Coach Annoesjka de Graaf is een inspirerende hulp die de online sessies en het totale programma vakkundig begeleidt. Het helpt mij om mijn leven meer op orde te krijgen en te houden. Van harte aan te... Vis mer
Se hva andre synes
Intenties zullen zuiver zijn, maar voor mensen die al meerdere pogingen hebben gedaan om duurzaam af te vallen ligt het tempo wel erg laag. Hierdoor is het risico groot dat mensen afhaken. Dit was bij... Vis mer
Linde doet het heel goed met een empathische en positieve inslag. Ze denkt mee, motiveert en heeft altijd een luisterend oor. Ik ben erg tevreden!!!!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
MiGuide is jouw gids naar een gezonder gewicht. MiGuide begeleidt al ruim 3.500 mensen met overgewicht en obesitas naar een blijvend gezonder gewicht. Dit doen we met en zonder obesitasmedicatie, in groepen en individueel. Altijd wetenschappelijk onderbouwd. Geen quick fix, wél blijvend verschil. Onze programma's zijn volledig online, met persoonlijke leefstijlcoaching, een online leeromgeving en een app als basis. MiGuide CooL is een digitaal GLI-programma (gecombineerde leefstijlinterventie) en wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering bij een BMI vanaf 25*. We ondersteunen je 2 jaar lang bij het ontwikkelen en volhouden van een gezonde leefstijl. Met extra ondersteuning bij o.a. de overgang en obesitasmedicatie. De groepsbijeenkomsten en 1-op-1 gesprekken met je leefstijlcoach zijn online, via videobellen. MiGuide Direct is een individueel traject voor leefstijlcoaching in combinatie met obesitasmedicatie. Geschikt bij een BMI vanaf 27*. Je krijgt intensieve 1-op-1 begeleiding door een leefstijlcoach, arts en apotheker. De levering van medicatie gebeurt vanuit onze Nederlandse partnerapotheek, na een medische intake. Dit programma wordt niet vergoed door de verzekering. *Kijk voor meer informatie over de voorwaarden en inclusiecriteria voor MiGuide CooL op www.miguide.nl en voor MiGuide Direct op www.miguidedirect.nl
Kontaktopplysninger
Calandstraat 14-16, 3016 CB, Rotterdam, Nederland
- +31 850066872
- info@miguide.nl
- miguide.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fijne begeleiding
Linde doet het heel goed met een empathische en positieve inslag.
Ze denkt mee, motiveert en heeft altijd een luisterend oor.
Ik ben erg tevreden!!!!
Intenties goed, tempo te laag.
Intenties zullen zuiver zijn, maar voor mensen die al meerdere pogingen hebben gedaan om duurzaam af te vallen ligt het tempo wel erg laag. Hierdoor is het risico groot dat mensen afhaken. Dit was bij het geval.
Pak 30 diëten en neem van alles een…
Pak 30 diëten en neem van alles een klein stukje, dat is wat het is. Veel steun op de app met de medekanditaten of tips of wat dan ook is er niet. In het begin liep het erg stroef met zijn alle en de coach maar na een aantal gespreken verliep dat beter. Na een jaar ben ik gestopt ik haalde er niks uit helaas, was niks nieuws, alles weet je eigenlijk al.
Helaas, maar weer een ervaring rijker.
Waardevolle lifestyle interventie programma
Coach Annoesjka de Graaf is een inspirerende hulp die de online sessies en het totale programma vakkundig begeleidt. Het helpt mij om mijn leven meer op orde te krijgen en te houden. Van harte aan te bevelen.
Goede tips
Goede tips, soms ingewikkeld als groep met uiteenlopende wensen en doelen.
Er wordt een zaadje in je hoofd geplant…
Er wordt een zaadje in je hoofd geplant die later tot bloei komt en dan alles op zijn plaats valt
Weer in balans!
MiGuide heeft mij op weg geholpen in het terug vinden van mijn balans na een heupoperatie. Ellen is een super fijne coach, die altijd heel open is en goed mee denkt in specifieke situaties om je verder op weg te helpen. Voor mij heeft MiGuide echt een verschil gemaakt!
Serieuze begeleiding dat wat je precies nodig hebt
Hij staat altijd klaar als iets moeilijk is
Alles positief
Brengt alles duidelijk over als iets niet goed gaat kun je daar ook goed gesprek over voeren en oplossingen
Veel tips met elkaar
Oog voor de mens
Oog voor de mens, erg vriendelijk een meedenkende. Zeker een aanrader
Het is fijn om met een groep zo'n…
Het is fijn om met een groep zo'n traject aan te gaan. Onderweg leer je elkaar toch kennen en kan je elkaar ook steunen. Het is ook fijn om soms één op één met je coach te praten, dan wordt het wat persoonlijker. We krijgen veel informatie en kunnen het overal over hebben. Door alle punten aan te stippen krijg je toch weer nieuwe inzichten.

Stimulerende aandacht
Veel positiviteit en stimulerende aandacht en energie.
Iedereen kan er op zijn eigen manier en behoefte de hulpstukken uithalen.

Svar fra MiGuide
Super goede en kundige begeleiding
Super goede en kundige begeleiding! Ben inmiddels al ruim 50 kilo afgevallen. Heel tevreden!

Svar fra MiGuide
De hulp gaat wat dieper dan alleen calorieën tellen!
Het helpt echt om in een zo’n breed mogelijk spectrum te leren en lezen over het hele life style proces.

In het echt beter..
Online is niet handig merk ik zelf want je moet tenslotte bewegen en je voeding aan passen dan is face to face makkelijker en wordt je meer gestimuleerd door elkaar ...nu niet echt ..

De ervaring is redelijk
Ik mis toch bij dit traject een diëtiste. Dat als je vragen hebt dat je hier goed in geholpen kan worden.

lifestyle coach
het is geen ondersteuning alleen advies

Svar fra MiGuide
Je sord bewust voor gezonder te eten en beweging
Ze legt alles goed uit . En als je iets niet weet . Reageert ze vrij snel

Svar fra MiGuide
Goede invulling van het programma
Goede invulling van het programma, laagdrempelig en interactief

Svar fra MiGuide
De coach is enthousiast en stimuleert…
De coach is enthousiast en stimuleert iedereen op gepaste wijze.
Aangezien er geen een cursist het zelfde is en er dus verschillende factoren meespelen.

Svar fra MiGuide
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.