Meubel31 Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben 6 Brionne stoelen besteld in het weekend. Die zouden Maandag of Dinsdag komen. Door de warmte was het transport vertraagd. Maar ze zitten heerlijk! Alleen als ik er beschermpootjes bijbe... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie stoelen voor een gunstige prijs. Snelle bezorging. Later nog beschermvoetjes besteld. Ook deze waren snel geleverd. Op een later moment nog een probleempje gehad welke keurig en vlot zonder kost... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Na eerst wat ruis op de communicatie, was het bezoek aan de opslagruimte van Meubel 31 een vlotte afhandeling van een snelle aankoop. Ook de betaling van België naar Nederland zal wellicht aan mijn be... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Møbelbutikk

Skrevet av virksomheten

Meubel31 | Van onze klanten horen wij vaak hoe lastig het is om de juiste kwaliteit meubels voor een passende prijs te vinden. Deze uitdaging zien wij als onze persoonlijke missie; we volgen dagelijks de nieuwste woontrends om jou het beste assortiment en advies te kunnen geven.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 28 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

108 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Je suis très contente avec mes meubles

Je suis très contente avec mes meubles
La livraison était super les gens de la livraison était très gentil et vous êtes une société très correct, j’ai acheté tout mes meubles chez vous et je suis très satisfaite et merci beaucoup 👌👍😁

4. mars 2025

Hele fijne stoelen

Heb ze nu een aantal maanden in huis, zitten heerlijk , makkelijk schoon te maken.. heb ze wel pootschoentjes gegeven van Flooq zodat ze makjelijk schuiven over onze pvc vloer . Ben heel tevreden.
Ook de service is heel goed.. dank je wel

10. mars 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Er werd belooft dat er “binnenkort”…

Er waren wat vertragingen op de levering van onze eetkamer stoelen en wat mis communicatie maar is naar tevredenheid opgelost.
Dank Milou

4. mars 2025

Goedendag Cathy,

Bij het bestellen in Januari stond bij erbij wat de levertijd was, helaas duurde het enkele dagen langer omdat het invoeren van de container wat vertraging had opgelopen.

Onze excuses hiervoor!

Gelukkig hebben we nu volop voorraad en kunnen we direct leveren.

Prijs kwaliteit

Via via erachter gekomen dat deze meubelzaak in onze helmond zit. Vriendelijk geholpen! Alles ging vlot! En de prijs is meer dan prima.

3. juni 2025

Op 16 mei een bestelling geplaatst

Na weinig communicatie na bestelling nam de verkoper contact op. Met de belofte dat begin juni de artikelen geleverd zullen worden. Ik wacht vol spanning de levering af.

22. mai 2025

Goedendag Katinka,

Excuses voor het ongemak!

De Brione taupe is leverbaar vanaf begin Juni, dit staat ook op de site als u de kleur selecteert.

We hebben u ook op uw mail van gisteren gereageerd.

Neem aub nog even contact op met ons, zodat we het even kunnen uitpraten.

Alternatief opgestuurd zonder toestemming

Het artikel dat wij kochten stond de dag erna op Bol.be 40 euro goedkoper door Meubel31 nota bene waar wij het kochten. Na telefonische gesprek werd ons een alternatief opgestuurd waar wij niet naar gevraagd hadden.

13. februar 2025

Goedendag Geert,

Excuses voor het ongemak!

Dit betreft de Trevi sidetable, verkopen nu nog enkel stoelen via ons eigen website. Ik ga uitzoeken wat er fout is gegaan en zorg dan voor een passende oplossing.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Eetkamerstoelen worden maar niet geleverd.

Zes stoelen besteld met de vraag of ze een week later bezorg konden worden. Dat was geen probleem. We zijn nu drie weken verder en nog geen stoelen ontvangen. Geen reactie op wat dan ook (mail en whatsapp).
Aanvulling 21/5.
Contact gehad met webshop. Blijkbaar waren de stoelen niet voorradig en hebben ze niet adequaat gereageerd op mijn mails om mij hiervan in kennis te stellen. Na wat berichten heen en weer te hebben gestuurd is het nu opgelost.

10. mai 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden over de stoelen

2 wk geleden 6 nieuwe stoelen willen bestellen. Het bestellen ging niet helemaal goed maar contact gehad te hebben is het bestellen gelukkig gelukt. Tijdens het uitpakken kwamen we er achter dat er wat dopjes van de poten stuk waren en dat er uit 1 zitting een erg scherp puntje stak. Dit gemeld en kreeg een reactie dat ze een nieuwe zitten zouden opsturen met dopjes. Deze gisteren binnen gekregen dus zeer tevreden over meubel31
Groetjes Sandra Nijland - van der Laan

29. april 2025

Aanrader!!! prima bedrijf

Onlangs 6 eetkamerstoelen gekocht,
En wij zijn uiterst tevreden met deze stoelen en deze zitten ook prima. Ze brengen ook een warme sfeer in huis.
Betreft eigenaar,
Hij is na sluitingstijd nog terug gekomen naar het pand om ons te woord te staan en uiteindelijk de stoelen aan ons verkocht.
Goede service!!

24. april 2025

Geduld ... maar wel ok

Stoelen en salontafeltjes besteld. Stoelen zitten zalig en zien er prachtig uit.
Één vd tafeltjes was echter licht beschadigd. Heeft een tijdje geduurd alvorens het in orde was maar uiteindelijk een nieuw setje gekregen en een leuke korting. Je moet wat geduld hebben maar ze lossen het wel netjes op.

Grt
Marleen

23. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Leuke stoelen, mooie prijs en prima sevice

We hebben in januari eerst twee stoelen gekocht. 1 van die stoelen was niet helemaal onze kleur en hebben we retour gestuurd. Na enig aandringen is dit administratief afgehandeld. We zijn daarom uiterst tevreden over deze winkel. Na deze levering en afhandeling hebben we nog 13 stoelen aangeschaft. En de stoelen zitten heerlijk en passen prima in ons interieur

6. januar 2025

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv