Mermaidsisters Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Onze 2e staart daar besteld omdat de eerste zo goed beviel! We hadden het setjes met de bijpassende bikini besteld. Wel viel het mij op, dat deze bikini stof dunner is dan de vorige die we besteld had... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had een mermaid setje besteld voor mijn kleindochter. Zei vond het geweldig, helaas had ik de monovin een maatje te klein besteld. Nadat ik had gebeld zeiden ze geen probleem, als je de vin terug... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nu al meerdere keren zeemeerminstaarten besteld bij mermaid sisters, en het is altijd goed. Goede dikke kwaliteit van de stof, vlotte reactie en levering. Het enige verbeterpunt voor ons zou zijn als... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige zeemeermin staart, fijne flipper. Dochter was in de zevende hemel toen ze hem gisteren uitprobeerde in het zwembad. De badjuf die er was, geeft zelf soms meermin zwemlessen, had de cursus ge... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Forhandler av badetøy
  2. Sportsbutikk

Skrevet av virksomheten

Mermaid Sisters is dé webshop voor zeemeerminstaarten en AirTracks in Europa. Met onze unieke, eigen ontwerpen brengen we de droom om een echte zeemeermin te zijn tot leven. Elke collectie wordt met zorg en liefde ontwikkeld. Ieder jaar lanceren we een nieuwe collectie, zodat jonge zeemeerminnen steeds weer iets nieuws kunnen ontdekken. Onze staarten combineren prachtige designs met kwaliteit en comfort, zodat zwemmen niet alleen magisch maar ook veilig is. Wij geloven dat de juiste staart meer is dan alleen een product. Daarom helpen we je graag persoonlijk bij het kiezen van de perfecte zeemeerminstaart. Met eerlijk advies, veel enthousiasme en aandacht voor iedere klant zorgen we ervoor dat elke zeemeermin de staart vindt die het beste bij haar past. Onze producten worden niet alleen thuis gebruikt, maar ook door zwembaden en zwemscholen. Door deze samenwerkingen blijven we onze producten verbeteren en zorgen we voor een veilige en optimale zwemervaring. Bij Mermaid Sisters staat klantbeleving centraal. Daarom bieden wij gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland. Daarnaast ontvangt iedere bestelling een klein cadeautje, omdat we het belangrijk vinden om elke bestelling extra bijzonder te maken. Bij Mermaid Sisters draait alles om kwaliteit, persoonlijke service en het creëren van onvergetelijke zeemeerminmomenten. 🧜‍♀️✨

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

15 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Toen ik niet zeker was van de maat

Toen ik niet zeker was van de maat, heb ik de gegevens doorgestuurd. Ze hebben snel geantwoord en het zit perfect! Bedankt.

Svar fra Mermaidsisters

Bedankt voor je geweldige feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat we je konden helpen met het vinden van de perfecte maat en dat je tevreden bent met je aankoop. Het is ons doel om een uitstekende klantenservice te bieden en we zijn blij dat we snel konden reageren op je vragen. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om te helpen!

Svar fra Mermaidsisters

Bedankt voor je fantastische feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn verheugd dat je tevreden bent met de snelle verzending en de zorgvuldige verpakking van je bestelling. We streven er altijd naar om onze klanten een vlekkeloze winkelervaring te bieden, vanaf het moment van bestellen tot aan de bezorging. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen!

Snelle levering. Goede kwaliteit

Svar fra Mermaidsisters

Bedankt voor je positieve feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de goede kwaliteit van onze producten. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt of vragen hebt, laat het ons dan gerust weten. We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg mooie producten en goede service!

Erg mooie producten en goede service!

13. mars 2024

Svar fra Mermaidsisters

Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat je onze producten mooi vindt en tevreden bent over onze service. We streven er altijd naar om onze klanten hoogwaardige producten en een geweldige winkelervaring te bieden, en het is fantastisch om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

Als je in de toekomst nog meer producten nodig hebt of vragen hebt, staan we altijd voor je klaar om te helpen.

Nogmaals bedankt voor je positieve feedback!

Zeer goede service

Zeer goede service! Mooi ingepakt en erg mooie kwaliteit!!

Svar fra Mermaidsisters

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je de kwaliteit van onze producten waardeert. Het is ons doel om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden, van het moment van bestellen tot de ontvangst van het product, en het doet ons goed om te weten dat we daarin zijn geslaagd.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen service!

Ze hebben een vergissing gemaakt en de verkeerde maat gestuurd. Dit kan gebeuren. Maar vervolgens moet ik zelf de retourkosten gaan betalen! En reageren ze niet op de mail meer.
Hier niets bestellen!

12. mars 2024

Svar fra Mermaidsisters

Bedankt voor het delen van je feedback. We vinden het spijtig om te horen dat je een probleem hebt ervaren, en we willen graag helpen om dit op te lossen. Om dit zo snel mogelijk voor je te kunnen regelen, adviseren we je vriendelijk om contact op te nemen met ons via info@mermaidsisters.nl. Ons team staat klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat dit probleem naar tevredenheid wordt opgelost.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel mooi, past goed, goede kwaliteit

In een woord.. wauw!
Mooie kwaliteit echt mooi! Ook het stof is helemaal geweldig! We zijn er heel blij mee!! Onze eerste ervaring aankoop bij zeemerminnenfeest.nl was waardeloos kwa maat, advies en kwaliteit.. toen de centjes terug gestort werd hebben we meteen hier een besteld met goed maat advies! Echt een aanrader 100 procent

20. september 2023

Svar fra Mermaidsisters

Wat geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent over je ervaring met onze producten en service! We streven er altijd naar om onze klanten hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service te bieden, en het doet ons enorm veel plezier om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

Het spijt ons te horen dat je een teleurstellende ervaring hebt gehad bij zeemeerminnenfeest.nl, maar we zijn verheugd dat je ons een kans hebt gegeven en dat we hebben kunnen bijdragen aan een positieve ervaring voor jou. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning!

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of op zoek zijn naar meer geweldige producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar.

Nogmaals hartelijk dank voor je positieve feedback en aanbeveling. We waarderen het enorm!

Top airtrack

Snelle levering en een hele goede kwaliteit airtrack. Zo opgeblazen met de bijgeleverde elektrische pomp.

10. november 2022

Svar fra Mermaidsisters

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelheid van de levering als de kwaliteit van onze airtrack! We streven er altijd naar om onze klanten een naadloze en plezierige winkelervaring te bieden, en het doet ons goed om te weten dat we daarin geslaagd zijn.

Het is geweldig om te horen dat de bijgeleverde elektrische pomp het opblazen van de airtrack zo eenvoudig heeft gemaakt. We doen ons best om ervoor te zorgen dat onze producten gebruiksvriendelijk zijn en aan de verwachtingen voldoen.

Als je in de toekomst nog meer producten nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen.

Nogmaals bedankt voor je positieve feedback!

Great service

Nice and responsive customer service, lightning fast delivery, product completely as described. Perfect experience.

24. august 2022

Svar fra Mermaidsisters

Thank you so much for your kind words! We are delighted to hear that you are satisfied with our customer service, lightning-fast delivery, and that the product completely matches your expectations. It is our aim to provide every customer with a perfect experience, and we are thrilled to know that we have achieved that.

If you have any questions or need more products in the future, please don't hesitate to reach out to us. We are always here to assist you.

Once again, thank you for your positive feedback!

Best regards,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snelle levering en prima materiaal!

19. august 2022

Svar fra Mermaidsisters

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de kwaliteit van ons materiaal. Het is ons doel om onze klanten een uitstekende winkelervaring te bieden, en het doet ons goed om te weten dat we daarin geslaagd zijn.

Nogmaals bedankt voor je positieve beoordeling!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Open en klant vriendelijk heid geweldig

Ik geef ze een zeer goede recentie! Na wat probleempjes met mijn airtrack is alles al t goed is op gelost! Super klantenservice reageren meteen! Staan open voor tips en hulp!

Aanrader!

17. juni 2021

Svar fra Mermaidsisters

Wat geweldig om te horen dat je ons zo'n goede beoordeling geeft! We zijn blij dat we eventuele problemen met je airtrack hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent over onze klantenservice. We streven er altijd naar om snel en effectief te reageren op de behoeften van onze klanten, en het doet ons goed om te weten dat we daarin geslaagd zijn.

Bedankt dat je ons aanbeveelt! Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt of suggesties hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen.

Nogmaals hartelijk dank voor je positieve beoordeling!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik geef Mermaid sisters 5 sterren omdat…

Ik geef Mermaid sisters 5 sterren omdat ze erg klantvriendelijk zijn, snel reageren oo WhatsApp en ze denken goed met je mee over oplossingen. Ook erg prettig dat ze laten weten wanneer ze iets op de bus doen maar ook wanneer er een vertraging is. De bestelling kan je volgen via DHL track en Trace.

De Zeemermin staart Sparkel Splash is erg mooi en zit fijn.

Heb wel een tipvoor jullie: de bikinitopjes meerdere modellen en sterker elastiek.

29. april 2021

Svar fra Mermaidsisters

Bedankt voor de mooie review en feedback!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super airtrack en airspot gekocht hier.

Super airtrack en airspot gekocht hier.
Super goede kwaliteit voor een mooi prijsje.
Goede klantenservice die al je vragen beantwoordt.
Echt een aanrader!!!

12. januar 2021

Dag Lisette,

Bedankt voor je leuke reactie en het fantastische filmpje van je dochter Adinda.
We hopen dat ze veel turnplezier heeft van de mat!

Spetterende groet,
Team Mermaid Sisters

Alles naar wens!

Alles naar wens!
Keurig op de hoogte gehouden wanneer de bestelde airtrack geleverd zou worden. Ruim op tijd.
Gisteren uitgepakt (pakjesavond). Prima kwaliteit voor zeer acceptabele prijs.

Wat is het toch geweldig om je zoon zo te zien genieten van dit cadeau.

Complimenten voor dit bedrijf!!
Een dikke 10!!

6. desember 2020

Svar fra Mermaidsisters

Bedankt voor de mooie review, de big smile is gelukt zo te horen :-)

Groetjes,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

airtrack

Ik heb alle reviews gelezen en ik lees alleen maar dingen over zeemeerminnestaarten en ik dacht dat ze hier ook airtracks verkochten of zit ik op het foute bedrijf? Ik wist niet hoeveel sterren ik moest geven want dit was een vraag. AUB antwoord hierop!
MVG iemand
onbeleefd!

15. august 2020

Beste Juliette Christiaens,

Op mermaidsisters.nl vind je zowel zeemeermin staarten als Airtracks. Mocht je vragen over Airtracks hebben dan mag je ons bellen, mailen of appen. Trustpilot is geen forum voor het stellen van vragen maar bedoeld om je ervaring met Mermaid Sisters te delen.

Jaap de Boer

Ontzettend goede service

Ontzettend goede service! Goed verpakt en het was een super verassing voor mijn kleine zeemeermin ! Het ziet er heel stevig uit. Tot nu alleen nog maar in zwembad in de tuin aangehad hopelijk kunnen we met rivm versoepeling snel naar het zwembad ! Heel tevreden over dit bedrijf en ik heb de site al aan vriendinnen doorgegeven.

15. juni 2020

Hoi Carolien

Wat super fijn om te horen!! Dank je wel voor deze mooie review en veel plezier straks voor de kleine zeemeermin in het zwembad!

Superkwaliteit

Superkwaliteit! We zijn aan de 2e staarten bezig omdat ze er uitgegroeid waren en ze er nog steeds gek van zijn

12. april 2020

Hoi Vanessa,

Wat fijn om te horen!! Heel veel plezier met de 2e serie :-)

Hele vlotte levering

Hele vlotte levering. Goede uitleg en dienst na verkoop.

4. april 2020

Svar fra Mermaidsisters

Fijn om horen Gitte, bedankt voor de mooie review!

Mermaid Sisters

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv