Onze 2e staart daar besteld omdat de eerste zo goed beviel! We hadden het setjes met de bijpassende bikini besteld. Wel viel het mij op, dat deze bikini stof dunner is dan de vorige die we besteld had... Vis mer
Selskapet har svart
Ik had een mermaid setje besteld voor mijn kleindochter. Zei vond het geweldig, helaas had ik de monovin een maatje te klein besteld. Nadat ik had gebeld zeiden ze geen probleem, als je de vin terug... Vis mer
Selskapet har svart
Nu al meerdere keren zeemeerminstaarten besteld bij mermaid sisters, en het is altijd goed. Goede dikke kwaliteit van de stof, vlotte reactie en levering. Het enige verbeterpunt voor ons zou zijn als... Vis mer
Selskapet har svart
Prachtige zeemeermin staart, fijne flipper. Dochter was in de zevende hemel toen ze hem gisteren uitprobeerde in het zwembad. De badjuf die er was, geeft zelf soms meermin zwemlessen, had de cursus ge... Vis mer
Mermaid Sisters is dé webshop voor zeemeerminstaarten en AirTracks in Europa. Met onze unieke, eigen ontwerpen brengen we de droom om een echte zeemeermin te zijn tot leven. Elke collectie wordt met zorg en liefde ontwikkeld. Ieder jaar lanceren we een nieuwe collectie, zodat jonge zeemeerminnen steeds weer iets nieuws kunnen ontdekken. Onze staarten combineren prachtige designs met kwaliteit en comfort, zodat zwemmen niet alleen magisch maar ook veilig is. Wij geloven dat de juiste staart meer is dan alleen een product. Daarom helpen we je graag persoonlijk bij het kiezen van de perfecte zeemeerminstaart. Met eerlijk advies, veel enthousiasme en aandacht voor iedere klant zorgen we ervoor dat elke zeemeermin de staart vindt die het beste bij haar past. Onze producten worden niet alleen thuis gebruikt, maar ook door zwembaden en zwemscholen. Door deze samenwerkingen blijven we onze producten verbeteren en zorgen we voor een veilige en optimale zwemervaring. Bij Mermaid Sisters staat klantbeleving centraal. Daarom bieden wij gratis verzending binnen Nederland, België en Duitsland. Daarnaast ontvangt iedere bestelling een klein cadeautje, omdat we het belangrijk vinden om elke bestelling extra bijzonder te maken. Bij Mermaid Sisters draait alles om kwaliteit, persoonlijke service en het creëren van onvergetelijke zeemeerminmomenten. 🧜♀️✨
Pekstraat 4, 8211 AB, Lelystad, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Heel goed geholpen met de maten. Voor onze oudste dochter, zij had reeds een monovin van enkele jaren geleden, maar als jullie me hadden verteld dat de monovin verbeterd is - de instapvoetjes: iets hogere hoesjes waar de enkels in zitten- dan had ik waarschijnlijk overwogen om een volledige nieuwe set te kopen..

Svar fra Mermaidsisters
Een vriendin raadde me aan om de zeemeerminstraat bij Mermaidsisters te bestellen. Zij hebben er zelf een tijdje geleden ook eentje besteld en zijn erg tevreden. De beschrijvingen en foto's op de website zijn duidelijk. Mermaidsisters is behulpzaam bij maatadvies per mail. We ontvingen de zeemerminstaart zeer snel na onze bestelling. Mijn dochter heeft inmiddels meerdere keren met de staart gezwommen en is er SUPER blij mee. De stof is prachtig, en de kwaliteit stevig. De tips o.a. om sokjes in de vin aan te trekken heeft geholpen. Mijn dochter voelt zich een echte zeemeermin in het zwembad.

Update 04-09-2024:
Naar aanleiding van de reactie van mermaidsisters weer contact opgenomen want ze geven aan dat ze het graag alsnog goed willen afhandelen.
Blijkbaar hebben ze een vrij bijzondere interpretatie van klantenservice. Ondanks dat ze onze klantgegevens hebben geven ze de voorkeur aan via de mail te communiceren als 'Team mermaidsisters' in plaats van telefonisch contact te zoeken. Enfin.
Een geschikte tas blijkt niet leverbaar. Als compensatie krijg ik een tegoed bon voor de webshop aangeboden voor de waarde van de tas. Er is echter voor de waarde van de bon geen product te krijgen. Als ik aangeef de voorkeur voor een cashback te hebben behoort dit echter niet tot de mogelijkheden.
Vervolgens blijft het weer stil.
Het lijkt mermaidsisters dus vooral aan gelegen te reageren op een negatieve review en niet zozeer een oplossing naar de wens van de klant te bieden.
Jammer.........
‐--------------------
Wat een waardeloos bedrijf in aftersales is dit zeg. Wij hebben een airtrack besteld en daar zou een bijbehorende tas mee geleverd worden. De meegeleverde tas bleek een verkeerde waar het bestelde type airtrack niet in past. Kan gebeuren natuurlijk. Maar dan......
Ze zijn niet of nauwelijks bereikbaar. Ze komen uit zichzelf niet terug op gestuurde berichten. Sturen na de nodige reactiesnelheid tot 2 keer toe weer de verkeerde tas op. Halen spreekwoordelijk de schouders op. "Gaan in overleg met de leverancier want we hebben nog nooit klachten gehad". Hoezo, de airtrack past niet in de tas. Nog steeds niet opgelost. Vermoeiend allemaal.
De airtrack is verder prima. Maar o wee als het ze het niet meteen de eerste keer goed leveren.

Svar fra Mermaidsisters
Mooi artikel en goede kwaliteit.
Snelle levering.
Bedankt.
Prachtige staart, snel geleverd maar geen klantenservice. Ik heb namelijk 4,99 betaald voor een cadeauverpakking die er niet bij is geleverd. Twee keer gemaild, geen enkele reactie. Ik vind dat echt klantonvriendelijk.

Svar fra Mermaidsisters
ik heb een verkeerde maat airtrack ontvangen en heb naar jullie nummer gebeld voor de middag maar je 06 nummer bestaat niet meer en je vaste lijn gaat maar 10 keer over en dan gaat de lijn uit nu heb ik een mail gestuurd gisteren en heb nog geen reactie ik hoop op een snelle reactie daarom nog voordeel van de twijfel als ik niks hoor voor het weekend dan schrijf ik nog een review

Svar fra Mermaidsisters
I recieved my order very fast, the quality of the mermaid tail and the bag are amazing. And everything was packed so lovely (as we said "packed with love") 😁
The only pitty part it's to reach the company by phone call. I tried to call before 12.00 but never get through and no answeringmachine. But a day later I get an answer via WhatsApp and advices for pick the right size. Thank you for everything and for sure I will order again :D

Svar fra Mermaidsisters
De leveringstermijn werd gerespecteerd. Duidelijke informatie over het verloop van de levering. Alles verliep vlot. Danku

Svar fra Mermaidsisters
Alles loopt vlot, van bestelling tot levering.
Ook snelle en correcte afhandeling bij beschadigd product.

Svar fra Mermaidsisters
Duidelijke beschrijving, vlotte bestelling en correcte communicatie. Product voldoet volledig aan de verwachtingen. Ik gebruik de mat van 1,5m breed om dagelijks stretch/yoga oefeningen op te doen. Voelt echt aan als een eilandje in de kamer.

Svar fra Mermaidsisters
Super snelle service en heel klantvriendelijk, papa was de staart van zijn dochter kwijt net voor vakantie, maar dankzij de mermaid sisters is het allemaal goed gekomen 🎉🙏🏼

Svar fra Mermaidsisters
Heel erg behulpzaam met het zoeken naar de juiste maat.
Korte lijntjes en mooie stevige kwaliteit, nog niet mee gezwommen om het te kunnen uittesten.

Svar fra Mermaidsisters
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.