Ik heb recentelijk een Hyundai i10 geleased via MHC Mobility. Er was sprake van goede dienstverlening tijdens het aanvraagproces. De medewerker van MHC mobility was vriendelijk en oplossingsgericht. D... Vis mer
Se hva andre synes
Alles top! Wij waren voor onze onderneming in België op zeer korte termijn op zoek naar 2 wagens en zowel Chelsea als Mike van MHC Mobility Gent hebben van begin tot afhandeling eerlijk en zéér corr... Vis mer
Bij MHCCars onze Hyundai gekocht het was een juiste keuze, na lange tijd zoeken. Ik werd er vriendelijk aangesproken door Finn en Ruben. Zij waren niet de geijkte verkopers, maar met gedegen kenni... Vis mer
Gastvrij - open en eerlijk dat zijn de trefwoorden die wij van toepassing vinden. Ongedwongen kijken en vergelijken, eerlijke prijzen en de koffie staat klaar. Enige puntje van kritiek is dat er b... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Een auto leasen, zakelijk of privé? Of toch liever een occasion kopen? Zoekt u een leasemaatschappij met tientallen jaren ervaring in wagenparkbeheer? MHC Mobility staat voor u klaar, altijd. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos op weg kan, zodat u met elke rit uw wereld kunt vergroten.
Kontaktopplysninger
Kieler Bocht 11, Postbus 9500, 9703 LM, 9723 JA, Groningen, Nederland
- 0882828400
- marketing@mhcmobility.nl
- mhcmobility.nl
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Net ontvangst
Net ontvangst. Duidelijke afspraken en verwachtingen.
Prima service en behandeling,erg…
Prima service en behandeling,erg netjes.En een fijne en mooie auto,bevalt heel goed en rijd super.bedankt
Net bedrijf, aardige mensen
Een 2e auto gekocht bij MHC. Al eerder een Citroën C4 Cactus bij hun gekocht. Nu een C1 voor mijn partner. Niets op aan te merken. No nonsens, nette auto's.
Deze C1 nog met onderhoudsbeurt en 2 nieuwe voorbanden afgeleverd. Top.
Zeer tevreden.
Zeer tevreden.
Alles is naar wens verlopen.
En als klap op de vuurpijl werd er een heerlijke slagroomtaart thuisbezorgd.
Een mooi bedrijf.Erg vriendelijke en…
Een mooi bedrijf.Erg vriendelijke en behulpzaam met het uit zoeken ven een mooie Occasion.
Waar wij goed geslaagt zijn.
Prima geholpen door de verkopende…
Prima geholpen door de verkopende partij. Het was voor mij de eerste keer om online een tweedehands auto te kopen. Prima voorwaarden en met 6 maanden bovag garantie eventueel te laten maken in de buurt van waar je woont klinkt helemaal top!
We hebben de auto vooraf niet gezien maar met de garantie en de geruststellendheid waarmee de verkoper ons hielp was ik uiteindelijk toch om en hebben we de auto laten bezorgen. Tot aan nu geen klachten en gebruiken de auto tot volle tevredenheid.
Marcel Pronk Zwaag.
Zeer goed geholpen
Zeer goed geholpen, fijne mensen die luisteren naar je wensen. Ben er blij met mijn auto.
Goede snelle service
Goede snelle service, met garantie mogelijk heden. Vriendelijk, behulpzaam personeel
goed en correct behandeld
Geweldige ervaring!
Vriendelijk, goed en professioneel geholpen! Mijn voorkeur ging nu uit naar een ex lease auto vanwege het goede onderhoud wat hierop wordt gepleegd en na niet zo'n goede ervaring te hebben gehad met een andere erkende dealer helaas. Het vertrouwen was hierdoor weg, maar heb ik door MHC Mobility weer voor een groot deel teruggekregen! Na aankoop van een auto die ik op verzoek eerder mocht afhalen dan eigenlijk mogelijk zou zijn werd ik later ook nog eens thuis verrast met een heerlijke verse originele taart en nog eens twee weken later een barbecuepakket! Ik rijd nog steeds met veel plezier in mijn Opel Karl en wil MHC Mobility bedanken voor deze geweldige ervaring! :-)
Super service
Ik heb veel auto’s gekocht maar nog nooit zulke service ervaren.
De bmw 520i online gekocht toen we kwamen zat er een scheur in de voorruit die ze over het hoofd hadden gezien dit was geen probleem we konden de ruit laten vervangen op kosten van MHC Mobility.
Na 2 maanden liet op een paar plekken de blanke lak los hier over gebeld,
En na overleg wordt dit op kosten van MHC gespoten gewoon bij ons in Limburg.
Zoals al eerder gezegd topservice.
We zijn super geholpen door Jesse en Annika.
Ga zo door,
Huib
Uitstekende service!
Bij aankoop nieuwe auto perfect geholpen door Annika. Afspraken worden netjes nagekomen en Service is erg goed.
Vanaf dag 1 ben ik zeer tevreden over…
Vanaf dag 1 ben ik zeer tevreden over jullie klantvriendelijk contact.
Zeer goede service
Meedenkend super.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.