Hei, jeg har sokt noen måneder siden armorwatch til din netside på klarna appen, jeg betaltet forst betaling, men fikk ikke min bestiling, jeg anmeldt kalrna og de stopte betaling, jeg provde netside... Vis mer
Melva Oslo
Bestilte «ortopediske sandaler» til kr 395. Det var bare boss. Harde såler med noe slappt stoff over. Umulig å gå med. Melva Oslo gir inntrykk av å være en norsk nettbutikk og nettsiden virker proff o... Vis mer
Melva reklamerer for «jobbesko for sykepleiere» De så fine ut på reklamebildet på facebook. Dessverre var de av kjempedårlig kvalitet. Er sokk sveiet på en skosåle. Klarna, som betalingen g... Vis mer
Vi ønsker å gjøre din hverdag hyggeligere, vakrere og fremfor alt enklere. Hvordan gjør vi det? Ved å tilby nøye utvalgte produkter som oppfyller våre kjerneverdier: bærekraft, kvalitet, service, problemfrihet og rimelighet. Livet kan være travelt, og du har kanskje ikke alltid tid til å handle i fysiske butikker. Derfor sørger vi for at du enkelt kan bestille produktene våre på nettet og få dem raskt levert hjem til deg. For spørsmål kan du alltid kontakte våre eksperter. Dette kan gjøres via vårt kontaktskjema eller direkte e-post til info@melva-oslo.com. Hvert problem trenger sin egen løsning, og derfor har vi løsninger for mange problemer. Enten du vil gå komfortabelt, spare penger eller se stilig ut, tilbyr produktene våre den perfekte løsningen. Kort sagt, vårt mål er å få livet ditt til å fungere på best mulig måte. Utforsk vårt komplette utvalg og oppdag hvordan vi kan hjelpe deg med å løse dine daglige problemer og gjøre livet ditt enklere!
Andre kikket også på
Rask tilbakemelding. Personlig oppfølging!
Fekk informasjon om mottatt ordre, personlig service, fekk følgja forsendelsen hele vegen. Rask tilbakemelding.
Ortopedisk sandaler
Fikk omsider mine såkalte ortopediske sandaler. Det var skuffende, jeg kan ikke bruke dem. Sålen var av billigste plast, hard og stiv og gir ingen støtte. Slett ikke som på bildet. Styr unna!
Ordre forsvunnen.tilrette
I motsetning til andre har eg mottatt engangskoene, overraskende nok. Plastskoene identisk like får du kjøpt for 110kr hos TEMU ? Det er dyrt å vere fattig, heiter det. Skokvaliteten har nær sammenheng med pris. Ein stjerne er maks grunna elendig kunde-behandling. Ser hele handelen som eg god historie, der eg gikk "fem på".
Med hilsen engangsko / engangskunde
Skoene var altfor små i størrelsen
Bestilte to par sko, men altfor små i forhold til størrelsen. Minst to nummer mindre enn forventet. Skulle returnere, men da altså sende til Nederland! 🤬 Returen koster jo nesten like mye som skoene! Aldri mer!
Billig verdiløs kvalitet på klærne
Billig verdiløs kvalitet på klærne. Buksene krympet minst 2 størrelser på 20 graders vask før bruk. Måtte også selv betale 400 kroner for retur til Nederland.
Skulle være lin-bukser og det var alt annet enn lin så de driver i all hovedsak på med løgn hva gjelder ting de selger.
Hold dere langt vekk!
STYR UNNA!!!!!
Bestilte ‘ortopediske’ sandaler. Ikke i det hele tatt som beskrevet. For små i tillegg. Når jeg ville returnere var svaret at jeg kunne gå 10% avslag. Nei de kunne bare gi 20%. Og returen går til Nederland og dit må jeg da evt bekoste porto selv. STYR UNNA- bare crap!!!!!!!
Kvalitetsbelter til en hyggelig pris
Rask og hyggelig service og flotte belter til en god pris.
Skikkelig dårlig kvalitet,penger i do
Skikkelig dårlig kvalitet på sko,dårlige plastikk sko.Skulle være ergonomisk fantastisk sko,Skikkelig dritt sko.Styr unna,gir 1 stjerne, hadde gitt 0 viss det var mulig.
styr unna
styr unna
kjøpte ergonomisk sko. sto i annonsen at de hadde kostet 1995kr tilbud 495 kr. fikk ikke bekreftelse på bestilling ei heller hvordan de skulle leveres. da de endelig kom var disse limt ( lukter stramt teknisk lim) for sko til 1995kr bør det være hvert fall en søm. Elendig kvalitet da dette ikke er demping eller støtte. skulle sende tilbake, men kort frist da jeg måtte sende mail for å få adresse og skjema.
Melva reklamerer for «jobbesko for…
Melva reklamerer for «jobbesko for sykepleiere»
De så fine ut på reklamebildet på facebook.
Dessverre var de av kjempedårlig kvalitet. Er sokk sveiet på en skosåle.
Klarna, som betalingen gikk igjennom, ga meg ikke medhold i at det det var grunn til å klage, merkelig nok, gjorde at jeg ga opp og betalte de nesten 500kr.
Sokken er kanskje verd 50 lappen.
Styr unna Melva Oslo
Fine varer til fine priser
Ren svindel!
Ren svindel!
Styr unna!
Bestilte varer som ikke kom fram. Butikken lyver til klarna og nekter å kontakte posten. Mest useriøse jeg har vært med på🤪
Bra produkter, dårlig pakking
Produktene var bra, men dårlig pakking og litt lang leveringstid.
Skokjøp hos Melva Oslo
Jeg har tidligere kjøpt ett par sko fra Melva Oslo-de var superfine, bare vær oppmerksom på at skoene kan være litt store i str. Bestilte derfor denne gang i ett nr lavere👍
Melva Oslo
Hei.
Siden det ikke er mulig å gi terningkast 0, ble det1.👎
Bestilte også helsesko på dette stedet. Tok høyde for att disse ville bli bra å bruke. Skoene kom ca.3 uker etter bestilling. Lette plastikk sko og veldig glatte såler.Stikkinger var usydde med løse tråd ender. Bestilte str.38, bruker normalt 37. Disse i 38, ble for små???
Prøvde å få kontakt med Melva Oslo hvor disse ble bestilt, men lykkes ikke med det. Skulle ønsket jeg hadde sjekka ut dette stedet før jeg kjøpte noe derfra👎Men å være etterpå klok hjelper ikke😫
God sko til en god pris
Supert
Gikk fort å få varen, produktet var like bra/bedre enn forventet.
Skulle vært et telefonnummer vi kunne…
Skulle vært et telefonnummer vi kunne nå dere på.