1. Alternativ medisinsk behandler
  2. Spesialistklinikk

Zoneterapeut, stress og 3P vejleder. Speciale i Stress, Fertilitet, Overgangsalder og fordøjelses problemer. Har en passion for at hjælpe kvinder bedre gennem livets rejse. Klinik i hjertet af Roskilde samt i Hvalsø. Kosttilskuds vejleder med erfaring fra flere helsekoster. Hjælp til balance i hormoner og energier. Udrensning og understøttende råd til kost, livsstil, homøopati og kosttilskud. Hjælp til mere indre ro og lethed i livet ved samtaler baseret på den psykologiske forståelse "De 3 principper" eller indefra-ud forståelse som peger på hvordan vi som mennesker er designet til at være i trivsel og at sindet er selvregulerende og altid vil bevæge sig mod trivsel og lys, hvis vi ikke fastholder de mørke tanker. Og at vores tanker skaber vores oplevelse af livet og vores følelser.

4,0

Bra

Kan klart anbefale Mette…

Kan klart anbefale Mette på det varmeste. Hun er så sød, behandling og ikke mindst meget dygtig.
Hun har hjulpet mig i min graviditet med væske i fødderne som jeg næsten ikke har haft siden jeg startede hos Mette, så hun gjort at jeg kunne holde sommeren ud som højgravid🙏 plus det har hjulpet på kvalme og ro i kroppen. Det bedste jeg har gjort for mig selv.
Det er helt sikkert noget jeg skal forsætte med efter fødslen ❤️🙏for at give min krop det bedste og ro på nervesystemet. Kan tydeligt mærke en forandring.

28. august 2025

Svar fra MenoBalance

Tuuuusind tak kære Mette for dine søde ord 💖🥰.

Det betyder så meget for min lille selvstændige forretning at få positive anmeldelser.
Desuden er jeg bare så glad for at kunne hjælpe dig i din graviditet med zoneterapien. Det var ikke mindre end imponerende hvor lidt væske du har skullet kæmpe med denne gang.

Anbefaler varmt Zoneterapeut Mette…

Anbefaler varmt Zoneterapeut Mette Veddum fra MenoBalance. Mette har bred teoretisk viden om kroppens funktioner, kosttilskud og hormonelle ubalancer og kan se årsager og sammenhænge fra et 3P perspektiv og formår at formidle denne viden på en letforståelig måde, så man går derfra med brugbare indsigter, viden og RO i kroppen👍😊

16. april 2025

😍 Tusind tak for de søde ord kære Anette. Det sætter jeg stor pris på 😍

Jeg kan VIRKELIG anbefale Mette!

Jeg kan VIRKELIG anbefale Mette! 🌼🙏🏻🩷

Mette laver fantastisk zoneterapi inkl. samtale terapi, vejledning i helsemedicin og akupunktur.
Mette er rigtig faglig dygtig, samt hun er et rolig, lyttende, nærværende og omsorgsfuldt menneske. Når du træder ind hos Mette er der en skøn og rolig atmosfære, som gør du træder ud igen efter behandling med ny enerigi.
Jeg har gået hos Mette et par måneder nu, og ved ikke hvor jeg havde været nu, hvis ikke det havde været for hende. ❤️

26. april 2025

Kære Julie ❤️
Tusind tak for din skønne anmeldelse og de fem stjerner. Det glæder mig utroligt meget at du har fået så meget velvære og ro ud af behandlingerne. Din tillid betyder meget for mig, og det er en stor glæde at kunne hjælpe dig på din rejse mod bedre balance og ro. Jeg ser altid frem til at se dig igen 😊❤️