking opnieuw wilde doen, was de reis wel ineens een stuk duurder. Ik ben gaan Googlen op de naam van het hotel en vond Mimosa. Tot mijn grote verbazing was hier dezelfde reis met dezelfde data en vluchten te boeken voor een lagere prijs dan mijn 1e poging! Het boeken gaat makkelijk, de site is overzichtelijk. Direct na het boeken bevestigingsmail, de app is ook overzichtelijk en logisch ingedeeld

Svar fra MimosaReizen
Duidelijke overzicht. Laagste prijs. Snelle service. Duidelijke app.

Svar fra MimosaReizen
Gewoonweg een goede reisorganisator met een goede app die eerlijk en overzichtelijk is.

Overzichtelijke website
Makkelijke snelle boeking

Svar fra MimosaReizen
De website is gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk. Heb net voor de tweede keer opnieuw naar Griekenland bij mimosa geboekt. Eerste keer alles goed geregeld. Zelfs met mijn vraag naar ondersteuning op Schiphol werd ik direct goed geholpen. En de helpdesk aan de telefoon is heel vriendelijk!
Positief. Goede prijs en alles goed geregeld
We hebben voor de tweede keer voor mimosa reizen gekozen, onze vorige ervaring was heel positief.
Daarom hebben we niet getwijfeld om terug voor mimosa reizen te kiezen. Alles was vorige keer héél goed georganiseerd!
Zeker zijn sterren waard
Overzichtelijke site en steeds net iets voordeliger dan een andere site, waardoor wij de keuze voor Mimosa maken. Tevens snel reactie bij vragen via de email!
Snelle afhandeling bij het boeken.
Duidelijk overzicht en beschrijving van de accomodatie
Mimosa krijgt van ons zeker 5*
Makkelijk om te boeken
Nog nooit hier geboekt dus kan ook niet oordelen of alles goed gaat het verdere verloop.
Dus afwachten . We hebben geboekt een reis naar Egypte .
Heb reis geboekt naar Kreta.
Zag savonds dat we op luchthaven,3 uur van Stalis was.
Wou de reis annuleren.
Dit kon.maar was aanbetaling,350 euro kwijt
Als je boekt,bij mimosa,is dit definitief
Neem voorbeeld aan corendon, 24 tijd
En gratis annuleren
Dus mensen,let op kleine lettertjes!!!!

Svar fra MimosaReizen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.