Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

1,9

Alle anmeldelser

16 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

1k ben 1 van de vele slachtoffers

alles ging mis, dezelfde verhalen heb ik, van hun allemaal smoesjes een flut apparaat , wel garantie beloven maar je kunt er niet meer vanaf en krijgt geen geld terug.
schooiers zijn het, niets meer bestellen want met allerlei foefjes spelen ze het zo dat je met lege handen en en k.. apparaat staat. Dat was 1 keer dat ik nog wat bestel op een site voordat ik alles over hun goed heb gelezen.
Dat is het enige positieve wat ik eraan over heb gehouden.
1 ster is nog teveel.

15. august 2026

Svar fra Milomees

Dag Geertje, wij verwerken maandelijks duizenden bestellingen en het overgrote deel verloopt zonder problemen. Uw review bevat geen ordernummer of concrete klacht, dus we kunnen niets verifiëren. Mail uw ordernummer naar contact@milomees.nl, dan bekijken we uw dossier. Team Milo & Mees

Vurdert til 5 av 5 stjerner

super dienst na verkoop

spijtig van de nare ervaringen van de mensen hieronder, ik ben echter heel tevreden , ik heb een toestel gekocht en de batterij was reeds bij het eerste gebruik plat.
ik heb een mail met een filmpje verzonden naar milo en mees en nog geen week later heb ik een volledig nieuw toestel ontvangen.
fouten kunnen gebeuren maar ik ben super tevreden over de dienst na verkoop en wat nog het belangrijkse punt is dat ik heel tevreden ben over het toestel.

Svar fra Milomees

Dank je wel Veerle! Precies zo werkt onze service: probleem gemeld met filmpje, binnen een week een nieuw toestel. Veel plezier met de Volumizer! Team Milo & Mees

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Volumizer besteld en met creditcard…

Volumizer besteld en met creditcard betaald, daarna kwamen er binnen het uur advertenties op Facebook langs van temu met hetzelfde apparaat maar veel goedkoper dus onmiddellijk een mail gestuurd dat ik wil annuleren en dat ik een beroep doe op het herroepingsrecht. Krijg hier een mail op terug dat dit niet mogelijk is want de bestelling zou al verwerkt zijn.

Svar fra Milomees

Dag Loes, bestellingen gaan direct in verwerking zodat klanten snel geleverd krijgen. Annuleren na dat punt is technisch niet mogelijk, maar uw herroepingsrecht blijft volledig intact: retourneer na ontvangst en u ontvangt het aankoopbedrag. Over de Temu-advertentie: die apparaten lijken uiterlijk op de Volumizer, maar zijn het niet. Onze versie heeft een andere batterij en andere interne componenten, is CE-gecertificeerd en doorloopt kwaliteitscontrole voor verzending. Daarnaast koopt u bij ons met Nederlandse garantieafhandeling en EU-consumentenbescherming. Team Milo & Mees

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mooie belofte, maar mijn ervaring is heel anders

Mooie belofte, maar mijn ervaring is helaas heel anders

Op 20 juli heb ik de Volumizer van Milo & Mees besteld en op 25 juli ontvangen. Helaas voldeed het product niet aan mijn verwachtingen en bovendien sluit het handvat niet goed.

Ik heb dit meerdere keren gemeld bij de klantenservice en ook een filmpje gestuurd waarop het probleem duidelijk te zien is. Ik heb daarbij vanaf het begin aangegeven dat ik geen vervangend product wil, maar mijn geld terug wil.

Toch kreeg ik als reactie dat er al een nieuw exemplaar was opgestuurd. Ik heb vervolgens opnieuw duidelijk aangegeven dat ik hier niet om heb gevraagd en geen vervanging wil. Op mijn vraag waarom er zo moeilijk wordt gedaan over mijn verzoek om mijn geld terug te krijgen, heb ik tot nu toe geen oplossing gekregen.

Dit vind ik vooral teleurstellend omdat Milo & Mees op de website zelf adverteert met 30 dagen niet-goed-geld-terug. (Milo & Mees⁠)

Mijn ervaring tot nu toe is daarom erg teleurstellend. Niet zozeer alleen vanwege het product, maar vooral vanwege de manier waarop mijn verzoek wordt behandeld. Ik hoop dat Milo & Mees alsnog mijn verzoek respecteert, het product laat retourneren en mijn volledige aankoopbedrag terugbetaalt.

Voor mij geen Milo & Mees meer

Svar fra Milomees

Dag Ria, u meldde een defect handvat met video. Ons proces bij een defect is een kosteloos vervangend exemplaar, en dat is direct geleverd.

Koop hier niet

Koop hier niet, slecht slecht.
Stylingborstel gekocht maar werkt niet naar behoren.
Geld terug garantie ho maar daar willen ze dan ineens niet aan mee werken

Svar fra Milomees

Dag Marianne, "werkt niet naar behoren" is zonder toelichting niet te beoordelen. Bij duizenden bestellingen per maand vragen we daarom altijd een korte omschrijving of video. Dat is zorgvuldigheid, geen onwil. Uw garantie staat gewoon. Mail uw ordernummer naar contact@milomees.nl. Team Milo & Mees

Vurdert til 1 av 5 stjerner

houd zich absoluut niet aan de afspraken volgens eigen voorwaarden.

Op 24 juli een bestelling geplaatst 7 augustus mogen ontvangen bij nakijken artikel voldeed het niet een mijn verwachting gelijke dezelfde dag gemaild voor een retourticket. Volgens de retour voorwaarden heb ik 30 dagen probeertijd heb het niet eens uitgeprobeerd. En zou men ook niet moeilijk doen over retourneren. Nu al 3 dagen bezig met retour sturen. Omdat ik de optie achteraf betalen met KLARNA heb gekozen mijn retour gemeld met melding dat webshop problemen geeft met retourticket af te geven.
Heel duidelijk gevalletje dropship webshop. Na heen en weer gemaild waarin flinke korting werd geboden. En ik in de mail vermeldde dat er ook nog zoiets bestaat als het Europees Herroepingsrecht geldig vanaf 19 juni 2026. Eindelijk na 6 dagen toch een retour adres.Het antwoord lees reactie klantenservice kan dan Nederlands zijn retouradres is China dus wel degelijk dropship. Mensen begin er niet als het gaat je een hoop geld kosten zeker als je zoals ik het apparaat niet gebruikt.

10. august 2026

Svar fra Milomees

Dag Miranda, uw retourverzoek is dezelfde dag in behandeling genomen en wordt afgehandeld, inclusief afstemming met Klarna. In vakantieperiodes duurt administratieve verwerking soms enkele dagen langer. Dat maakt ons geen "dropship webshop": wij leveren met vaste fulfilmentpartners, Nederlandse klantenservice en volledige garantie. Team Milo & Mees

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Minimiser besteld nog steeds niet…

Minimiser besteld nog steeds niet bezorgd nog steeds onderweg.vandaag een mailtje van ze dat het bezorgd is.het antwoord dat je krijgt het is druk vakantie tijd enzo.erg onbetrouwbaar dit ik voel me opgelicht.

10. august 2026

Svar fra Milomees

Dag Maddy, uw bestelling is verzonden en traceerbaar. Vertraagde bezorging in het hoogseizoen ligt bij de vervoerder en is geen oplichting. Staat uw pakket op "bezorgd" zonder dat u iets ontving, dan starten we een vervoerdersonderzoek en zorgen we voor een oplossing. Mail uw ordernummer naar contact@milomees.nl. Team Milo & Mees

Volumizer besteld

Volumizer besteld. Na 3 weken wachten eindelijk bezorgd. Product komt uit China, bij Temu staat dezelfde voor €25 goedkoper. Ik heb echt spijt dat ik dat niet gecheckt heb van tevoren. Waardeloos bedrijf dit!

1. august 2026

Svar fra Milomees

Dag, dat op Temu uiterlijk gelijkende apparaten goedkoper staan klopt, maar het is niet hetzelfde product. Onze Volumizer heeft een andere batterij en andere interne componenten, is CE-gecertificeerd en doorloopt kwaliteitscontrole voor verzending. Daarnaast krijgt u bij ons 30 dagen proberen, Nederlandstalige service en garantie onder EU-consumentenrecht. Bij een anonieme buitenlandse verkoper staat u bij een probleem met lege handen. Bent u niet tevreden, dan geldt gewoon de retourtermijn: contact@milomees.nl. Team Milo & Mees

Misleiding

Slechte kwaliteit. Adverteren met 2 min. opwarmen..dat klopt, maar je moet van te voren 4 uur opladen. Apparaat valt uit tijdens opwarmen. M&M vraagt video waarop dit te zien is. Hoe dan? 30 dagen niet goed teruggarantie. Na 1 dag proberen willen terugsturen.. dit kan niet ivm hygiënische redenen. Hoe kan ik hem anders uitproberen.
Milo en Mees lijkt NL maar komt gewoon uit China. NIET KOPEN dus.
Afzetterij ...schaam jullie

31. juli 2026

Svar fra Milomees

Dag Nancy, Valt het apparaat uit, dan is dat een garantiekwestie en vragen we een korte video om de claim te verwerken. Dat is bij ons volume de standaardprocedure. Wij zijn een Nederlands bedrijf met Nederlandse klantenservice en ons product is CE-gecertificeerd. Dat elektronica in Azië geproduceerd wordt geldt voor vrijwel alle merken. Mail contact@milomees.nl

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Voluminizer besteld bij Milo en Mees…

Voluminizer besteld bij Milo en Mees maar et voldoet totaal niet aan verwachting...
Gemaild omdat er 30 dagen Gebruikersgarantie wordt gegeven maar alleen bij een defect kun je het artikel retourneren en omdat je het product hebt ( uit) geprobeerd verschuilen zij zich nu achter de volgende wetgeving ( deze rekst kreeg ik in een mail van hen als antwoord):
Retourneren us niet mogelijk volgens artikel 6:230p, onderdeel f, van het Burgerlijk Wetboek (de Nederlandse implementatie van artikel 16, onder e, van Richtlijn 2011/83/EU) geldt het herroepingsrecht niet voor verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden geretourneerd en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.

Kortom ik heb het juridisch loket gebeld en zal bij Kassa en Ombudsman dit bedrijf aanmelden als oplichters want dat zijn ze.

De enige troost is: wat je een ander aan doet komt keihard bij je terug!

31. juli 2026

Svar fra Milomees

Dag mevrouw Franx, er is verschil tussen "voldoet niet aan mijn verwachting" en "defect". Dat zijn verschillende trajecten en daarom stellen wij eerst vragen. Wij handelen retouren volgens de wettelijke kaders af en doen dat dagelijks. Uw dossier wordt opnieuw beoordeeld; mail naar contact@milomees.nl o.v.v. "Trustpilot" voor de afhandeling. Beschuldigingen van oplichting werpen wij verre van ons: wij leveren maandelijks aan duizenden tevreden klanten. Team Milo & Mees

Volumizer daar besteld

Volumizer daar besteld. Adverteren met 30 dagen proberen en dan geld terug als niet bevalt.
Nu heb ik gemaild maar mag dus niet terug omdat verpakking open is geweest...hoe moet je hem anders proberen.
Mijn advies is, koop hem niet. Flutding

30. juli 2026

Svar fra Milomees

Dag Jannie, ter verduidelijking: de Volumizer is een hygiënegevoelig verzorgingsproduct en geopende, gebruikte exemplaren nemen we daarom niet retour wanneer het apparaat gewoon werkt. Onze 30 dagen garantie geldt bij defecten en gebreken. Is dat bij u het geval, mail dan uw ordernummer naar contact@milomees.nl

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Milo & Mees weigert geld-terug-garantie bij defect product.

Op 6 juni kocht ik de Volumizer (€ 34,95) voor kort haar. Het apparaat werkt helaas niet. Het scherm zegt 200 graden, maar de borstel blijft lauw.
De klantenservice eist een video als bewijs. Een video van een lauwe borstel bewijst natuurlijk niets. Ook is het bestand te groot om te versturen. Milo & Mees weigert nu mee te werken. Ze willen alleen een nieuwe borstel sturen en dat hebben zij snel gedaan in mijn vakantie.
In hun advertentie beloven ze: "30 dagen risicovrij proberen. Niet tevreden? Geld terug zonder gedoe." Dit is helaas een luchtkasteel. Ze houden zich niet aan hun eigen regels. De service is erg teleurstellend en de reclame is misleidend. Denk goed na voordat u hier iets bestelt!

6. juni 2026

Svar fra Milomees

Dag, een werkbare video is eenvoudiger dan gedacht: film het display op 200 graden en raak de borstel aan met een vochtig wattenstaafje. Dat toont het temperatuurverschil direct. Te grote bestanden kunnen via WeTransfer. Er is intussen al kosteloos en snel een vervangend exemplaar geleverd. Dat is onze garantie in de praktijk, geen luchtkasteel.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Apparaat komt uit China werkt niet en…

Apparaat komt uit China werkt niet en terugsturen doen ze niet aan waardeloos bedrijf!!

25. juli 2026

Svar fra Milomees

Dag Tineke, wij handelen dagelijks retouren en garantieclaims af. "Terugsturen doen ze niet aan" herkennen wij niet en is zonder ordernummer niet te verifiëren. Mail naar contact@milomees.nl, dan bekijken we uw dossier. Ons product is CE-gecertificeerd; dat elektronica in Azië geproduceerd wordt geldt voor vrijwel elk merk. Team Milo & Mees

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het is je reinste oplichting mensen…

Het is je reinste oplichting mensen kijk uit alles is fake .

28. juli 2026

Svar fra Milomees

Dag Patrick, "alles is fake" zonder ordernummer, klacht of productvermelding is een loze beschuldiging. Wij leveren maandelijks duizenden echte bestellingen aan echte klanten. Heeft u daadwerkelijk bij ons besteld, mail dan uw ordernummer naar contact@milomees.nl. Team Milo & Mees

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jammer dat je toch 1 ster moet…

Jammer dat je toch 1 ster moet aangeven!! Toegegeven ik bestelde zelf het apparaat. Waardeloos ding. En als je het retour wilt zenden krijg je mail waarom en tips en tot 4 keer toe gevraagd hoe retour te zenden en dan krijg je hierop geen antwoord!!!! Losers en waardeloos om dat toch op je site te zetten dan je het na aanvraag retour kan zenden. Dus bij twijfel niet kopen, sowieso niet, want retour doen ze hier niet aan!!!!!

28. juli 2026

Svar fra Milomees

Dag Mirjam, bij een retourverzoek stellen we eerst enkele vragen en delen we gebruikstips. Veel klachten blijken gebruiksvragen te zijn en zijn zo direct opgelost. Dat is service, geen tegenwerking.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Volomizer verkrijgbaar in een webwinkel die adverteert met 30…

Een webwinkel die adverteert met 30 dagen uitproberen van een Volumizer. Ik heb product uitgepakt, opgeladen en het voldoet absoluut niet aan mijn verwachtingen. Borstel doet niets. Plastic rotzooi. Wil gebruik maken van mijn recht op retour maar krijg geen retourlabels.
Bedrijf verschuilt zich achter hygiëne product dat niet retour mag, terwijl zij zelf op de site 30 dagen proef garantie zetten. Bedrijf is uitsluitend per mail bereikbaar. Sturen copy paged mailtjes. Kortom niet kopen, plastic rotzooi uit China. Geen enkele garantie.

14. juli 2026

Svar fra Milomees

Dag Mirjam, wij zijn per mail bereikbaar en reageren op elk bericht. Bij duizenden bestellingen per maand werken we met gestructureerde eerste reacties, daarna wordt elk dossier individueel beoordeeld. Over "plastic rotzooi uit China": onze Volumizer heeft een andere batterij en andere interne componenten dan de goedkope look-alikes, is CE-gecertificeerd en doorloopt kwaliteitscontrole voor verzending. Dat is het verschil met anonieme marktplaats-aanbieders. Team Milo & Mees

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv